.
. Излизаше с мен 1 месеци всеки път ми се канеше - Ох, само да те барна, само да те барна...
!!!
Излъгах се и пак легнах... по едно време засумтя и ме попари нещо рядко в леглото
. Ония се отпусна вече - облекчен!!! СТавам аз и какво да видя - едно огромно жълто петно на чаршафа, викам - Кво е това бе?, той гордо - Ами кво мислиш, че е?, викам - Кво мисля ли - пикня е!!!, а той - Луда ли си бе? Как ще е пикня... и ей в този стил. Накрая се развиках съвсем и го изритах от стаята си.
. Излизаше с мен 1 месеци всеки път ми се канеше - Ох, само да те барна, само да те барна...
!!!
Излъгах се и пак легнах... по едно време засумтя и ме попари нещо рядко в леглото
. Ония се отпусна вече - облекчен!!! СТавам аз и какво да видя - едно огромно жълто петно на чаршафа, викам - Кво е това бе?, той гордо - Ами кво мислиш, че е?, викам - Кво мисля ли - пикня е!!!, а той - Луда ли си бе? Как ще е пикня... и ей в този стил. Накрая се развиках съвсем и го изритах от стаята си.

!!!

. За съжаление, никой не ми вярва, че се е изпикал и той се измъкна сух от случая
, а аз станах гаднярката, която се възползва от момченца и ги зарязва на сутринта с крясъци!!! 
наистина се търкалям от смях
Ню,заболя ме корема от смях,този муньо е номер 1,всичко пред него бледнее. 
Отдавна съм спряла да го приказвам този, защото всеки казва - Това не може да бъде!!!, ама от снощи ме провокира тази тема, та срам не срам, ще излезе на първо място Ванката...

а това вече е върхътт хахахахаххахахахахаа

.Еииии тоvа мисля ,4е ако ми се слу4и на мен ,Ще умра

(то добре ,4е и с този не се стигна де)
или бяло
,като ме целуvаше ми се лепеше по мен
.Хахахахаха ,сега ми стаvа много смешно.....
и селски гьзар4ета.....еххххххх младини
или бяло
,като ме целуvаше ми се лепеше по мен
.
хахахахааааааа... това е отвратително
Препоръчани теми