Дойде и моя ред и аз да кажа за моя бивш муньо....Ходихме близо 3 седмици и той не предприема нито да ме целуне нито да ме прегърне....
Викам си тоя ще взема аз да го целуна най накрая,че дано се сети.След една от срещите ни,изпраща ме той и аз за лека нощ го целувам по бузата
..Онзи като взе да се черви,нищо не каза ама нещо се обиди.На другия ден питам аз ,какво има защо си ми обиден,а той човека каза ,че не бил готов още за целувка,защо съм го целунала,как може
...
Идваше му да се
.
...
Скочих от леглото, облякох си халата, отворих входната врата и го изгоних. Сега като си помисля много гадно съм постъпила, ама толкова ме беше яд на него....
но муньо все ми звъни, аз все заета и така повече от месец. накрая викам няма да стане така тая работа - ще взема да се видя с него да му обясня с думи прости, че НЕ ИСКАМ ДА ГО ВИЖДАМ.
Чудех се да се смея ли, да плаче ли или да му збия 2 шамара, но накрая само казах, че може естествено, ама друг път
. Мисля, че успях да го откажа веднъж завинаги от себе си
много слабичък, с дълга коса. та започваме да излизаме с него, ама ме целува по онзи мноого лигав начин и така непохватно да се опитва да ми бърка под блузката ;о) ама аз тогава без момък и някак си човещинка си е ;о) та очертава се ходене до вилата с майка ми (която е много либерална) и го поканвам и него,че нещо до кекс така и не бяхме стигали ;о) тръгваме и на изхода на софия спирам да заредя колата, събираме пари с майка ми , а той
дори и не отвори приказка да участва и той. както и да е, отиваме там, напазаруваме си си разни неща от магазина за вечеря, а той продължава да
. аз обаче много зажадняла за кекс го товличам след вечера в леглото и там ...
а само пътните са повече ;о) все пак говоря за преди 4-5 години ;о)
та значи момчето от габрово, живее ф студенски град ( калсика) държи си дреите в куфар под леглото ( повечето излезли отдавна от мода), учи в меи-то. и аз там ;о)запознаваме се с него и започва луда поредица от купони, запивки и мноу кекс
да си избива комплексите момчето ;о) да не говорим за кекс-а в стая с още 2ма съквартиранти, от които поне 1ниа също се занимава активно... отиваме на гости в габрово при техни те и
купуваме хамбурски салам, защот той е деликатес в тяхното семейство ;о) а за десерт се яде сурови яйца , разбити със захар
обаче намира се една негова съседка дет му разиграва сапунени сериали и съвсем случайно го поканва да я придружи до ямбол ( от където е) и след това ми разкрива,че е спал с нея и след това дотърча да опраши и мен... ;о) като в това време говори за сватба и бебета, които обаче не са ми ф близките планове на 22-23 годишна ;о) междувременно тя забременява, той ми плаче на рамото, кара я да прави аборт, ама след това ние се разделяме, пък те се женят.. 2 дни след сватбата идва в квартирата ми да се утешава... дока т не намерих сили да го разкарам ;о) а дочух,че винаги, когат вече жена му и майка на дъщеря му е нощна смяна, той се утешава по студеснки град.... гадост ;о)
добре,че на време ми светна червената лапма ;о)

Ако някой иска да разкара някой Муньо, може направо да му връчи покана за "предстоящата" си сватба. Той така или иначе няма да се засили, тъй че и лъжовна да е пак ще свърши работа поканата. И ако и се върже, ще го обявите втори път за Муньо
, само като видише един мой косъм я включваше. Триеше прах също по толкова пъти на ден
. Като почнех да се реша, му се изправяше косата.... 
Препоръчани теми