Любители на КОТКИ тема 1

• 47 378
  • 472
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ако я къпя аз слагам задължително от котешкия шампоан.Като я къпе мъжа ми я мие с яйчен шампоан.Слагам и по малко балсам,за козинката й.Съпротивата не е голяма.Чака за да свършим по бързо.Дърпането й е докато не я намокря след това е лесно.

# 361
Цялата му кожа беше на... рани, ама не рани с кръв, ами като корички и като го гушнех, половината му козина отиваше при мен, падаше му на кичури. Докторката му предписа някакво лекарство, к се разтваря 1 част в 10 части вода, да го купя 1 път в седмицата 3 поредни пъти, оправи се още на 2 път. Иначе шампоана беше хубав, за чувствителен скалп, ама...

# 362
Ейййй гадно звучи.  Rolling Eyes Добре, че се е оправила гадинката !  Hug

# 363
 Joy Joy Оооох тоя моя глупчо, видя преди малко една муха и почна да издва някакви сранни звуци.
Почва да прави накакво половинчато мяучене и се получава нещо като МЯ МЯ МЯ  Joy ( Вашите глупачета така ли правят и те ??? )
И като се е спуснал с бясна сила , гони горката муха ... скача, тича, маха с лапички, дебна я , намествайки гъзето за скок   ... бе луд стана . А  мухата излезе хитра маймуна и не му се даде ... а той вече уморен и побеснял, свил ушета назад и диша теееежко тежко  Joy Joy
Заряза я и дойде да си легне при мене  Joy Joy

# 364
Джиндж, и моят така почва да трепери  и я дебне,заел нисък старт, само че прави едно много специфично КИ КИ КИ - абе не мога да го опиша. Първия път, като го чух, паднах от смях.  Joy

# 365
Еееееееееее значи е нормално, аз си викам тоя моя нещо откачи  Joy
Да някакво такова е КИ КИ , бе сякаш предупреждава гадинката да се разкара ... или предупреждение към нас стопаните  newsm78
Аз вече съм спокойна по отношение на всякакви там паяци, мухи ...малкия ги яде като топъл хляб  Joy
Само дето веднъж една пчела така го беше пернала на устичката, че беше заформил джуки като на пребит боксьор  Sick

# 366
Djindjari , разбрах , че твоя пухчо ще се оправи.И аз предположих , че може да става въпрос за бълхи , но не съм все пак лекар.Може да опиташ и с  FRONTLINE , доста почетох за него.Моя Рет и той гони мухите , но безмълвно.  Grinning Само скача като пощурял , а мустаците му се вирват напред , като на морж. Joy

# 367
  • на село
Joy Joy Оооох тоя моя глупчо, видя преди малко една муха и почна да издва някакви сранни звуци.
Почва да прави накакво половинчато мяучене и се получава нещо като МЯ МЯ МЯ  Joy ( Вашите глупачета така ли правят и те ??? )
И моят прави така. Освен това много изкусно ги хваща само с една лапа.Докопа ли мухата, започва една игра...лапне я, плюе я. Тя/вече олигавена/ иска да избяга, той пак я хваща...и т.н.Накрая си я хапва като деликатес  Grinning Веднъж ,обаче, като беше малък набара една миризливка  Sick Горкия, чак ми дожаля за него.Беше болен цял ден.
 Вчера забравих един кашон на терасата, и нашия днес цял ден се мъдри в него.Ще взема да му го застела с нещо, щом толкова му харесва.

# 368
Диди69 , ей сега видях опаковката на това дето ми даде Док срещу бълхички, пише  FRONTLINE  Peace
Един път вече сме го мазали с това, слага се на вратлето и наистина избива гадинките до крак  Mr. Green
А твоят Рет го раздава тихият войн, а   Joy  Joy Joy

Монстерче   и на нас са ни слабост кашоните . Имаме си инак готина къщичка с ушета и опашка, направена във формата на мишка (има си и очички) ... обаче хич не я иска. Седи си ей така, за украса въпросната къщурка.
Но виж в кашони, торбички и легени се изтипосваме  веднага  Joy

# 369
Djindjari ,  моя Рет всъщност изобщо не мяука , само понякога издава един такъв звук между мъркане и ръмжене.Много странен. newsm78 И то само сутрин , ако е затворена вратата на спалнята и той не може да излезе , за да закуси.  Grinning Не знам дали тази липса на "глас" Simple Smile е нормална за персийките.Твоят как е - гласовит или "тихата стъпка" като моя? Grinning

# 370
  • София
Не става за мъж, обезкостен е Simple Smile Обяснявах преди време на Дияна, че 1во котараците не раждат, 2ро правят само котета, и 3то - Харо даже и това не може да направи.
А и си ми е страхливичък. Най-много кат види "жена" и да избяга Simple Smile

Djindjari Харо рядко гони мухи, пеперудки и други хвърчащи. мяка обаче само с/у прелитащи фтици и гледа странно към прозореца. Обича да стои на перваза и ме е страх да не се подлъжа да литне след някое пернато.
По-миналата година лястовички се опитваха да гнездят на прозореца. Харо май ги отказа, защото постоянно седеше пред затворения прозорец и мрънкаше.

# 371
  • Countryside
Да, бе вЕрно ти беше казвала, че Харо не става за бащинство, хем четох в началото, ама съм забравила, то тука пълно с котки  Mr. Green
 Djindjari, това с МЯ МЯ и моята го прави, тя даже по принцип си казва МЯ, а не МЯУ Mr. Green Гони всякакви хвъращи(без комари разбира се, да ми е гадно, много ясно), снощи например се забавлява с муха, после си ги яде  Sick Най-обича скакалци, някъкъв деликатес са явно. Веднъж влезе прилеп в нас лятото на отворения процорец, аз се стреснах и цъкнах лампата и прилепа съвсем се дезориентира и паца се побърка, взе да мяучи, да се мята, да го следи, направи дори опит да ходи по стената  Mr. Green Дожаля ми за прилепчето, угасих лапмата и той успя да се измъкне от лапите на моя дзвер Mr. Green

# 372
  • София
И ние гоним мухи.Скача ,по скоро прави пирует във въздуха.Хваща я с две лапички и я омаломощава.По прозореца за гълъбчета,ноя спира стъклото.От няколко дни е фен на балкона,а преди не искаше.Не обича да ляга в кашони,изобщо.
Днес не иска да яде любимия й уж кашкавал.

# 373
  • Countryside
Откакто припече слънце и не можем да я приберем - дреме или на перваза на отворения прозорец или на балкона. По прицип ходи и до съседите на гости  Mr. Green

# 374
  • DE
Моята докато беше млада и глупавка гонеше мухите, но никога не ги е яла. От всякакви други хвъркати винаги я е било страх и е бягала от тях - пример - бръмбарче върви срещу нея, тя отстъпва в тих ужас, докато накрая не подвива опашка и не се скрива под леглото Simple Smile
Откакто не вижда обаче нищо не може да я трогне - даже имаше един куриозен случай - в хола влита гълъб, нашето момиче не му обръща абсолютно никакво внимание, докато майка ми и сестра ми паникьосано се опитват да го изкарат навън. Мъчно ми е като погледна очичките й и знам, че почти нищо не може да види, обаче от друга страна това никак не й пречи да води пълноценен живот, е, блъска се отвреме навреме в оставени на пътя й препятствия, но това е положението - старост-нерадост...

Общи условия

Активация на акаунт