мама или татко поиска пръв бебе?

• 14 386
  • 231
  •   1
Отговори
# 135
Той си пожела..  ooooh! на мен ми трябваше много време.

# 136
  • София
И 2-та искаме,никой не е бил по -първи от другия.

# 137
Ами при нас аз исках първа бебе, а мъжът ми първоначално не искаше. Той мислеше, че бебето ще стане от първия път и все се пазехме. От година и два месеца го искаме и двамата, но пък то досега не става! Оставаме си с надеждата и съм сигурна, че ще стане! Praynig

# 138
Таткото беше по-нетърпелив.

# 139
  • Габрово
Когато казах , че искам вече да си имаме детенце , съпругът ми каза - и аз искам вече.Беше страхотно , не очаквах такъв отговор от него , все си мислех че ще ми каже - сега не е момента и т.н., но явно и за двама ни е дошъл момента !!!

# 140
  Той поиска пръв, от втория ден на запознанството ни,/вече 3год сме заедно/ аз все се дърпах, въпреки, че съм на 29 вече, ама пусто ми се живее  още , и понеже видял,че явно няма да се навия в близките години, за дете, си го направил сам Wink, а аз бях приятно изненаданата! И сега съм много ,много щастлива! Дано всичко да е ок до края! Praynig

# 141
  • София
Аз поисках първа, но ми се наложи доста да почакам докато таткото се реши. Чаках го 3 години и накрая поставих ултиматум или сега или от някой друг. Така се случи, че загубихме първото бебче и тогава вече се превърна във фикс идея и за двамата. За втората ни дъщеричка отново аз дадох идеята. Сега като си говорим тати казва, че съжелява, че е загубил толкова време докато се реши.

# 142
  • Разград
И двамата поискахме бебе едновременно, само дето ни се наложи да се борим цели 6 години. Слава на Бога сега търпението ни се възнагради и имаме две прекрасни дечица  newsm04, които осмислят живота ни.

# 143
Аз поисках първа,почти веднага след запознанството ни,но таткото склони по-късно! Hug

# 144
  • София
Аз поисках първа,той се съгласи впоследствие.Сега сме щастливи мама и татко.

# 145
Таткото искаше от доста по-рано. Аз като по-свободомислеща и лудичка се реших по-късно. Не ми се разделяше със свободата, но сега не съжалявам Peace

# 146
при нас желанието беше взаимно..просто явно вече с възрастта разбираш че колкото и да лудееш вече
нищо толкова ново няма да видиш, а и 30 години за къде повече??Сега имаме син на годинка

# 147
Ние планувахме за 2008, а то взе 4е се случи година по-рано... така че, не винаги когато поискаш или когато си готов. Аз си исках от самото начало ако става въпрос за желанието, но не се 4увствах достатъчно готова .. все пак е отговорност, а не игра. Пък и се очаква в следващите поне 20 год . да изградиш това дете като човек, което е не малка задача. Както и да е, мисля си, че ако не се беше слу4ило "инцидентно"... нямаше да се навия още.. Embarassed

# 148
но... разбира се, съм безкрайно щастлива, че се развиха нещата изненадващо Simple Smile сега си имам най-сладкото бонбонче на света...  Heart Eyes

# 149
Винаги съм си мечтала да имам много деца.
Половинката ми е наясно с това от самото начало и не бих казала, че е имало момент, в който да трябва да решава някой от нас.
Просто си дойде с времето.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт