Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца!

• 18 367
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Неде, я кажи от къде я взехте прахосмукачката, обемиста ли е, колко струва?
Танче струва около 2500евро, но правят малки отстъпки и се намалява цената. Ние я взехме на изплащане за 3 години. Донесоха ни я инцидентно в къщи. На стройкото бях играла за един пречиствател за въздух и спечелих, като ми го донесоха направиха демонстрация на това чудо и се навихме. А тяхната политика е да предлагат по домовете и да те препоръча някой. Малко са напористи  Joy ама това работят хората. По голяма е от обикновена прахосмукачка и има много допълнителни джаджи, но може да се смести в мокрото или килер.
Дано съм била полезна и изчерпателна.

# 181
  • София
Неде,то само за Руми,но и аз го прочетох EmbarassedЧЕСТИТО!Дано всичко да мине нормално и през декември да си имате здраво  и сладко бебче.
 Аз пък ще ставам чинка(стринка) за втори път през септември и  съм много щастлива Grinning

# 182

пък и нали съм рачка с асцендент скорпион 

Аууууу, аз също!
Елфче, я поизлез напред да се поогледаме  Grinning

Олче, къде ще го турите това чудо?

Нашата идея за подарък за сега е това, че Мартин напоследък не можеш да го видиш без отверка из къщи....

# 183
  • София
Дени, Стоян има подобно нещо само че като количка и пак с много инструменти и много им се радва и постоянно разнася.
Да му го купувате на детето, няма какво да мислите.
Имарче, аз нарочно така го написах, че сестра ми ми е казала да не казвам  hahaha
Да се радвате и вие на здраво бебче през септември.   bouquet

# 184
  • София
За срещите ме бройте и мен.

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 14:11 от Aннa

# 185
Браво, Анна.

# 186

Елфче, я поизлез напред да се поогледаме  Grinning

Simple Smile
Вече съвсем ме хърлихте в чуденка с тия подаръци...аз доскоро мислех да му вземам конче (слонче...или к'вото там има)-люлка, но реших, че вече е 'дърто магаре' за такива работи. Отделно не знам  кое къде ще слагам, че люлка, триколка, кола за бутане... даже и количката-всичко е вкъщи  ooooh!  Embarassed
Та и без това си мислех да питам пловдивчанки (че ми е най-близо)-някакъв голям (интересен) магазин за играчки при вас? госпожата Кабранска като редовно списваща и скитаща-чакам да се включи адекватно  Flutter

# 187
  • София
Олче, къде ще го турите това чудо?

Нали мислим (живот и здраве) да сме за в бъдеще в къща. Та, в двора. Много се кефи на пързалки Вели.

# 188
За подарък на Килиан сме се спрели за сега на това . Мисля, че ще му хареса.

# 189
  • София
 Анна и аз си мислех за Нелия,идеята за подарък е много добра,ще се включа с удоволствие.Обаче е добре да се организираме до великден,че после са празници,а Нелия е на 7 май.

# 190
Хубави подаръци сте си избрали за децата. А аз понеже нямам грам въображение и въобще не мога да се сетя какво да му купя. Единственото, което ми хрумва е настоящата му мания по камиони. Но искам да изглежда реалистично, да не прилича особено на играчка с всички цветове на дъгата по нея!
За сега съм му избрала единствено тортата за РД. Но до сега не съм поръчвала от "Лагу*а" и не знам дали са вкусни.... Някой има ли представа?

Неде, достатъчно изчерпателна беше, благодаря!   bouquet Ама едва ли ще се сдобия с такова чудо, след като е сравнително големичко. Щото у нас място няма.

# 191
Ани радвам се че продължаваш да пишеш в темата!  Peace

Кате, ти все интересни неща изнамираш.  Mr. Green

Аз бях писала и по рано, че искаме да му вземем акумулаторна кола която да може да управлява сам, но и да има дистанционно, докато се научи да натиска педалите и да прави завои , ние да го управляваме!

# 192
  • София
Да не звуча пак агитационно и в опозиция, идеята за Неличка е много хубава и аз съм се включвала в подобна инициатива за нея, и останах с впечатление, че на мама Кали не и беше особено приятно, по - скоро удобно. Да не дискутираме в темата, защото така или иначе тя ще го прочете, а и елементът на изненадата се губи.
Нека го обсъждаме на срещата/ите. Peace

# 193
Руми, едно голямо ЧЕСТИТО. В къщи сме: Дамяна е скорпион, Велизар е телец, аз съм козирог, а мъжа ми е водолей. Просто бъди сигурна, че няма да ви е скучно. Скорпиона си е страшна работа, нямат равни. Точно както Катето обяснява инати големи са.Понякога се чувствам като пълен идиот пред нея върти ме на малкия си пръст.

Танче, тортите на Лагуна са много вкусни аз съм им фен. В клуба работя с тях и ти ги препоръчвам. Еклеровата с баварски крем ми е любима.

Аз още не съм решила какво ще му вземем на Велизар. Като се замисля няма нещо с което да му е най-интересно и да му задържи вниманието. Покрай сестра си се заиграва с кукли, ама определено не върви да му купим кукла.

# 194
Здравейте. като чета какво пишете за яслите, искрено съм щастлива, че няма да се налага да давам Мия на ясла. То не, че имаше шанс да се класираме изобщо за ясла, де.Винаги съм била против яслите, поне във варианта познат у нас. Бях се зарекла, че чудо ще направя, но да ни се размине яслата. И чудото се случи -на майка ми ще й разрешат да си вземе още 1 година отпуск. Иначе обмислях всякакви варианти и ако не й бяха разрешили, щях да си остана аз вкъщи да си я гледам, защото заплатата ми в момента е доста малка и не ми се струваше нормално да работя само, за да плащам на детегледачка. Сега остава въпросът все пак да си намеря добре платена работа, защото и на майка ми ще трябва да й даваме някакви пари. Дайте идеи как се намира хубава и добре платена работа? пробвах лятото и нищо не стана, та сега отново ще пробвам, дано имам повече късмет.
Руми, пропуснала съм новината. Желая ти спокойна бременност и здраво бебе на финала! А що се касае за ината, според мен и телците са големи инати. Мия е толкова безкомпромисно упорита на моменти, че направо лошо ми става. Не можеш да я накараш да направи нещо ако не иска и това си е.

Общи условия

Активация на акаунт