Обичате ли парфюми?-4

• 133 176
  • 1 982
  •   1
Отговори
# 1 815
Получих сета на Alexander Mcqueen Kingdom . Много съм щастлива.
Като се започне от кутията, която е истинска прелест, през парфюма, който за мен не беше непознат и боди лосиона, който за съжаление е само 50 мл., с две думи - красота и изящество  Mr. Green

# 1 816
  • на пистата
Като се започне от кутията, която е истинска прелест, през парфюма, който за мен не беше непознат и боди лосиона, който за съжаление е само 50 мл., с две думи - красота и изящество  Mr. Green
опиши моля те парфюма,дано ми хареса,че ми излезна соленичък на мен Sadама карай може да е на хубаво особенно на кредитната карта Joyписах им,но ми отговориха,че вече са го пратили по федекс,знаете ли къде да проверявам до къде е newsm78

# 1 817
моята нова любов от днесfirst love van cleef
разкошен парфюм, богат , плътен, усещам някакви цветя, леко подправков, и ванилия, красива и плътна а не ванилен сладкиш, не мога да кажа, че е сладък по скоро топъл, класен парфюм е.....това от първо пръскане, за трайност мога да кажа че при 40 градуса се държа на ръката ми повече от перфектно, единствено съжалявам, че не взех 100 мл, а само 60мл Joy

# 1 818
да кажа и две думи за covet SJP, незнам защо но този парфюм го гледам от една година, никога не съм го подушвала, но винаги съм била сигурна,че ще ми хареса, е...шестото ми чувство не ме е излъгало, много съм доволна, и същевременно съм учудена от не много ласкавите отзиви за него newsm78, всичко което съм прочела като мнение за него въобще не се покрива с моето усещане, казват че е зелен - за мен не е никак зелен/аз не обичам зелени парфюми/,може би има една зелена или свежа нотка ако мога така да я нарека,която съм усещала в омния кристалин, но тя не е натрапчива а леко загатната,иначе като цяло парфюма е толкова нежен, даже има нещо вкусно в него още не мога да определя,не е сладко но е вкусно newsm78, в общи линии е парфюм, който на мен много ми приляга не е натрапчив, не не е и незабележим, даже не ми е странен, определено съм много доволна Hug

# 1 819
  • на пистата
между другото моя маккуин вече пътува кам мен с федекс,скоро ще го душна,дано ми хареса

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 23:47 от nameika

# 1 820
ако не ти хареса - казвай  Wink

# 1 821
Не знам дали тука е мястото,но някой може ли да ми покаже всички аромати на булгари,разбира се и да каже кой е любимият ви аромат Praynig.Моят приятел си взе булгари аква(светло синия) ама да ви кажа чесно много е лек и бързо се измирисва.Кой е най-траен?Мерси предварително! newsm17
Ей,някой да отговори на клетото момиче,от кога ви чакам Tired Face

# 1 822
ако не ти хареса - казвай  Wink
Сори за офф-а, но си изчисти кутията, не мога да ти пратя ЛС Mr. Green

# 1 823
опиши моля те парфюма,дано ми хареса,че ми излезна соленичък на мен Sadама карай може да е на хубаво особенно на кредитната карта Joyписах им,но ми отговориха,че вече са го пратили по федекс,знаете ли къде да проверявам до къде е newsm78

Не мога да описвам, но зимата,когато писах тук, че съм го тествала и че не мога да си намеря място, защото ужасно ми напомня на парфюм, който познавам, но не мога да се сетя кой, момичетата казаха, че често се оприличава на Дюн на Диор и мисля, че е точно така.

# 1 824
Не знам дали тука е мястото,но някой може ли да ми покаже всички аромати на булгари,разбира се и да каже кой е любимият ви аромат Praynig.Моят приятел си взе булгари аква(светло синия) ама да ви кажа чесно много е лек и бързо се измирисва.Кой е най-траен?Мерси предварително! newsm17

http://www.osmoz.com/Encyclopedia/Brands/Bulgari/(brand)/2974

# 1 825

http://get.bg/catalog/index.php?manufacturers_id=304&osCsid= … e96ad4165e8529d06

Тука им доста от парфюмите на Булгари.

От дамските харесвам Bvlgari Pour Femme, Omnia Crystalline. От мъжките харесвам Aqva  и Black.

# 1 826

http://get.bg/catalog/index.php?manufacturers_id=304&osCsid= … e96ad4165e8529d06

От дамските харесвам Bvlgari Pour Femme, Omnia Crystalline. От мъжките харесвам Aqva  и Black.

Благодаря ти много миличка Hug

# 1 827

Благодаря ти много миличка Hug

За нищо, мила!  bouquet Hug

Ако искаш да трае повече ароматът, вземи тъмния Aqva или EDP, ако има. Peace
Между другото това е единият от двата мъжки парфюма, които ми действат възбуждащо. Embarassed Blush

Сега за лятото ползвам Омниа и съм много доволна, макар че е слаб и много скоро просто няма и помен от него.

# 1 828
Днес се напробвах до насита. Flutter И от толкова парфюми, три неща ме впечатлиха. Не бях обръщала внимание на Комтуар Сюд Пасифик. Днес се влюбих в два сладкарски- Амур де какао и Ваний Мока. Crazy Няма да ви разправям каква прелест са, че още ми текат лигите. Crazy Първото е аромат на някакви какаови бисквити (лелеее, само да ми паднат такива! Laughing) с много изразен какаово-шоколадов аромат, а второто -ванилия с кафенце...нещо като ванилово капучино или ликьор кафе... Mr. Green Ммммм....

И после ме впечатли новата Аква Алегория -Laurier-Reglisse. За пръв път да ме впечатли зелен тревен аромат, обаче е супер, прииска ми се за жегите. newsm78

А още...тази Гуен Стефани (L.A.M.B.) се оказа много трайна и шлейфова... newsm78 Някой случайно да го ползва? Само тази праскова там хич не я понасям... Sick

А новият Зен на Шисейдо е отврат. Sick Някакъв уисекс с  камфор. Абе каква такава мода тръгна в парфюмите да блъскат камфор? Shocked

Пробвах всичките "Огледала" на Тиери Мюглер и са възхитителни всички. Трудно мога да отделя някой повече от другите. Crazy

Дамския Джон Варватос също ми хареса. newsm78

И Sensuous на Ести Лаудер се отдели от тълпата, не мога обаче нищо да кажа как се развиват защото много ми дойдоха наведнъж. newsm78

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 04:41 от xenia

# 1 829
И това също на Шон Джон пробвах. Въобще не ме впечатли.

Общи условия

Активация на акаунт