И дизайнерки ще станем - с дипломи от форумския Фотошоп..........!(15)

• 17 409
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
За разпечатката във фото на рамките преди време не помня кой, беше писал, че когато се дават трябва изрично да се каже да са  fitt и разбира се ако да речем рамката е 10/15 см то тя да се прави 102/152 мм в смисъл да е с 2 мм по широка и по висока.

Аз пък искам да питам, преди време някой беше пускал картинки на животинки, в които може да се вмъкне снимка на детенце, като тези от рекламата на Панадол, незнам дали се сетихте. Някой знае ли къде има такива картинки?

# 91
Ани направо съм поласкана от думите ти  Hug И аз съм твой верен фен  Peace

Никки ето какво имам аз ,но не помня от къде съм ги сваляла  Rolling Eyes

http://stefkova.multiply.com/photos/album/5#

# 92
  • Бургас
Mama Pisana   Hug

# 93
Да ви покажа аз какво съм правила в последно време...Все ми бяха на другия компютър и чак сега ги качих годни за показване....

Искам да ви помоля за мнението ви за поканата за рожденния ден, защото тя е за едно много добро дете, което ми помага понякога.....

- признавам си идеята я откраднах.......но това е снимката, която накара баща ми да ревнува.

- една колежка, която ме врънка да я направя с един фолк певец, днес му намерих няколко снимки, да видя дали ще изпълня задачата......

# 94
момичета а за какво се оставя това бяло поле на снимката, после какво да го правя, че ако почна да режа предполагам ще е наръфано newsm78
Maktub добре, че ми каза за Хит - там мислех да ходя...

# 95
  • Варна
Никки в сайта на Anne Geddes има много такива снимки, само трябва да изрежеш личицата Rolling Eyes

# 96
момичета а за какво се оставя това бяло поле на снимката, после какво да го правя, че ако почна да режа предполагам ще е наръфано newsm78
Maktub добре, че ми каза за Хит - там мислех да ходя...

Ако е без бели полета ще ти резнат от снимките ,а после може и така да ги оставиш или да ги изрежеш  Peace

Аз си ги поръчвам онлайн тук:http://www.snimkitemi.com/store/

# 97
аз си ги поръчвам на snimkitewi с бяла рамка - което означава, че отвякъде равномерно е пуснато по малко бяло поле, като бял кант...разбира се много е важно рамката да е в стандартния формат

# 98
Да ви кажа и какво ми казаха във фотото, чиито услуги ползвам най-редовно...От там ме посъветваха за да няма бели ленти, да пускам във фотошопа по 1см. повече от желания размер - такава им е била техниката...Ако съм искала 9 на 13 - да съм правила във фотошопа рамките 10 на 14.....Може би зависи и от самата техника във фотостудиото newsm78......

# 99
Мама Цоцоланка, имало е защо да ревнува  PeaceТази колежка много заслуги трябва да има пред теб, такава хубава рамка да и направиш браво!
По поканата повече ми се връзва разни балончета , цветни кръгчета (като от конфети) и разни такива парти нещица да има.
И да пусна нещо все пак Не ми се получи много добре.
Някой знае ли как да направя на снимка определен кадър от видео ?

ted_ Нарочно ли не е сфера?

# 100
  • Бургас
Никки в сайта на Anne Geddes има много такива снимки, само трябва да изрежеш личицата Rolling Eyes

Има ама като, че ли са малки.... newsm78, а на мен ми трябва нещо по-голямо като размер....

или пък да направя детенце ето така: http://www.annegeddes.com/Modules/extra/ecard/form.aspx?id=925&sid=1
но нямам никаква идея как да стане. Някой ако може да помогне?

# 101
По поканата повече ми се връзва разни балончета , цветни кръгчета (като от конфети) и разни такива парти нещица да има.

Права си! Но детето като разглежда на компютъра различните неща, които имам - се спря на тези елементи и желанието и бе да има цветя.......До рожденния и ден има още време...може и нещо с балони да се измисли. Благодаря! Ще и предложа другия път и алтернативен вариант.....

Никки искам и аз такова сладурско нещо........

# 102
  • Варна
Никки, аз след като писах го разгледах сайта и видях че тези със животните ги няма Shocked
явно са ги махнали, не знам защо newsm78 преди имаше огромна галерия със най-различни животинки, и то в голям размер!
имах ги свалени на компютъра, но къде се затриха и дали изобщо ги запазих, не знам  Confused
другия вариант е да потърсиш сайт с костюмчета  Rolling Eyes иначе ако тръгнеш сама да правиш освен с колаж, не знам как да стане  Thinking определена животинка ли искаш?

# 103
  • Бургас
Аз понамерих големички неща.....из гугъла

определена животинка ли искаш?
ми искам кво искам и аз незнам, щеше ми се едно детенце да го спретна като цвете.... newsm78 ма в краен случай  и като нещо друго може..... да видим какво ще скалъпя.....

Цоци ако искаш ще ти покажа какво съм намерила и ако нещо ти хареса ще ги споделя

# 104
никки-ето в този сайт има всичко.Регистрирай се и няма да съжаляваш./в момента обаче е затворен за профилактика/
http://www.forum.fotowedding.ru/index.php?sid=c18fa3bdfd58b17ead9f68c1e1e6e1c7
Цоци-чудесни рамки-Браво-Браво и пак Браво

Общи условия

Активация на акаунт