Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца!

• 18 380
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Люба, де да бяха швейцарцитееее, те са си много точни. Това е българското посолство, за съжаление...Sad

# 151
  • Плевен
Хайде и от мен едно наздраве  cheers! Тъкмо сложих и аз Тери да спи.

# 152
Хайде и от мен едно наздраве  cheers! Тъкмо сложих и аз Тери да спи.

Ето така ви искам... Къде сте се скрили, та никакви ви няма?
Дайде, да разпуснем малко в края на деня. И ние сме хора, и ние душа носим!

# 153
  • София
Една биричка и аз не отказвам  beer

Кейт, съчувствам ти за проблемите с бюрократщината!
И аз тук съм в един филм с осигуровките...
особено след като днес на прегледа се оказа, че ще имаме сокрпионче, живот и здраве, а не стрелче, както си мислех  Crazy

Иночка, гледай да уредиш работата с Майорка, не е за изпускане  newsm10

Само на моя екран ли са изчезнали лентичките в подписите? Нещо не виждам моята от вчера, а сега се загледах и в подписите на другите хора няма  newsm78

# 154
  • Плевен
Само на моя екран ли са изчезнали лентичките в подписите? Нещо не виждам моята от вчера, а сега се загледах и в подписите на другите хора няма  newsm78
И аз не ги виждам...със Скорпиончето няма да ви е скучно, а вие с мъжа ти какви зодии сте?

# 155
Иночка, недей да изпускаш Майорка! Страхотно е, особено когато не е натоварено. Ако си и наемете кола, ще обиколите острова, не е за изпускане Peace.

Руми, скорпион не е лоша зодия, но сме си големи инати понякога Embarassed. Имам детенце скорпион, което гледам и като се заинатим и двете, тогава става шоу - аз не отстъпвам, ама и тя си знае нейното. После намираме и двете компромис, и така.

# 156
Тъкмо стоях си замислено и се чудех къде да попитам защо не си виждам лентичката и се оказва че и вие сте с такъв проблем.Някой има ли идея защо е така.... newsm78Аз съм сама и не ми се пие ама на вас наздраве Laughing

# 157
  • София
И аз не ги виждам...със Скорпиончето няма да ви е скучно, а вие с мъжа ти какви зодии сте?
той - овен, Косьо - телец, аз - водолей и на есен едно скорпионче - голяма компания ще заформим  Mr. Green

# 158
Е,така по-бива/аз още се каня да лягам......ама пуста краста/........да не си пием в камерен състав,че после ще ни излезе лошо име.
Руми,да не си си пипала/или някой помагач с малки ръчички/ натройките на профила-има опция да не ти показва картинките/щото при мен се виждат/....А,скорпионите са готини......виж,на мен от стрелци ми се изправя косата/ама то зависи и от изходната гледна точка-демек рибешка/,то и от водолеи и близнаци ми се завиваше свят...ама на-и с двете се уредих Mr. Green...но ако не го щете скорпиончето-аз го взима веднага.....
Кате,ясно-това обяснява всичко...дет` се вика-хубава работа ама...българска ooooh!
Инна,дано да се нагласят нещата с Майорка....
Люси-какво стана с уговорката за срещата-тия хора пари не щат ли/че аз докато не платя няма да мирясям/?

А,картинките явно не при всички са се скатали...но пък при мен някои се виждат....

# 159
  • Плевен
Идеално, тъкмо представители на отделните групи - огън, земя, въздух и вода  Peace

# 160
  • София
Люба, и моята ли виждаш?

# 161
Кърмаческия ти медал е тук...
И на Ръш Руменчо го виждам,както и лентичката на Арко-ва....и страхотната мисъл за стълбата/много ме радва тоя подпис/

# 162
  • София
Ами аз от зодии не разбирам, не съм се интересувала особено, но скорпионите, които познавам са... не много лесни, да кажем, хора  Mr. Green дано не обиждам някого тук - не визирам никой от темата, а само лични стари приятели!

Люба, тези и аз ги виждам, значи не е в моя телевизор проблемът.

# 163
  • Плевен
Люси-какво стана с уговорката за срещата-тия хора пари не щат ли/че аз докато не платя няма да мирясям/?
Управителя е бил отпуска и затова са се забавили нещата, поне така ми отговори една жена по телефона. Чрез мейл имаме потвърдена резервация. Ако не пише тези дни управителя, ще му звънна пак.

# 164
Току що господин падуана ме информира,че проблема е в сайта където е направена лентичката и е нужно да се изчака известно време и ако не се оправят нещата да си направя друга.

Общи условия

Активация на акаунт