Първокласници /16/

• 40 013
  • 314
  •   1
Отговори
# 195
Моят започна с лека атлетика!
Усещах го как не му харесва,ама хич,но за да получи нашето одобрение се правеше ,че си умира от кеф,по-късно разбрах,че не му се отдава,че към който отбор го сложат,отбора все губел и децата го вземали на подбив Sad а той е ужасно чувствителен,започна да се напишква денем,стигнахме до психотерапия Sad затова не пишех,много грижи,много проблеми тази година ooooh!

# 196
Пешо не ходи на спорт но ходи 2-3 пъти на народни танци като репетициите са 2 часа миналото лято ходеше три пъти седмично на плуване и мисля от другия месец да почне пак да ходи.
Маргало като си говорите не ти ли казва какво му харесва щом е чувствителен може би трябва нещо друго а не точно спорт танци и или плуване не знам но най важното е той да го иска  Hug
При нас разчитането на времето не е толкова страшно защото всичко е на близо 10-20мин.,но Пешо е с очила и не може да ходи на всички видове спорт .

# 197
Записах го от месец,два на народни танци!Промени се,няма търпение,радва се,подейства му страхотно и аз се поуспокоих!!!

# 198
  • Варна
Записах го от месец,два на народни танци!Промени се,няма търпение,радва се,подейства му страхотно и аз се поуспокоих!!!

Peace Hug

# 199
Да взема отношение за седенето вкъщи. Оставям го сам за кратко. Ако слизам до магазините долу понякога ги оставям двамта с брат му да се "пазят". А днес се престраших да отида на лекар и ги оставих да се пазят пак, но малкия спеше и проспа моето отстъсвие. Признавам си обаче никога не ми е било спокойно. Звъня непрекъснато.
Спортуването - сега не спрортуваме нищо организирано, но пък във всяка свободна минута караме колело, а семейно в неделя сме на Витоша и правим дълги разходки. Много съм щастлива, че и малкия върви упорито.  Лятото планирам плуване. Днес си очаквам кростренажора, предполагам, че интересът към него ще е голям.

# 200
  • Варна
Вчера моят го праснала люЛка. Има цицина на главата и леко ожулване на бузата. Има едно момче, с което никак не се разбират на площадката. Нашият ли е виновен, че не се е пазел, а се е мушнал да си вземе топката, другото момче ли, че е засилило люлката, без да се люлее на нея, не е ясно... Ще проуча, че такава беля можеше да стане. Sad ooooh!

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 13:59 от sea woman

# 201
  • дядовата ръкавичка
Вчера моят го праснала любка. Има цицина на главата и леко ожулване на бузата. Има едно момче, с което никак не се разбират на площадката. Нашият ли е виновен, че не се е пазел, а се е мушнал да си вземе топката, другото момче ли, че е засилило люлката, без да се люлее на нея, не е ясно... Ще проуча, че такава беля можеше да стане. Sad ooooh!

Ох, докато разбера коя е тая любка дето го е праснала  Wink.
Абе стават инциденти, добре че е малка белята. Моят син пък, с целите си 8 години и близо 30 кг., онзи ден взел че се претъркулил от горното стъпало на вътрешните ни стълби - на кълбо според него..... добре че не съм го видяла, че съвсем щях да побелея ..... Слава Богу, само със синки по краката се размина.

# 202
Здравейте!Отдавна не съм писала и сега набързо прочетох това онова.За спор мисля това лято да ходи на плуване,а относно тестовете още нищо не е казвал.Вчера замина на зелено училище.дано времето бъде по-благосклонно към тях и там да е слънчево ,без дъжд.Още не са казали кога ще им раздават свидетелствата,предполагам,че на 24 май,защото е събота и да могат да присъстват родителите.Дано ми остава малко време,за да влизам да чета и пиша.
Приятен ден мили майки!

# 203
Здравейте!Отдавна не съм писала и сега набързо прочетох това онова.За спор мисля това лято да ходи на плуване,а относно тестовете още нищо не е казвал.Вчера замина на зелено училище.дано времето бъде по-благосклонно към тях и там да е слънчево ,без дъжд.Още не са казали кога ще им раздават свидетелствата,предполагам,че на 24 май,защото е събота и да могат да присъстват родителите.Дано ми остава малко време,за да влизам да чета и пиша.
Приятен ден мили майки!

# 204
  • сред люляците
Привет и от мен! Никол тази седмица правят тестове. Правиха по Безопасност на движение вчера, а днес - по Роден край. Утре може би по Математика. Тази вечер съм на родителска среща и ще разбера повече подробности. До колкото разбрах ще им дават свидетелствата на 22-ри  вечерта - ще имат тържество. А на 23-ти ще ходят на екскурзия и приключват. Но това не е окончателно. Ще видим тази вечер Simple Smile

# 205
  • гр. София
Не случайно казват,че по-малките деца по-бързо се развивали.В този ред на мисли,моята щерка избягала или по-точно не влязла в последния час.Разхождали се с нейната приятелка в задният двор на у-щето и не чули звънеца. Wink Г-жата ги потърсила чак на края на часа.Обясненията бяха  ooooh!

# 206
Майчета, да ви попитам какво учат вашите деца в часа по английски

newsm78

Питам моя малчо,гледам учебника и немога да разбера то  учебник ли е книжка за оц ветяване ли е, само рисунки -как е при вас,че вече съм  Crossing Arms

# 207
  • София

newsm78

Питам моя малчо,гледам учебника и немога да разбера то  учебник ли е книжка за оц ветяване ли е, само рисунки -как е при вас,че вече съм  Crossing Arms
Аника81, не се притеснявай, че учебника прилича на книжка за оцветяване Simple Smile Съвсем нормално е да почнат така да учат езика. А думички не са ли писали? Конкретно на въпроса ти Какво учат в час по английски: почнаха с няколко буквички; после - думичка със съответната буква /която в началото рисуваха, после пишеха/; учиха цифрите; цветовете; здравей; какво е това; това е... ммм, не мога да се сетя за друго. О, да, често учат песнички и стихчета с рима, които обикновено бързо попитав.
Да ви кажа честно, имам чувството, че Марти се оправя по-добре с английския, отколкото с българския език!  ooooh! Отдавам го и на факта, че учебниците са мнооооооого по-интересни като оформление и начин на подаване на информацията.

# 208
  • Карлово
При нас по програма букви не учат в 1 клас и не пишат,  учат тематично песни, думи и диалози.
 В къщи оцветява и рисува. За домашен любимец беше нарисувала две очи на листа и казала, че е хамелеон (chameleon) госпожата се скарала и трябваше да рисувам за другия час хамелеони.
Голяма скука е в тези часове при нас. Веси иска да ходи на школата срещу нас, като слуша колко се забавляват там децата, но аз не съм склонна още.

# 209
  • гр. София
Момичета ,моля за помощ Laughing.
Идва реда и на нашето тържество най накрая.То ще бъде 2 в 1 за буквите и за завършване на 1 кл.  Имаме за задача всяко дете да си направи корона с неговата буква.Някакви идеи. newsm78 Вие как се справихте? Hug

Общи условия

Активация на акаунт