Любители на КОТКИ тема 1

• 47 392
  • 472
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Не е приятно да имаш болни домашни любимци. Добре, че Харо няма проблеми. Миналата година беше болен, цяла седмица на инжекции.

Сутринта го хванах в интересни пози Simple Smile Спяха с мъж ми Simple Smile

# 256
Ох, бежеее, Харо е страшен пич. Моят ще умре, ама така не може и да застане и посмъртно. Та той пули очите като го гушкам като бебе, какво остава ако сам застане така

# 257
И аз съм му фен на Харо. Колко килца е господинът?

# 258
  • София
Мерцедес - да се върнеш веднага и да пишеш тук .Не им се впрягай smile3502. Понякога такива крайни изказвания без изобщо да има явна причина могат да те изплашат до смърт.Добре е да се изказва и чете чуждо мнение,но....Не искам накрай в тая тема да пишат само 2 човека и ние да им четем монолозите.
Наш Пинко е улична котка,имала съм и породиста (сиамка).Няма грам разлики в гледането на едните и другите.
Надявам се утре да те видя пак на линия newsm10

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 23:22 от mausbeni

# 259
Охххх, на Харо направо да му завиди човек , как само се е опнал  Joy
И си личи колко му е гот просто,да си лежи на синичкото юрганче с  една такава блаженна муцунка  ...
Голям е чаровник, спор няма  Hug

# 260
Леле, Харо е старшен!
И какъв е топчест!
Моята дзверка е към 3 кг само, страшно дребна...добре, че има много козина и не личи, но като я изкъпах приличаше на плъх  Blush
Има си и има огромна опашка, като катерица е  Mr. Green

# 261
  • на село
И Цанко спи в невероятни пози .Ето го, събуждащ се:

# 262
  • София
4кг е. Като по-малък беше 5, но сега е закрепил. Всъщност не съм много сигурна в кг, защото нямам вяра на кантара. А и как се мерим - 1во аз, после двамата, и разликата в полза на Харо Simple Smile Така се излежават с Дияна. В нейните ръце е като пластелин, не смее да шава Simple Smile

# 263
сигурна ли си, че аспиринът е причината. преди време ветеринарът на моя котарак препоръча да му дам половинка и не съм забелязъл някакви отклонения ...

Абсолютно съм убедена - дадох й го преди лягане и след 2 часа започна да повръща кръв, както си лежеше, т.е. не беше нито пила, нито яла нищо. Странно, и двамата ветеринаря, при които я водих - в денонощната, а след това и нашата клиника ме предупредиха, че котешките стомаси не го понасят...

Ето нещо от сайта на зоомания:

http://www.zoomania.org/content/view/2331/121/

мерси много за отговора

# 264
И аз забелязвам че има крайни изказвания тук и затова само чета (не обичам да споря)...
слагам снимчица на едното от нашите писита Heart Eyes поне снимки ще слагам Mr. Green
                                                            дъвче някаква пръчка
  спи сладко сладко  Blush 

# 265
iguanka,AnMary,Монстерче,много са сладки любемците ви.Напрово ми се дощя да съм на тяхно място Wink
 Мойта любима много ме уплаши снощи.Както писах акаше разстройство на всеки час и повръщаше.Беше много унила ,пъхаше в някое скришно място и дори гладното мечене на бебетата не можеше да я изкара.Поради тази причина,взех малките при менцяла нощ.Два пъти като мякаха много ги храни с пипетка и прясно мляко и после спаха спокойно
 Тази сутрин мамата изглежда видимо по добре.Сутринта ме посрешна пред спалнята с мяцане ,че е гладна,но ветеринаря каза да не и давам нищо ,докато я заведа на преглед.Така,че сега е на диета,но е по жизнена ,мърка и много гладна.В 10ч. имаме час за преглед.Върнах и писитата и тя се гушна при тях.Само ,че май няма много мляко,може да е от глада-незнам.Но те уж сучат ,а пак мяукат.
 Дано да беше само временно неразположение и всичко да е наред Praynig

# 266
Честит ПРАЗНИК на всички мами на котачета с имена на цветя !!!
Да не забравите да поглезите днес по-специално рошавите си топчици , които също носят цветни именца  Joy

Vqqra пиши полсе какво каза чичо Доки за мамчето  Hug
Дано да е било наистина нещо временно   Praynig

Ох, много е сладък този Силвестър  Hug

# 267
  • София
Честит празник!Днес е Цветница!Дъщеря ми има имен ден.Черпя ви!!Въпреки празника си ,Диди е болна.През голяма част от нощтта  повръща.
Котинка спа през половината нощ върху мен.Едната ми страна е още изтръпнала.От няколко дни видимо се  е променила не иска изобщо да ходи при мъжа ми.Предпочита мен и толкоз.И то откакто започна да излиза на балкона.Преди не искаше ,а от три дни има желание за чист въздух..Отива сутрин до вратата и мяуу.
Дано се оправи Сесил.

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/62/15364_870.JPG

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 12:15 от seat-kata

# 268
Честит празник!Днес е Цветница!Дъщеря ми има имен ден.Черпя ви!!Въпреки празника си ,Диди е болна.През голяма част от нощтта  повръща.
Котинка спа през половината нощ върху мен.Едната ми страна е още изтръпнала.От няколко дни видимо се  е променила не иска изобщо да ходи при мъжа ми.Предпочита мен и толкоз.И то откакто започна да излиза на балкона.Преди не искаше ,а от три дни има желание за чист въздух..Отива сутрин до вратата и мяуу.
Дано се оправи Сесил.

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/62/15364_870.JPG

Да не би да е разгонена?

# 269
Много хубава темичка!
И аз имам котарак, на 2 години, кастриран е, не е от най-любвеобвилните, но пак си го обичаме. Whistling Може да пусна снимки по-късно...

Общи условия

Активация на акаунт