Първокласници /16/

• 40 000
  • 314
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И нашите завършват на 23-ти май.

Обаче тази сутрин ни сюрпризираха неприятно, че заради матурите до края на седмицата ще започват от 7.30часа.
Ужааасно ми е рано, направо не знам как ще стане. Сега ставаме в 6.30, а сега ще трябва да ставаме в 6.00  ooooh! То ние как да е, ама децата как ще събуждам не знам - сега в 7 часа едвам ги вдигам.

# 181
  • София
Пускате ли вашите деца навън сами(имам предвид в София, щото при майка ми я пускаме)?
Той, нашият сам в къщи не иска да остава, Laughing пък камо, ли, навън сам да го пусна.  Wink
Не ми се ще все още. Wink
О, и какво, ли да бързам, още, като ще дойде време, когато, няма и да се прибират. ooooh!

# 182
Не съм писала почти цяла учебна година,съжалявам!
Не знам защо нещата при нас нещо ме отчаяха!
Не ми допадат много неща,детето е апатично към учебният материал,госпожата е ...флегматична,имам ужасното чувство,че изостана и изобщо ...много съм отчаяна,та по-тази причина не ми се пише,изобщо! ooooh! Но пък може би трябваше,за да ми помогнете да погледна по-друг начин на нещата....

# 183
  • Разград
Здравейте, аз бях писала веднъж в предишна тема. Влизам отвреме навреме да ви чета. в нашето училище ще имат изходни контролни по БЕЛ и литература, по математика, по роден край и по безопасност на движението. Всичките през тази седмица. При вас така ли е?

# 184
  • Варна
Не ми допадат много неща,детето е апатично към учебният материал,госпожата е ...флегматична,имам ужасното чувство,че изостана и изобщо ...много съм отчаяна,та по-тази причина не ми се пише,изобщо! ooooh! Но пък може би трябваше,за да ми помогнете да погледна по-друг начин на нещата....

Ей сега те почвам с попляскването. Разбира се, че трябваше да пишеш.  Hug Hug Hug Може би просто е поредния перод. Hug

За играта навън сам - площадката е пред блока ни и аз го виждам от терасата. Пускам го сам от края на миналото лято. Но с условието да не ходи никъде другаде. Беше ми изкарал акъла скоро. Срещнал 1 момче от неговия клас, което живее през 2 блока и то го накарало да отидат пред техния вход. Излизам да го видя от терасата-няма го. Направо пощурях. И томоно да изпращам племеника ми да го търси, звъни мйката на съученика. Добре, че предположила жената, че сигурно не знам къде е. И така. Правих се на много сърдита после, обяснявах как съм се изплашила... И сега, ако реши да отиде там, винаги звъни по домофона, за да ме информира. Смятам дори да му направя ключове за вкъщи.

# 185
  • София
Не ми допадат много неща,детето е апатично към учебният материал.......ooooh! Но пък може би трябваше,за да ми помогнете да погледна по-друг начин на нещата....

Ами добре дошла отново   bouquet По повод апатията на детето ти, сигурно се повтарям като го споменавам отново, но моят син по едно време искаше да го "отписвам" от математиката, бъгарския, искал само по физическо да ходи на училище  Crossing Arms Определено предпочита да играе, но като го подхвана - почва и да учи  Wink

Етиа, и аз щях да получа инфаркт сутринта като ми каза г-жата за започването от 7,30  ooooh! Марти става сутрин сравнително лесно, въпреки че понякога си ляга късничко! Обаче на мене ми се рИве с това ранно ставане, баси, какъв съм мързел!  Mr. Green

# 186
  • Карлово
Веси я пускам из квартала, но ми изглежда безопасно. Сега има нов велосипед и изобщо не зная къде обикалят с една нейна приятелка. Знаех още като го купувахме, че  ми се очетават мно-о-ого безпокойни часове, но няма как, искам да е самостоятелна. Лошото може да се случи на всяка възраст. Страх ме е най-много от хулиганите по пътищата, които карат и изобщо не се съобразяват със знаци и светофари, еле пък като се засилят да минат на жълто, преди да светнал червен сигнал... #2gunfire
Та с тази самостоятелност, вече забелязам как започва да се отдалечава от нас. Приятелките придобиват все по-голяма важност в ежедневието и. Нерви се когато е заета, пък вън я чакат...... Sad

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 10:10 от chanoir

# 187
  • дядовата ръкавичка
Ех, благородно завиждам на всички, които живеят в по-малки и спокойни градове. Така като гледам, моите деца до абитуриентския бал май няма да ги пускам сами  Rolling Eyes.

