Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№7

• 17 892
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
................кат се върне прекраснияяяяяяяяааааааааааааааааа  Wink

# 241
кво,двамата ли ще перете и чистите Thinking

# 242
  bouquet Честит празник, Цвети! Желая ти много здраве и сбъднати мечти! Heart Eyes

# 243
  • София
кво,двамата ли ще перете и чистите Thinking
Оооооо, бабетката си ляга и ще се върже с коланчето да не падне от кревата Joy Joy Joy
То ша е пранье, то честенье. то земетръс  newsm78 newsm78

# 244
как така ще си лягаш бе бабет ooooh!нямали да празнувате тази вечер Wink

# 245
ЦВЕТИИИИИИИИИИииииии, честит рожден ден, мила!!! Да си жива и здрава, ти и цялото ти семейство!!!!!!!! Да си все така силна и борбена, все така любяща и всеотдайна майчица!!! Много щастие и спокойствие, защото едва ли има друг, който да ги заслужава повече от теб!!! Много късмет и успешни процедури на твоето най-скъпоценно същество и да й бъде проведено най- доброто и най-успешното лечение!!!   bouquet  bouquet  bouquet С цветя да е постлан пътя ти от тук насетне, без грижи и тревоги, само с хубави емоции, любов и верни приятели!!!  Hug Hug Hug
Целувки и прегръдки!!! Радвам се, че те познавам, макар и виртуално само  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

# 246
  • София
как така ще си лягаш бе бабет ooooh!нямали да празнувате тази вечер Wink
Е, бабет кво празнува, го отпразнува вече hahaha
Нали си имам бабе, дето си има сапунки. Трябваше да си я прибера, пък и да не пречим.....
Аз си празнувам, то нали знаете - в душата да е празник Peace

# 247
А на нас няма ли да ни сипи щерка ти newsm78

# 248
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Дами, надявам се да нямате нищо против да преместя Клуба ви в Чисто Новия отчетен подфорум по заболявания. Grinning Да се надяваме, че вълкът е сит и агнето цяло. Laughing

# 249
Честит ни нов дом момичета, темата си остава късметлийска не го забравяйте. Hug
Защото ние сме едно голямо щастливо семейство.
Шефа малко липсва ама нищо, ще намери пътя и със затворени очи , сигурна съм.
Много късмет, на всички, които пишат, на тези които ще пишат и т.н, мале ма аз съм родена за политик, каква реч дръпнах. Joy Joy Joy

# 250
 newsm51 Честит имен ден на Марти! Здравче, да ви е живо и здраво детето и  много да ви радва!  Tada

# 251
Здравче и бебоче да са ви живи и здрави имениците, да растат здрави и да ви носят много радост!

# 252
Ей, вярно, че най-младото попълнение също е Марти! Жив и здрав да е и той, и всички които празнуват  bouquet

# 253
  • София
На всички МАРТИН и МАРТИНА       love001
С пожелание за радостно и щастливо детство.

# 254
Честит имен ден на сладурите Мартинчовци Hug,пожелавам им само прекрасни случки и чудесно детство.
Здравчееее,довечера нали си знаеш Mr. Green newsm51

Общи условия

Активация на акаунт