Първокласници /16/

• 39 996
  • 314
  •   1
Отговори
# 135
  • София
ЕлиТ, да ти е жив и здрав! Много да го слушате и много да го радвате Wink
Аз вчера попитах нашата класна дали се знае вече кога ще е тържеството за приключване на учебната година и как ще протече. Жената каза, че днес имат някакъв учителски съвет, след който ще се уточнят тези работи и ще ни уведоми кога ще е родителската среща.
Вчера им е пуснала по едно контролно по БЕЛ и математика. Мойто мишле на диктовката се е справило много добре, ама по математика... ужасТ!!!

# 136
Честит рожден ден на Радо  Hug Ели, да ти е жив и здрав  Hug

При нас ще има екскурзия на 16 май, тържество на 21 май, последен учебен ден 22, защото на 23 било празник на училището и няма да се учи.

# 137
При нас екскурзията е на 17 май до Етъра, тържеството е или на 23 вечерта или на 24сутринта, но ние на 23 през деня ще им направим купон в класната стая.
Книгите доколкото помня от баткото са "Патиланци", "Пипи", "Братята с лъвски сърца", български народни приказки.

# 138
А да - ще има книги подарък от госпожата, на празника, които ние трябва да платим предварително  Wink

# 139
ЕлиТ,да ти е жив и здрав рожденника.С пожелание за щастливо детство и много усмивки.  bouquetНие сме на училище до 22 май.На 23 ще имат тържество и приключваме учебната година. newsm44

# 140
  • дядовата ръкавичка
Честит Рожден Ден на Радо!   bouquet Щастливо и вълшебно детство  Laughing!

А в тази връзка, събирам идеи за празнуване на РД на 8-годишен малчуган, че и на нас ни предстои след 20-на дни. Вероятно ще е на двора в къщи, но ми се иска да има и някаква организация - игри, томболи, състезания, а не само да се щурат напред-назад като свободни електрони.

Аз установявам, че  никак не е зле да си първокласник. Моят син другата седмица отново ще ходи на екскурзия, този път на Витоша. Вече са приключили с материала за учебната година, всички учебници и тетрадки са попълнени, и явно идва ред на забавленията  Laughing.

# 141
  • някъде ... тук ...
Благодаря за пожеланията Hug
Завиждам за двора, НЕблагородно, Айяла Simple Smile
Ние ще го правим в боулинга в Студентски град довечера. Надявам се да им хареса. От там предложената програма е половин час ядене на сандвичи, 1 час игра на боулинг и половин час за тортата.

Радо са на екскурзия из София на 12ти май - ще разглеждат забележителности Laughing

# 142
Ели, чакаме впечатления от купона, че и нас ни чака  Hug

# 143
  • сред люляците
ЕлиТ , да е живо и здраво детето! Много щастие, игри и усмивки му пожелавам!
А за теб -   bouquet

Весело изкарване!

# 144
ЕлиТ  ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!  bouquet
ЩАСТИЕ ,УСМИВКИ И ВЕСЕЛ КУПОН happy bd balloon balloon balloon newsm59 Tada

# 145
Някакси съм пропуснала цяла тема. Записвам се да чета, когато мога.

# 146
МОМИЧЕТА НАШЕТО ТЪРЖЕСТВО НА БУКВИТЕ Е НА 09.05., А ОТ 12.05. ДО 16.05 СМЕ НА ЗЕЛЕНО УЧИЛИЩЕ. 
АКО СЛУЧАЙНО СЕ НАУЧА ДО СЪБОТА ДА КАЧВАМ СНИМКИ ЩЕ ВИ ПОКАЖА НАШЕТО ТЪРЖЕСТВО photo

# 147
  • Карлово
ЕлиТ
 happy bd
Честит рожден ден на Радо.
От сега и за напред - здраве, щастие, късмет!

# 148
Maми,а вашите деца колко стихотворения са им дали до сега да научат на изуст от читанката newsm78

Питам,защото ние само учихме ,,Аз съм българче,, а сега вземат другите тях им ги дава да се четат изразително,как е при вас newsm78

# 149
Честито на рожденика и неговото семейство! newsm59
Желая много здраве, късмет и успех в училище!
Весело прекарване на празника!

Общи условия

Активация на акаунт