Ноемврийчета 2005 - 13

• 15 546
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
nikiki във вторник бях до морето и ми направи впечатление, че на Слънчев бряг тополите за нацъфтели и хвърчат навсякъде. В София все още е добре.
Ако нещата, които пие Криста не й помагат се консултирай отново с лекар, защото е вероятно да е реакция от микроскопичните влакънца, които летят из въздуха. Аз бих се посъветвала с лекар, вместо да пускам тема  Peace

# 211
  • София
Elspet , наистина, добре, че са витамини.
Всъщност всичко друго е под ключ. Но тях ги бях оставила на видно място, за да не ги забравям, че тъкмо преболедуваха и исках всеки ден да ги пият. Но сега до есента, никакви витамини  Mr. Green

# 212
Аз се чудя дали да не им направя сега един курс с витамини. Вие какви давате? Последно давах Марсианци.

# 213
Никики, а zамисляла ли си се, че твоято поведение може допълнително да иzнервя детето? Що му се караш четири пъти от самото ставане? Ето, аz например се zадъхвам, акто ти чЕта постовете....Беz лоши чувства, нали раzбираш?
Дам и аз се задъхвам докато ги пиша! Laughing А относно въпросите ти :
Цитат
а zамисляла ли си се, че твоято поведение може допълнително да иzнервя детето?
Не, мисля, че е обратното! Wink 
Цитат
Що му се караш четири пъти от самото ставане

Първо, както си седя спокойно и си пиша тук(предполагаа се, че тя кротко гледа анимация) чух драпане зад мен, набираше се пак по перваза, прозорците не ги отварям!  Rolling Eyes
А после пък се покатери на секцията и когато я помолих да слезе ме замери с две три неща и тогава слезе..другите не си ги спомням, но обикновенно са все такива красоти! Понякога не й обръщам внимание, но днес от сутринта почна с дяволиите и ..... Sick
exxo Това беше първото което ми хрумна, че е от тополите!Почти сигурна съм, че е алергична реакция, защото и миналата година по това време тя беше така! Rolling Eyes

# 214
Ами явно на детето не му се гледа анимация, докато мама е пред пц, а му се иzлиzа навън да си иzраzходва енергията Sunglasses

# 215
  • София
Колкото и да не ни се иска, децата са огледало на НАШЕТО поведение, не ние на тяхното.
Аз неколкократно съм казвала, че ми звучиш много напрегнато в постовете си и просто не виждам как Криста да е спокойна, ако ти си все така напрегната. Всички деца правят бели, някои повече, други по-малко, някои са отчайващ случай. Просто това са деца, а ние уж сме възрастни.
Ако отиваш на площадката и първото нещо, което казваш е: Няма да се биеш с децата! Все едно и даваш идея какво точно да направи.
Аз викам по сто пъти Боян, докато ми обърне внимание. После забелязах, че той също ме вика по сто пъти докато му отговоря - аз разбира се имам разумното оправдание, че съм уморена от работа и за това не чувам, а то детето как да се оправдае!?
Както искаш го приемай поста ми, това е моето честно мнение. Аз просто веднъж не те чух да кажеш, че детето те е зарадвало с нещо, че сте направили нещо приятно или че сте си изкарали хубаво някъде.
И накрая, мислиш ли че си единствената, която има непослушно и палаво дете?
Нямам никави претенции, можеш да ме игнорираш. ignore2

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 13:42 от Elspet

# 216
По-кротко ако обичате!
Понеже е Велики четвъртък и аз боядисах яйца, които вече пляснах в още 2 теми ще взема и тук да ги сложа Simple Smile Не че са неземна красота (аз лично не съм очарована), но все пак е празник и нека не е толкова тегаво в темата  Peace

# 217
  • София
еххо - Светкавицата малко ги разваля, но изглеждат наистина много красиви яйцата Simple Smile))
Някаква особена техника на боядисване ли е или просто на късмет са така красиви ????
Ние в събота май ще боядисваме чак Simple Smile))

Аз пък не виждам защо й се нахвърляте на Никики, все едно вие не се карате никога на децата си.......всеки си има предел на нервите, а понякога спокойното и категоричното не е достатъчно...все едно вие пък не пишете как ги поплясквате или ги наказвате да си реват сами (което пък аз не го разбирам)...ми по-добре да му се скараш пък....

