Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца!

• 18 378
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен
geri143495 вие май сте станали приятели с падуана  Mr. Green

# 166
  • София
Мами имам предложение за женска вечер след 6 май.Моля ако има желаещи да споделят.
 Руми браво за скорпиончето.Но аз съм пристрасна.Само от личен опит да споделя,че с телец друдно стигаме до консенсус,защото никой от двамата не отстъпва.Със земните се разбирам прекрасно,но ако рака е воден знак,там ми е голяма мъка.

# 167
geri143495 вие май сте станали приятели с падуана  Mr. Green
Няма такова нещо просто човека явно е информиран и ми отговори бързо.Да не завиждаш ей hahaha

# 168
  • София
Мами имам предложение за женска вечер след 6 май.Моля ако има желаещи да споделят.
 ...
Аз съм на линия  Peace

# 169
Голям купон станало тук. И аз се присъединявам също!

Неде,честита ви прахосмукачка! Ще чакаме отзиви, че доста ги хвалят тези!
Гале, дано по леко да минете варицелата. То за Ани е ясно , че ще е леко, но дано и скъпия ти не я усети толкова!
Миме, тоя филм го гледах отдавна и аз да споделя че ми хареса!

# 170
  • София
Добро утро!

# 171
Добро утро!

Мерси за кафенцето, Руми.

Забравих да честитя на Недето прахосмукачката, със здраве да си я ползвате! Свекърва ми също има такава машина и ние я ползваме от време на време, че нали Георги е алергичен от акари, а тя ги чисти. Много сме доволни!

Тук за варицела, не слагат никакви карантини. Само не изпращаш детето в училище. Георги се беше заразил, точно като пътувахме веднъж за Санкт Мориц, почнаха да му избиват пъпките, но за щастие нямаше температура, много леко я изкара варицелата.

# 172
Добро утро и от мен!

Руми, благодаря за кафето.   bouquet

За срещата по женски и аз съм на линия само да уточним конкретна дата и да си харесаме заведение... Не знам кои са дните, които ще се отработват и дали имате нещо против ако срещата я направим тогава. 10-ти или 11-ти май?
Казвайте на кой кога му е удобно.

# 173
  • София
За срещата в Емен отпадам категорично - точно тогава е р.д. на фирмата, ще ни водят в Хасково и присъствието било абсолютно задължително... Преди малко получих уведомителен мейл и разбрах...Sad
За женската среща - най - вероятно също, взела съм си отпуска на 8, 9, 10 май заради рождения ден на Вели и смятам този уикенд ако не резервираме клуб да го заведем някъде, да разбере и той от празник...

Давайте идеи Какви подаръци ще им купувате на сладкишковците?
Ние засега сме се спрели на това:
http://family-bg.com/prX_1543.htm

# 174
  • София
ще ни водят в Хасково и присъствието било абсолютно задължително...
Олче,в хотел Европа ли ще сте?Напоследък чувам,че много се котира за фирмени мероприятия.И било много хубаво,аз само от вън съм го виждала.А Хасково си заслужава да се види,аз поне съм впечатлена от бързото му развитие,но и съм пристрастна Embarassed

# 175
  • София
Да, Ивче, май там...
Само че, на мен ми се искаше повече вас да видя...  #Cussing out

# 176
За срещата в Емен отпадам категорично - точно тогава е р.д. на фирмата, ще ни водят в Хасково и присъствието било абсолютно задължително... .htm[/url]
Ау,Олче, толкова се развълнувах, че даже не съм чела останалото  Crazy Ако успееш да избягаш за едно кафе, страшно ще се радвам (по късно ще ти пратя тел. си на лични). Пък ако и Имар вземе да си донесе д-то и тя  Laughing направо ще си спретнем мини-форумска среща  Wink
..............
за скорпионите съм пристрастна, много си ги харесвам, пък и нали съм рачка с асцендент скорпион  Laughing

А сега вече 'Добро утро Simple Smile Лек и хубав да е денят ни!

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 09:13 от elf4e

# 177
  • София
Добро утро,
Оставих домочадието в 'градинката' и сега пия едно Голямо кафе /Руми позволих си да си досипя, много малко даваш  Joy/
Благодаря за поздравленията за машинката. Кате ние точно по тази причина я взехме - нали съм болна на тема чисто, а и Стоян се опитва да ми прави проблеми с едни кашлици............ Виф, пералната ни е на 2 години, но ако ти се отскача за прането до тук нямам нищо напротив да ти е предоставям  hahaha. Ани за бръмчалото да ти кажа, че например килимът ми светна равномерно и си върна цветовете. А преди това за да получа този ефект трябваше да го нося на пране в някоя автомивка. А с прахосмукачката съм съгласна да обиколя и както е предложила Люба - ние по женски да пийваме, а Деян и съответният мъж да се вихрят. Пък за тарифите - Деян да си ги мисли  Mr. Green
Сега да ви кажа какво ме сюрпризираха преди малко - и в нашата ясла лелките са подали молби за напускане. И от 15.05 ако няма нови кандидати децата си остават вкъщи. Хем знам, че са прави хората и че с 300 лв. не се живее, хем ме доядя, че държавата позволява да се стига до тук и да поставя в конфликтна ситуация хората.
Руми, под секрет да ти кажа само на теб  Hug, че декември живот и здраве аз ще ставам леля за втори път  Heart Eyes  newsm44    jumpuu
Е Олче много жалко за Емен, а за женското парти не се заричай, че не се знае коя дата ще се реши.  Laughing
И да кажа на Иночка - Не толкова благородно ти завидях за почивката и стискам палци да я осъществите безпрепятствено, а за другото също да се нареди по най - добрият за цялото семейство начин. Peace
Лек ден

# 178
Неде, я кажи от къде я взехте прахосмукачката, обемиста ли е, колко струва?
Та да не се налага и аз да се редя на опашката от желаещи.  Mr. Green
И моите килими са ми голем проблем, щото аз и на автомивка да ги дам - пак не съм доволна от резултата и само се нервирам!

Да ви е честита придобивката и с кеф да си я ползвате!

# 179
  • София
Пък ако и Имар вземе да си донесе д-то и тя  Laughing направо ще си спретнем мини-форумска среща  Wink
За сега съм планувала да си взема отпуска на 29 и 30 април и да слея празниците и да си поостана в Хасково.Само да сме живи и здрави.Елфче,задължително ще си планувам една среща с теб,дано да сте свободни.Прати ми и на мен тел. на лични.

Общи условия

Активация на акаунт