мама или татко поиска пръв бебе?

• 14 375
  • 231
  •   1
Отговори
# 120
Аз,естествено.Знаех,кога е подходящият момент и се получи.

# 121
При нас той поиска първи, много му се искаше, но аз бях едва завършила училище и не се престрашавах. Почти година по-късно забременях и то от първия път, вече и двамата искахме да си имаме бебче. За съжаление загубих бебо, но се надявам скоро пак да усетя едно така желано малко сърчице в мен.

# 122
Аз поисках първа Flutter

# 123
  • USA
Здравейте,при нас и двамата искахме бебе,но понеже мъжът ми е по-разумен и изчакваше подходящ момент, затова го направихме когато той реши.

# 124
Аз повдигнах въпроса и той взе че се съгласи веднага  Crazy естествено бях на седмото небе,изчакахме подходящия момент и започнахме с бебеправенето,и така още чакаме.

# 125
Аз си пожелах първа бебе. Слава богу,че мъжа ми не му трябваше много време и той да поиска.

# 126
Той Simple Smile
Аз бях на 23 и изпитах ужас, исках да поработя, да поживея...Обичам материалното и исках да си осигурим първо материалните неща.
Исках да родя около 28 и така ще стане Simple Smile
А той е полудял от щастие, че ще става татко.

# 127
и при нас беше така,но за второто,таткото беше първи Grinning

# 128
аз.....сега аз се дърпам таткото иска 2ро...но сина ми е на 1 г и мисля да поизчакам.

# 129
  • София
Първото аз ,второто таткото си го направи без да ме пита,сега иска трето,ама стига толкова  Crossing Arms да са ми живи и здрави тези двамката Peace

# 130
  • Солун/Велико Търново
Двамата заедно го поискахме още на 1-вия месец откакто бяхме заедно thumbsup

# 131
  • София
И двамата искахме да имаме дете откакто заживяхме заедно, но в неопределен бъдещ момент. След като се оженихме започнахме и опитите. Той има огромно желание, аз също въпреки че малко ме е страх. Та решението дали да имаме и кога го взехме зедно.

# 132
Първият път-и двамата .
Вторият път-аз/мама/бях инициатор да "назрее"идеята,а таткото ентусиазираният изпълнител на "задачата"

# 133
  • Бургас
Ние не сме говорили конкретно дали искаме или не. Но аз винаги съм се чувствала готова,от началото на връзката ни. Не се пазехме изобщо,но бебе така и не идваше. Докато един ден започнахме да говорим,оказа се че и моят мъж е мечтаел колкото мен,но съдба. И така 3,5 години.Сега уж чакаме бебе,дано всичко завърши нормално.

# 134
Таткото поиска пръв  Peace Не,че аз не исках...просто моментът не беше особено подходящ(студентка 2-ри курс,редовно  Crazy ) ,но се впуснахме в авантюрата главоломно.След 1 месец беба вече беше на път  Flutter
 Вторият път стана случайно  Crazy ,но бяхме адски щастливи и двамата.Моментът пак е  Sick (държавни изпити) ,но за пореден път се впуснахме в авантюрата без колебание  Peace

Общи условия

Активация на акаунт