Номинации за най-голям муньо сред бившите гаджета!!!

• 182 375
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Леле какви мъже имало.....
Абе аз не мога да се похваля с някой куриоз- сигурно все съм попадала на що годе прилични,ама се сещам за един ....голям сваляч го раздаваше ама то бяха мадами-по две,три на нощ,то бе чудо....
Прави ми мили очи около месец- и една вечер,порядъчно подпийнала и с "разбито сърце"- от сериозното ми гадже,реших да му пусна както се казва....
Е прелюдията -що годе я биваше ,ама по едно време като реши да върши същинската работа....нещо не го усещах както трябва Embarassed- не че моичкия беше кой знае колко надарен,а и аз не се мислех за кофа....ама това НЮНЮ дето се хвалеше с него.....
Дори не можа да изкара и 10мин и....това е .
Не повторих - ама самочувствието му така и не намаля на тоя- не ми се занимаваше да му обяснявам че е гола вода....

# 586
  • Варна
Ей жестоко ме разсмяхте. Няма ли още. newsm78
Аз съм имала несполучливи връзки, но не и комични, по скоро едната беше ужасно обсебваща,   ревнуваше и от сянката си. Но това не е интересно. Rolling Eyes
    За това пък четейки тук и връщайки се назад осъзнавам за сетен път какво съкровище имам до себе си. Flutter

# 587

Аз разказвала ли съм за един муньо от Морското училище (повечето, с които съм излизала от там си бяха такива  Stop ), който чрез моя приятелка, с чието гадже учат заедно, ме кани да излезем. Съгласявам се аз и излизаме. Ходихме на разходка в Морската градина. Сядаме на една пейка и уж ще си говорим. Излизала съм с всякакви мълчаливци, ама тоя би рекорда направо.. Значи разговорът ни се състоеше в следното- аз говоря, той ми прави студено къдрене, като седи до мен, гледа ме като натровен с гъби и ми навива косата на пръста си  Joy Смях, смяяяях  Joy

# 588
Митето:

1/ На гости сме на негов приятел в друг град и сме си взели хотел и се приготвяме вечерта да излизаме някъде.  Закъсняваме съответно, аз съм влязла набързо в банята да си тегля един бърз душ.  Ваната има едни перденца отпред да не те гледат докато се къпеш и да не пръска вода.  Къпя си се аз, по едно време усещам брутална миризма ме лъхва.

Дърпам перденцето, Митето си седнал на тоалетната чиния и си ака и чете списание "да не сме били губели време, докато аз се купя".  Аз съответно изхвърчавам насапунисана и бясна от банята.

2/  (Предупреждавам, гнусно). Митето отива за два дни на гости на някакъв приятел извън града.  Приятелят обаче живее в някакво мазе без баня и тоалетна и съответно Митето два дни не се престарава в хигиенно отношение. Връща се и директно пристига в къщи.  Аз нещо си правя на компютъра. По едно време чувам Митето да ми казва "Ела, ела да хапнеш на бати сиренцата".  Обръщам се, Митето се събул и седи по член само, а по члена едни такива гадни бели неща, както ми обясни после, щото не се бил къпал два дни.  Няма нужда да споменавам, че не само пропуснах "деликатеса", но и това беше последния ден, в които някой ни видя заедно.

Kamen:

1/ Камето имаше най косматия гръб на света.  Направо като тръгнеш да го погалиш и ти се оплитат ръцете.  Та ще ходим на море и аз му казвам, Каме, ако ще идваш с мен, искам да си махнеш космите от гърба.  След два дни идва в нас, нещо ще се обичаме, обръща се с гръб към мен - целия в едни Огромни гнойни пъпки - обръснал гърба човека.. изпълнителен.. 

Разделихме се по "некосмати" причини няколко месеца по късно.

Имам много такива.  То пусто все на мен ще се случи
 Embarassed

# 589
  • Кацнала на едно дърво.
Митето! Митето!
Митето - президент!  newsm18 newsm18 newsm18

# 590
Митето! Митето!
Митето - президент!  newsm18 newsm18 newsm18

Митето - Кралят на сиренето! Да живей! Да живей! newsm44

# 591
хахаха... искам о6те от авторката на Митето и Камен.

# 592
 ooooh! Митето печели Оскар  Joy
(горкото момиче)

# 593
Цитат
Имам много такива.  То пусто все на мен ще се случи
pug, сподели тогава, не ги дръж за себе си! Така и така уби коня с тези двамцата... rotfImao rotfImbo

# 594
 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
Това с Митето направо ме уби Joy

# 595
Това със сиренцето  #Crazy Божеееееее има ли такива миризливци?!

Запознаваме се в нета.
Аз съм достатъчно луда и хуквам към София.
Той ме чака.
Води ме в тях.
Много секс.
Ама нещо не ми се струва у ред в тоя тип...
Заспиваме
Събуждам се към 3 сутринта...мястото до мен е празно.
Чувам странен шум от другата стая.
Стъпвам тихо на пръсти и виждам как
...Той, чисто гол е грабнал един флакон Pronto в ръка и усърдно бърше праха по стъклената маса
Стоя ей така  #Crazy и му викам " Какво правиш? Часът е три сутринта? ", а той ми отговаря " Че какво като е 3 часа!? Ти отиди си оправи маникюра,че ти се е олющил лака и ми е неприятно да ти гледам ръцете! "

Отидох, да...ама право до първото такси и към вкъщи.

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 23:12 от Kasidy

# 596
Веднага да включвате Митето на pug в анкетата!!!

# 597
Митето: "Ела, ела да хапнеш на бати сиренцата".
Имаме участник, който убедително повежда в класацията...  Ню, гориш!

# 598
  • При хората, които обичам
Дааа, Митето е дъ бест!
Пък Дона ме убеждаваше да се включа...Никакъв шанс, моят е супер нормален на този фон

# 599
Айде давайте нови насам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт