Обичате ли парфюми?-4

• 133 196
  • 1 982
  •   1
Отговори
# 1 830
О, и още се сетих...По някаква абсолютна случайност се разходих към мъжката част (трябва по-често да се прави) и се натъкнах случайно на Аник Гутал Мандрагора. Не щеш ли... Shocked първият парфюм на Гутал който да ми хареса. Crazy

Естелия, ти защо не пробваш тази липичка? newsm78

http://cgi.ebay.com/PROVENCE-SANTE-Tilleul-Linden-Blossom-Eau-De … dZ1QQcmdZViewItem

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 05:39 от xenia

# 1 831
[quote author=xenia link
Пробвах всичките "Огледала" на Тиери Мюглер и са възхитителни всички. Трудно мога да отделя някой повече от другите. Crazy

Второ мнение едва ли би имало Peace

# 1 832
  • London, baby
Здравейте, имам въпрос. Има ли отделна тема за този сайт - www.fragrancex.com ?

# 1 833
  • Варна
Не  Naughty ...но може би ще е добре да се пусне  Flutter

# 1 834
Не  Naughty ...но може би ще е добре да се пусне  Flutter
Подкрепям Peace
Пратиха ми писмо, че безплатната доставка ще е до 15.08 Peace До тогава ще се изпише още много по темата Peace

# 1 835
Аз пък съм много недоволна от себе си! Имам изблици, когато купувам импулсивно и на сляпо парфюми от любопитство за сметка на такива, които харесвам. Сега чакам In love again - YSL, но вчера го подуших в една парфюмерия и не ми хареса - ще отиде за подарък. Имах желание за свеж, кисело-горчив грейпфрут, а този определено не е такъв - много ми сладни.
За утеха си поръчах Mure et Musc - L'Artisan, който наистина харесвам и се заричам това с импулсите да ми е за последно. Миналата година го направих със Shaal Nur - Etro и ми беше уж за урок, но това е - не се уча! 

# 1 836
Пробвах всичките "Огледала" на Тиери Мюглер и са възхитителни всички. Трудно мога да отделя някой повече от другите. Crazy

Кои са тези "Огледала" на Тиери Мюглер  Peace? Аз много харесвам неговите парфюми.

# 1 837
  • Варна
Dark Passion, ами освен някой да се организира...или да се самоорганизирам и да спретнем една тема отделна  Crazy

# 1 838
Dark Passion, ами освен някой да се организира...или да се самоорганизирам и да спретнем една тема отделна  Crazy
Добра идея, но да не ни набият модераторите вече Mr. Green За всеки сайт има тема, но пък от друга страна като се пише в темата за Ягодка и Саса има много сърдите Thinking
Сори за спама Embarassed

# 1 839
  • Варна
Dark Passion, ами освен НЯКОЙ да попита...и да се действа  Mr. Green А ти с какъв парфюм си в момента....за да сме по темата малко или много  Laughing

# 1 840
Dark Passion, ами освен НЯКОЙ да попита...и да се действа  Mr. Green А ти с какъв парфюм си в момента....за да сме по темата малко или много  Laughing

Днес със Жадор Mr. Green

# 1 841
  • Варна
Ето я и темата  Crazy

# 1 842
Момичета, това вдъхва ли ви доверие/разфасовката и цената/
http://www.-spam292-/?L=products.details&id=1137

# 1 843
  • Ах, морето
Можете ли да ми препоръчате парфюм, който ухае на роза?

# 1 844
Можете ли да ми препоръчате парфюм, който ухае на роза?

Макар да не обичам рози, скоро пробвах Rose на Paul Smith и ми хареса, много е нежен.

Общи условия

Активация на акаунт