Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са мненията относно подготовката за раждането и покупките преди раждането?
Какви са мненията относно избора на болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са мненията относно подготовката за раждането и покупките преди раждането?
-
Какви са мненията относно избора на болница за раждане?
-
Какви са различните мнения относно грижата за бебето след раждането?
-
Какви са мненията относно подготовката за болницата и необходимите покупки?
Аз още нито съм гледала, нито пък купувала, но може би от другия месец...Засега само креватче си харесах и свекитата казаха, че ще ми го купят.Количка също си избрах, ама все още търся, че не ми се дават повече от 250 лв., а в София тя струва 280, а в Плевен-200.И май от там ще е...
. Не знам на какъв шпагат трябва да спя, за да има ефект?
Както и да е, отивам да си правя промивките със смрадлика, утре ще го мисля...
)
И пак мисля че още мнооого неща има за купуване - комплекти за изписване, ританки, пък за легълца, одеалца и прочие да не говорим.

аз така или иначе не разбирам?!
Мъжа ми си е вкъщи точно 6, най-много 7 часа на денонощие, не знам как си почива... Колкото до списъка ти, аз си купих стерилизатор от Пигис Хаус за 20 лв има всякакви цени, но за една пластмасова кутия не ми се даваха 100 лв, а и в магазина ми казаха, че е все тая какъв ще вземеш. В края на краищата и на котлона в тенджера също става. Само че за другите неща не мога да помогна. Само знам, че обиколник няма да купувам, защото взех от сгъващите се легла на Чиполиното.
. А и бях забравила, че за секцио все пак се взимат повече пари. Моя страна, моя България... 

, изключително мобилно е и след време няма да се чудиш къде ще го слагаш. Сестра ми ползва такова и излезе много здраво - сега в него си гледка второто момченце, което сега е на 1,5г., а преди това първото, което сега е на 5г. Не са го прибирали мисля изобщо! А каква игра правят с това входче с ципчето отстрани, направо не си е работа! Тя не е ползвала обиколник, а и няма смисъл - креватчето не е дървено, че да се удари някъде или да се мъчи да се провира отнякъде вече малко попорасналото бебе, а и винаги имаш видимост какво става вътре
.