# 188
ох, аз си мисля, че чак на сватбата ще я предам в ръката на мъжа и, до тогава плътно до мама  baby

# 189
ох, аз си мисля, че чак на сватбата ще я предам в ръката на мъжа и, до тогава плътно до мама  baby
Joy Joy
а-а-а моля, моля - какво искаш да кажеш?че аз на сватбата на моя "убавец" ще се обзаведа с още едно "ремарке" Joy Joy?
поне трябва да се разберем с бъдещата тъща една седмица - аз , една седмица - тя! Twisted Evil Laughing Laughing
Иначе няма да играя!!!
 Joy Joy Joy

# 190
  • някъде ... тук ...
Ще ме уморите hahaha hahaha hahaha

На Ради ще им раздават свидетелствата на 24-ти, иначе ще учат до 23-ти.
От миналата седмица са започнали с тестовете за края на учебната година.

Той си има ключ за вкъщи, но не го пускам сам навън. Какъвто е щур, ме притеснява какво ще му скефне. НО пък седи сам вкъщи без ексцесии.

# 191
Аз не си и помислям да пускам детето навън само, хем сме в малък град, а не в София. При баба си на село по цял ден е по улиците, но там го пускаме навън сам от 4-5 годишен още. Винаги са компания от 15 - 20 деца, не ме е страх, че ще се отдели от тях, а и коли почти няма по улиците. Но в града - никакво пускане, нямам нерви за експерименти. Прекалено е разсеян, редовно оглежда улицата само в едната посока. И вкъщи не го оставям сам.

Моят първокласник има голям ентусиазъм за училище, което ме радва. Не си пада много по БЕЛ, но чете книжки нон стоп, така че нямам съмнения дали ще си изчете книжките от задължителния списък. Научи се сам да умножава и да дели и си се упражнява пак по свое желание.

На мен обаче най-голямото ми притеснение е да не стане някой отпуснат ученик, който нищо не спортува. Опасенията ми са като го запиша и на допълнителен английски от догодина да не би да не остане време за спорт. Почнах да го водя в една зала наблизо след училище да тренира по час и половина с момчетата от акробатиката - разгряват се и после скачат на един батут. През това време аз си се връщам в офиса и си работя. Обаче занапред какво да е и как да го организирам, това мисля.

Вашите деца колко пъти седмично ходят на спорт и на какъв?

# 192
Joy Joy
а-а-а моля, моля - какво искаш да кажеш?че аз на сватбата на моя "убавец" ще се обзаведа с още едно "ремарке" Joy Joy?
поне трябва да се разберем с бъдещата тъща една седмица - аз , една седмица - тя! Twisted Evil Laughing Laughing
Иначе няма да играя!!!
 Joy Joy Joy
аз мисля, тогава да я предам, отговорноста, вече няма да е моя, пък със свеките все ще се разберем, а и за свекъра нищо не се споменава  newsm78
относно спорта, аз я водя на худ. гимнастика 4 пъти в седмицата по час и половина, но до година мисля и на рисуване да я запиша, че нещо ме изумява с рисунки, ще видим как ще се организираме

# 193
пък със свеките все ще се разберем, а и за свекъра нищо не се споменава  newsm78
на бъдещият "свекър" не може да се разчита - той и сега ми се подиграва, че детето било почти колкото мене на ръст, а аз не смея да го оставям сам.
първокласникът ни е около 150 см./+-2-3 см. newsm78/, ама това прави ли го възрастен? Twisted Evilтой си е още бебе!!/на мама момчето!! Twisted Evil/-аз, като бъдеща свекърва hahaha Joy hahaha Joy
така, че с тъщата ще уточним графика за децата !трябва да има контрол Wink

а относно спорта, вече сериозно - как смогваш?аз ужасно искам да го водя на плуване, но просто не ми остава време - той е до 17.00 ч. на училище , два пъти седмично е на "британика"/от 18.20 - до 19.30 ч./и просто не знам как да вместя и спорта - иначе - играе баскетбол в училище, зимата ходеше по 1 седмица /а и събота и неделя /на ски.
миналото лято имаше "спортна академия" от предучилищната - до обяд футбол на "академик", а следобяд - плуване на "спартак".беше страхотно!
но за да успявам да го водя - трябва да напусна работа Sad

# 194
  • дядовата ръкавичка
Вашите деца колко пъти седмично ходят на спорт и на какъв?

Саши ходи на тенис два или три пъти седмично, колкото смогна, а малката на плуване. Много ми се иска да ги запиша и на карате, футбол - него, балет, народни танци - нея, но за целта трябва да се клонирам  Confused.

Общи условия

Активация на акаунт