Първокласници /16/

• 40 003
  • 314
  •   1
Отговори
# 120
Тази ваканция малко в повечко ни дойде сякаш.  Grinning

# 121
  • Варна
Хайде ,спорна седмица до края! Нищо не остана. Някакви си 2 седмици. Mr. Green

# 122
Само 17 дни-броим ги. Peace Joy

# 123
Не са ли до 23-ти?

# 124
  • Варна
24-ти е събота, на нас още не са ни казали как ще се действа.

# 125
Нашата класна каза, че на 24 май приключва годината. Нямало значение, че е събота. Било си учебен ден.

# 126
Някой има ли списък с литературата за четене през ваканцията, че сега имам свободно време да накупувам книги. При нас още не се знае до кога ще учим, учителите бяха от първия до последния ден в стачка. Може и да удължат годината до 30 май

# 127
  • Варна
Обикновено списъците за ваканцията са съобразени с учебния материал, който ще се изучава през следващата година. Така че може да има разминаване, в зависимост от това кои учебници са избрали вашите учителки за следващата година. По-добре изчакай.

# 128
  • София
Нас си ни казаха със сигурност, че свършват на 23-ти.
А нашите са от 31.05. на зелено училище.

Креми каза, че нямали нищо за ваканцията(дано да е така, защото не съм се обаждала да питам никой). Баба й я кара малко да пише и да смята - да не забравила.

# 129
Здравейте!
Имам си в къщи първолак, та реших да се запиша при вас. Той е много самостоятелен от самото начало и не ми създава никакви проблеми с ученето. За 24-ти още нищо не съм чула.

# 130
  • Карлово
moted,
добре дошла   bouquet при "Първолаците", ако беше изчакала до 24.05 щеше направо при второлаците да се присъедениш.

# 131
Ние сме до 24-ти включително и КРАЙЙЙ

newsm44 newsm68

# 132
  • сред люляците
А ние още не знаем точно до кога сме Confused На 23-ти ще ходят на екскурзия до Черни Осъм и Орешак. А после какво и как - никой не знае. Във вторник ще има родителска среща и вероятно тогава ще разберем.
А за списъка с литературата и аз се интересувам...Дано се включи някой Wink

# 133
  • някъде ... тук ...
Моят голям дивак днес има рожден ден. За първи път няма да носи торта, а само бонбони и сок. Големи били вече Simple Smile

Иначе довечера съм на родителска. Ще видим какво ще каже класната.

# 134
Е честит рожден ден на порасналия Радо да бъде най-добрия във всичко.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт