Обичате ли парфюми?-4

• 133 147
  • 1 982
  •   1
Отговори
# 1 890
xenia   bouquet Така, го написах защото не можах да измисля по-точно определение. ЩЕ ходя да го потърся Дезир да го душна Simple Smile
Ангела също съм  го набелязала Hug

# 1 891
  • София
Джени, чела съм да приписват такива качества и на Агент провокатор, класическия вариант мисля. Поинтересувай се, аз самата не съм го мирисала.

# 1 892
Твърде субективно е.
Класическият Агент за едни е строг офисен аромат, за други - дързък, предизвикателен и сексапилен.
Всичко зависи от излъчването на притежателката и начина по който ароматът ще й пасне.

# 1 893
И аз се сетих за Агента, но няма къде да го тествам, а така на сляпо не ми се поръчва. Rolling Eyes Дано поне Kingdom да ми пасне, защото и за него четох хубави отзиви Grinning

# 1 894
И аз се сетих за Агента, но няма къде да го тествам, а така на сляпо не ми се поръчва. Rolling Eyes Дано поне Kingdom да ми пасне, защото и за него четох хубави отзиви Grinning

Агента не става за интимни моменти според мен. Може да има нещо такова сексапилно в него, но не и интимно. А виж Кингдома и англоманията, напълно възможно.

# 1 895
Мъжът ми много харесва Guci  rush,на него му действа еротично WinkИ аз го харесвам

Е-е-е, честито! Толкова отдавна му се точа...Опиши го, моля те!
Това не знам дали беше за мен,но за съжаление не съм по описанията на парфюмите EmbarassedЕдинствено долявам подобна нотка като в свежия Chance,но без цитрусите,може би защото и двата са шипри,но в добрия смисъл на думата,хаха Simple Smile

# 1 896
Случайно открих Коко. Пръснах сив магазин по грешка и останах очарована.А и всички ми направиха комплименти.Наистина парфюмите на Шанел са претенциозни и не стават за всеки. На мен обаче ми харесват и стоят на кожата. В България продавачките настоятелно и настъпателно препоръчват Мадмоазела.Казвам Коко?, а тя "ма той не ви отива, стар и старчески е, вземете новото , младежкото". Аз си настоявам за Кокото, но тя продължава Мадмоазел, та Мадмоазел. Коко е перфектен и страстен за мен.

И на мен ми допада като еротичен Ангела. Heart Eyes
Поръчах Амариж Мариаж. Сега се точа на Kingdom и този на Лагерфелд. Вие сте лоши момичета, запалихте ме много. Само за това мисля.

# 1 897
Можете ли да ми опишете черния Дел Позо. Поръчала съм го за една приятелка, но нещо се притесних, че може да не и хареса. Прочетох някъде, че е много сладък. Така ли е наистина?

# 1 898
Случайно открих Коко. Пръснах сив магазин по грешка и останах очарована.А и всички ми направиха комплименти.Наистина парфюмите на Шанел са претенциозни и не стават за всеки. На мен обаче ми харесват и стоят на кожата. В България продавачките настоятелно и настъпателно препоръчват Мадмоазела.Казвам Коко?, а тя "ма той не ви отива, стар и старчески е, вземете новото , младежкото". Аз си настоявам за Кокото, но тя продължава Мадмоазел, та Мадмоазел. Коко е перфектен и страстен за мен.

И на мен ми допада като еротичен Ангела. Heart Eyes
Поръчах Амариж Мариаж. Сега се точа на Kingdom и този на Лагерфелд. Вие сте лоши момичета, запалихте ме много. Само за това мисля.

Сериозно ли така ти каза? Shocked Тази кокошка нещо не е в ред. Joy Коко е класи над Мадмуазела. И наистина навсякъде прави впечатление и всички разпитват за него.

# 1 899
Можете ли да ми опишете черния Дел Позо. Поръчала съм го за една приятелка, но нещо се притесних, че може да не и хареса. Прочетох някъде, че е много сладък. Така ли е наистина?
парфюма е страхотен, има аромат на вишна и шоколад, наподобява delices на cartier, за мен не е много сладък

# 1 900
Наистина и в други магазини ми се е случвало, да се опитват да ме откажат от Коко.Как разбират, че не ми отива? hahahaНа 30 години съм. Много е траен . На другия ден още се усеща силно и не може да се сложи друг парфюм. За дрехите да не говорим. Прави ми впечатление, че тук който проима  повечко пари, задължително купува Шанел някакъв. И мъже и жени. Мислят си, че няма по-луксозни и изтънчени миризми и Шанел яко. Отива, не отива това е положението. И се къпят и задушават. Whistling

# 1 901
Xenia, моля те, кажи кои са "Огледалата" на Тиери Мюглер, които преди няколко дни спомена, че си пробвала и всички са ти харесали. На мен много ми допадат парфюмите на Мюглер и за това се интересувам. Благодаря ти предварително   bouquet.

# 1 902
без да харесвам шиприте по принцип и без да харесвам Шанелите изобщо, Коко Мадмоазел е единственият, който харесвам и нося

Всички Шанели са хубави, но има някои най-хубави и това е Коко. Wink Не си го разпробвала. Пробвай го на себе си и ще си говорим пак. Не знам на някой да не му харесва. Отворих руските отзиви и се смях със съобщението на чичката с бебето-аватар. Laughing

http://www.aromania.ru/?q=taxonomy/term/94&from=0&comments_per_page=10

Адски траен, адски шлейфов и съблазнителен. Малко са разкошните парфюми като него.

носила съм го няколко пъти на кожа - и него, и Кристал, и Алюр - една приятелка е луда фенка и се мъчи да ме зариби, но нещо не успявам да клъвна  Joy

# 1 903
Xenia, моля те, кажи кои са "Огледалата" на Тиери Мюглер, които преди няколко дни спомена, че си пробвала и всички са ти харесали. На мен много ми допадат парфюмите на Мюглер и за това се интересувам. Благодаря ти предварително   bouquet.

http://www.fragrantica.com/designers/Thierry+Mugler.html

# 1 904
парфюма е страхотен, има аромат на вишна и шоколад, наподобява delices на cartier, за мен не е много сладък
Много ти благодаря. Успокои ме! Надявам се и на приятелката ми да и хареса.

Общи условия

Активация на акаунт