Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 846
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕПИТО!
И аз да те поздравя,   love001

# 16
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет в новата темичка!

ПЕПИТООООООО, ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА МИЛИЧКА НИ ДРУЖКЕ!
МНОГО ДА СИ ТЕ ОБИЧКАТ В КЪЩИ И ДА СИ ТЕ ГЛЕДАТ!
ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДА СИ БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВА И СБЪДНАТИТЕ МЕЧТИ ДА СА ТВОЯТА ЗАПАЗЕНА МАРКА!

niunia - много се радвам, че си тук! Браво на малката ти кукла ... ле-ле как бързо се развиват момичетата! Май действително сте много напред! На мен ми се вижда доста сложно това със свързването на чертички!

Мишленце - оттук нататък, всеки петък да се отбиваш с една почерпка! Много се радвам, че звучиш толкова ведро и че малките сладури са се справили толкова добре тази седмица!

Вили - не им се давай мила!

Момичета и аз имам повод да почерпя - днес за първи път Алекс ми каза МАМА! newsm44 newsm44 newsm44
заповядайте

# 17
Ей, Лика, честито! Сега щом веднъж се е отпуснал Алекс да каже нещо, ще видиш как бързо ще забърбори! Hug

# 18
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!!!

Лика , мерси за почерпката, сладко , сладко думички   Алекс да реди Hug!!!

Вили, дано скоро нова работа да си намериш !! Hug

Пепито, мерси за почерпката! Hug

niunia, радвам се да те "видя"!!!  bouquet

# 19
  • Варна
Лика, браво на адаша!!! Много е хубаво, нали?!  Hug Скоро и приказки да разказва! Wink Hug

# 20
Здравейте и от нас.Пепито честито на патерици EmbarassedНай накрая изкарахме сички зъби  с болки и мъкии  но не става и без тях.
МИшленце за 18 -то ходех през ден и го записах на 2 рия ден от датата  която беше ми казана от директорката Mr. Green Mr. Green Mr. Greenтоест нямаше и края на февруари Peaceнадявам се да успееме за там защото най много му е мерак да взима сестра си.Отивам да сложа снимки как я храни  Joy hahaha

# 21
Добър ден от нас  Hug

Как е настроението?

Ние с Али сме се наконтили и след малко отиваме на рожден ден  Joy

Весел ден на всички!

# 22
Привет от мен днес!
Нещо съвсем зпада темичката ни Rolling Eyes,но май е неизбежно като гледам и другите отчетни за предишни години Confused

Вили,весело изкарване Grinning Да разказваш после Wink
niunia,чакаме те да се вестяваш по честичко и в най-скоро време мисля да те посетя в магазина Grinning
Лика,браво на Алекс Hug

Айде аз да грабвам лъжицата и пюрето че мрънкалцето е гладнооооооо  chef Joy

# 23
  • там където ме зове сърцето!!!
 Я И АЗ ДА КАЖА ЗДРАВЕЙТЕЕЕЕЕЕ! Hug Hug

Орхидейке , дано да успеете там където искате!! PraynigОт личен опит- сега вече бих избирала  учител не училище!!!Много е важен подхода на класния в първите години , не успеели да ги накара да го обикнат нищо не може да постигне!!Училището може да го смениш  след 2-3-4 клас даже много лесно става!!

Дес, как е малката , разбирам , че вече сте се захранили??? Hug Дай някой бисер от каката! Wink

Морска, имаш ли постижения (с гърнето Mr. Green)???

# 24
  • Варна
Ох, Вивка, голям зор. Не ще и не ще да казва това магаре. Като пусне в гащите бръчка веждите и пипа "моко", ама преди това що не дава нишани? На гърнето сяда с неохота. Почти нищо не върши там. Пишал е 3 пъти само. "Ни кам" та "Ни кам".

Как я карате в тов асупер време? Ние вчера почти цял ден бяхме навън, но откачих с двамцата.  Crazy

# 25
  • София/Овча купел 2
Здравейте,мамчета.Радвам се,че не сте ме забравили.
lika,честито мила.Сега вече като започне да бърбори ще ти се приисква от време на време тишина,ама...цък.На Мария и се чудя никога ли не умалява newsm78?!
Дес,Хриската много пораснала и каква хубавица е станала Hug,също като кака си.Ще се радвам да се видим скоро и ще чакам да дойдете да знаеш.

# 26
  • София
здравейтее!
Не сме родили (още!  Praynig). Аз лично трябва да се закрепя така поне до първата седмица на Май. Вече си имаме и дата на секциото, но ще ви я кажа като наближи, че незнам как ще се издържи дотогава!  Tired
Вики днес беше при баба си, а ние с мъжа ми се отдадохме на цветарство  Heart Eyes Ех, че хубава тераска си спретнахме,... отново  Wink Sunglasses
Помня от педишната тема Илинда пита за хляба - ама нещо не прочетох отговори - Вики не му е голям фен (като по чудо, иначе имам наблюдения, че на нейната възраст много хляб ядат). Слагам (още сухари, ако са свършили - тогава хляб) в супи и някои по-течни маджи, рядко - на сандвичи. Иначе като си има ориз и/ картофи в яденето, и е достатъчно гъсто, за да си го гребе  - не слагам хляб. Смятам, че и без това зърнени си набавя - от бисквитки, от закуската и т.н. Вие как давате хляб вече?
Хайде, до после!
Вили, блазе ти за излизането, аз вече и да имам желание, не ставам за купони! Wink Confused

# 27
  • София/Овча купел 2
galita,и Мария не е почитателка на хляба.Яде го само мазан с нещо на сандвич.Иначе като яде супа или някакво ядене предпочита без него,понякога изявява желание де Mr. Green.Много се радвам де,че не му е почитателка,така върви финно маце,а не кюфте като майка си Mr. Green.

# 28

Орхидейке , дано да успеете там където искате!! PraynigОт личен опит- сега вече бих избирала  учител не училище!!!Много е важен подхода на класния в първите години , не успеели да ги накара да го обикнат нищо не може да постигне!!Училището може да го смениш  след 2-3-4 клас даже много лесно става!!

[
Да ти кажа и аз това ще гледам  мисля да отида и да се запозная лично с всеки учител и да реша.Мисля че това е най правилното ми решение дано не греша а и след 2-3 приказки ми е ясно човека какъв е

# 29
  • София
преди години, когато мен са ме 'записвали' за 1 клас - учителките лично са минавали със списъци по домовете да регистрират класа си (това в малък град като Ботевград). Явно не е било погрешна практика ... само че и тогава излязъл закон да се тръгва от 6 г. та майка ми 'извадила бележка', че 'се напиквам'  Embarassed  Wink и така съм пропуснала 1 клас от 6 г.

Общи условия

Активация на акаунт