# 218
Брей темичката нещо загрубяла. Shocked А аз не мога да вляза в час, защото явно има изтрити постове. newsm78
Иначе за 3 път се опитвам да напиша нещо - онзи ден писах, писах, писах и накрая не знам какво се случи, в бързината явно съм натиснала неправилно клавиш и хоп, ни постинг, ни нищо.
Вчера, понеже четох за тръшканиците, та ми дойде вдъхновението пак да пиша Crazy, но Поло и баща му решили да ме стряскат с някаква страшна маска и като подскочих пак нещо натиснах, и дългите ми писания отново заминаха в небитието Sad
Прословутото тръшкане - и Поло е в отбора. Тръшка се само навън, обикновено на площадката, когато вземе играчката на някое дете и се наложи да му обяснявам, че не е негова и т.н. Не помага нищо. Крещи, тръшка се, търкаля се по земята и всички погледи са вперени в нас. Има няколко нунута(гледачки), които се пръскат от кеф Close В такава ситуация, му казвам строго да стане и че си тръгваме, защото не знае как да се държи с другите деца. Събираме си "багажа" казваме "чао" на децата, на площадката и на някоя незлорадстваща позната и си тръгваме. После вкъщи стои наказан 5 мин. затворен в стаята си.
У нас, ако почне да хленчи неоправдано за нещо, пак го наказваме в стаята му за по 5 мин. Действа му много успокояващо. Не мисля, че му се караме в повече. Все пак трябва да се определят някакви граници.
Витамини вече отдавна не му давам.
В събота посетихме близкия лунапарк. Поло лови патета с въдица, скача на нещо като батут, вози се на въртележката и накрая всички уважихме гъсеницата, преминаваща през една огромна ябълка. Оказа се, че детето си пада по силните усещания. Crazy
В неделя слязохме чак до пристанището с колелетата и беше страхотно. Това сигурно е единственият спорт, който ми доставя удоволствие. Поло и мъжът ми пукнаха гума - явно много са натежали, което не им попречи на връщане да ми напълнят раницата с бири.
Майче, честито прохождане на Камен newsm10
честит имен ден на патерици, на всички с имена на цветя!!![/color]  bouquet[/b]
за сега това от мен, чао и приятен ден! Stuck Out Tongue bye
Еххо, браво за яйцата!

Аз пък не виждам защо й се нахвърляте на Никики
И аз Peace

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 15:01 от Pollia

# 219
exxo , много са красиви яйцата. И как  ги направи толкова красиви?
Аз ще боядисвам в събота.

# 220
exxo , много са красиви яйцата. И как  ги направи толкова красиви?
Аз ще боядисвам в събота.

# 221
# 222
Нещо не мога да изтрия втория пост, който ми се повтаря.

# 223
  • София
Брей темичката нещо загрубяла. Shocked А аз не мога да вляза в час, защото явно има изтрити постове. newsm78
Тц няма, само моят е.
Споко няма да развалям седянката. Но си мислех да напиша това отдавна и причината не беше дали Ники наказва или се кара на малката. Въобще дори не беше това. Няма да си трия поста, защото оставам зад него, но няма да коментирам повече. Stop

Яйцата са много хубави, предполагам са правени със седефените боички. Довечера ще боядисваме дружно, дори успях да се снабдя с бели яйца.

Хаха пък аз чета бОя и технология.  Crazy

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 15:24 от Elspet

# 224
  • София
Еххо - мерси за инфото, ще потърся такава, че са много свежи Wink

Майче - честит ти тичащ Камен Simple Smile))

А и да питам, има ли консултация сега на 2,5 или чак на 3 годинки????

Иначе Филски отдавна ми се тръшка по много, свикнах му почти....и е ужасно прилепчив станал, не че няма на кой да се метне, но пък и доста гальовен, което ми харесва...само го мисля колко ли пердах ще изяде в градината с тази си натура...
Иначе новия хит е да си лепи пластелин по косата и да идва да ми казва "реже" т.е. да му режа косата....веднъж го направих че беше ужас и взело че му харесало....ама няма...скубя правя, махам го, не искам да му режа и без др скромната косичка....Wink

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 15:18 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт