Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 846
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Пепито, и аз бих потърсила второ мнение, а юни живот и здраве бих преместила детето при друг доктор.
galita, дано бързо отшуми сърбежа при Вики Praynig
ilindi4ka, съгласна съм Peace!И мен боледуването най-много ме притеснява.Сега просто съм на такава вълна, затова исках да бъда донякъде подготвена(заради пристрастеното ми кърмаче Wink).Но всяко дете е различно все пак Hug
ludmilana, много добре изглеждаш Hug Останах с впечатлението, че си със съвсем къса коса вече
Светле, мерси!Поли "цува" и пляска с ръчички сега Hug
Много ми е сладка като седне и кръстоса крака Flutter Joy

# 91
Здравейте,върнах се от работа,Ади спи и не съм влизала в стаята.Довечера ще ви пиша как е.
Утре сме отново на лекар,дано спрем поне инжекциите.
Благодаря ви за подкрепата!!!
Незнам какво да й давам после  за подсилване на имунитета.Пихме вече Имунокидс,Мулти Сонастол,Есберитокс/поне 3 опаковки/.
Извинявам се че пак ще се повторим,но вие какво сте пили/сещам се за някаква Зелена Енергия и т.н./
Мисля да отида днес да я пострижа Ади,многойе дълга косичката,не дава да я сресвам,да я вързвам,скубело я,пищи и се крие.
Много се ядосвам/свекитата/ се бъркат постоянно.Ама как тя като бил малък мъжът ми му мажела дупето с хума.Ама защо когато детето нещо му се ядяло не съм му позволявала,нищо че след 30 мин ще вечеря. Защо сме го приспивали в 21 часа а не сме го оставяли до по-късно.
Защо не сме я извеждали на  люлките към 19 часа/това преди месец/,било пълно с деца на вън.И какво ли не още........

# 92
  • Madrid
Самуил пи едни прахчена,които предписа олиготерапевта за възстановяване на флората в организма след приема на антибиотик.
Людмилана и аз не мога да не отбележа,че изглеждаш чудесно! WinkКъдрила ли си се?
Галита,как е Вики,отшумяват ли поне малко разранените места,мъчно ми стана като прочетох?

# 93
Пепито, не се ядосвай!Гледай си детенцето и мъжа, а който каквото иска да говори и мисли.Следващият път като ти се намесят, им кажи, че не даваш на Ади да хапне нещо преди вечеря, примерно, защото така си преценила!!! NaughtyНе им се обяснявай много.Ако продължат да ти досаждат, не им обръщай внимание WinkТрябва да им "намериш цаката" Wink
Аз съм давала на Поли Киндервитал флорадикс.

# 94
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте !!! Hug

Flowers Sunflower bordima,Честит Рожден Ден! Flowers Sunflower

Peace и от мен!! Hug

Пепито, аз нямам думи за количеството АБ, които е изпила Ади ! Sad Предполагам , че вече просто са нямали какво да изпишат за да прибегнат  до инжекции #Cussing out! От  няколко дневно слагане на Гентамицин не мисля , че може да се увреди слуха , но пък  ужасът който ще изпита детето  ....В предаването "Часът на мама" от 24.03.2008г.  имаше точно такава тема за честата употреба на АБ и действието му  върху организма , гост беше д-р Михайлов, гледай го мисля , че ще ти е полезно!!! Hug
Против съм имуностимулаторите преди да се е оформила имунната система !Давам на Калоян , Колактив и съм доволна ! Peace

Педито исках ощеминалата год. да я сменя,мъж ми не дава.Нали свекъра работи в бърза помощ,там го знаят и ко шъ кажат,недоволни .
А от какво да си доволна ????От количеството "отрова" която е дал на детото ти за толкова кратко време ??? #Cussing outСтава въпрос за твоето дете, не за тяхното и твое е решението на кого ще се довериш да ти го лекува !! Успех Hug!

Четох за една стандартна профилактика след антибиотични лечения -
 Thuya 15 CH- вторник- четвъртък- събота - по 5 зрънца,
 Monilia albicans 15 CH- понеделник- сряда- петък - по 5 зрънца дневно.
 Лактофлор- 3 х 1 таблетка. Това са млечно кисели бактерии. (или друг пробиотик за деца - Ентеросан)
Интересно .... Hug

... и аз му отговарям"няма мамо,има уиски..." Outta Jointстранно ме гледа обикновено
Joy Joy Joy Joy Значи сме уредени с уискито , след масажа  Mr. Green

# 95

Четох за една стандартна профилактика след антибиотични лечения -
 Лактофлор- 3 х 1 таблетка. Това са млечно кисели бактерии. (или друг пробиотик за деца - Ентеросан)
Интересно .... Hug

Вивка , точно във форума на "Часът на мама" я четох тази схема , д-р Михайлов там пише там разни съвети .Там четох и за клеевата тинктура и за тази хомеопатична схема за след антибиотик ... Но пак казвам - само я четох , и не съм давала  newsm78 Аз давах клеева тинктура и бирена мая .Сега пак ще давам през май и юни ,и като тръгнем на ясла , ще си проличи дали е ефикасно , или ала-бала... Ще споделя тогава , дали има полза  Praynig

# 96
Мишленце,Галитка,честити придобивки!Със страхотни возила сте се сдобили-безаварийно!

Галита,на Бети забелязва по-някой път я сърби зад ушичките,като ,чели е по-суха кожата,но като намажа с Пенатен крем(от ,който съм супер доволна)минава.Също на места по гръбчето и корема и става суха кожата пак мажа с него.Опитай може да ви помогне.

Людмилана,честита прическа.

# 97
Ето и Ади с новата прическа:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238107

# 98
Привет!
Аз набързо да драсна някой ред преди да си легна..

Честит Рожден Ден,Мишленце!(МАлко късно,но от сърце) Hug

Пепито,много гадно, вие с тези болети се разбихте.А слагахте ли ги тези инжекции?Как е Ади?Толкова добре изглежда на снимките с новата прическа.Дано сте се отказали да го слагате този Гентамицин.Бързо оздравяване!

Илинидчка,Вяра изобщо неиска да суче.Няколко пъти поиска и само допря муцунка и се веднага се дръпна,мого смешна гримаса направи и това е.Давала съм и изцедена,много настояваше каза че не и харесва и така.Аз даже немога да повярвам,че така става.Тя беше толкова пристрастена.Ама по добре де,няма нужда и тя да ми ровичка.
Междувпрочем вече взе да ми писва това кърмене лекинко,но поне до годинка на малката ще устискам.

Галита,страшен тикер отмерващ бременнстта си си избрала Mr. Green Ех,айде скоро и вашият час с Телма ще настъпи Laughing

# 99
  • София
bordima,Честит Рожден Ден и от мен! (охо, то станало на патерици вече Laughing)

Ахааа, дойде сезона да се подкъсяваме, а? Благодаря на всички за комплиментите.

Пепито, супер е прическата на Ади, а виждам, че и тя си я харесва, изглежда много доволна, как позира самооооо newsm47

А моята ми я скъсиха само с една педя, защото фризьора не искаше повече-каза, айде първо малко да отрежем, пък после ако искаш още, и аз като гледам още 4-5 пръста ще резна следващия месец. А иначе не съм се къдрила, ами след като си измия косата я поизсушавам, сплитам се на три рибени кости(отгоре и отстрани по една) и така спя цяла нощ. Сутрин като е изсъхнала косата я разплитам и това е резултата.

Мимито & Светла, страшна си по песничките и стихчетата newsm74

Rosita, в клюкарника има такава тема, заглавието е "Случи ми се нещо странно", има разказани подобни случаи, аз съм я изчела цялата...

Дес, браво, че си решила така за кърменето на Хриската.

Сега да ви разкажа набързо синковеца сутринта как ни разсмя - събужда се нашия, сяда в леглото и се поклаща едно такова сънено-аха да замрънка. В този момент Заю влиза в стаята, току-що измит и избръснат, а Мъри му казва тежкарски -Ооо, тате!

Другото, с което ни разсмива е когато не е в настроение спрямо баща си, Заю иска да го гушка, а той го отблъсква, идва при мен смръщил веждите и все едно колади някое дете на лелята в яслата - Маамоо, пък той ме пипа! или -Маамоо, пък той ме тьлюва!(целувал го) или Маамоо, пък той ме гъди-гъди! Rolling Eyes

Трето, последно и отивам да спя - сменям памперса и му се радвам на кълките - Ух на мама, сладкото, на мама патитуу... Той смръщтва веждите и тросното казва - Аз не съм пате, аз съм пинц!(принц)
Това сме му казвали няколко пъти когато непременно иска точно аз да му подам нещо, а то е точно до ръката му. Аз го отрязвам с думите -Голям принц се извъди!... Joy Joy Joy

# 100
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!

Честит Рожден Ден, bordima! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, МНОГО ЛЮБОВ И НЕСТИХВАЩО НАСТРОЕНИЕ ДА ТЕ ЗАОБИКАЛЯТ!

galita - честито ново семейно возило! Да го ползвате със здраве, много настроение и много усмивки! И все на приятни места да ви води!
За кортикостероида - ако може малко да те успокои, и ние не минахме без него, по време на силна проява на алергията! Аз го редувах с кремче с термална вода на Avene, който поддържа кожата и овлажнява, същевременно е безвреден!

Мишленце, Вили, *Daisy* - благодаря ви! 

Мишленце - и на вашето возило е на път! Супер! Приятно те е изненадал мъжът ти разбирам - все така да се сеща, за несподелени но бленувани желания, и още по често да ги изпълнява!

Вили - не се ядосвай на свекито! Я ме виж мен - вече година и половина ще стане, откакто съм поверила Алекс на моята! И аз много нерви хвърлих, но пък като се замисли човек ... а като нямаш друга алтернатива! Важното е, че детето е нахранено и облечено, а за останалото мама и тати с малко повече труд, за ден два наместват нещата!

Пепито - миличка, пращам ви много положителна енергия, бързо да се преборвате и да спирате инжекцийте! Аз още имам спомен от инжекций на 4г. възраст и дори с подробности се сещам и за сестрите, и за стаята и за всичко. 
Честита прическа на малката ти хубавица!
И наистина, при възможност, огледай се за друг лекар!

ilindi4ka - ей, успокои ме, мила! Явно Алекс не е сам в набезите си под мамината блуза! Големи са маймунки! Тези ампули, с които се лекувате, се водят изцяло естествени, така ли?

ludmilana - много добре изглеждаш! Честита прическа!

Роси
- все повече ме впечатляваш

Мимито & Светла
интересно! ще се поровя за темата при първа възможност

Лека нощ на всички!

# 101
  • Madrid
Лика,да,изцяло натурален продукт.Олиготерапията борави със злато,сребро,мед/метал/.На мен ми обясни лекарката,че при приема им те действат като антибиотик,тоест подава се информация на организма и той сам започва да се бори с инфекцията.Приличат си с хомеопатията.Аз бях търсила хомеопат по принцип,но тук  попаднах на олиготерапевт,та затова.Виждам резултата при детето и продължавам.Днес е почти здрав,но едното му око отново започна да сълзи и има лек секрет,капвам капки с екстракт от алое вера,ще видя дали има подобрение и ще споделя,купени са от билков магазин.
Дес,понякога се замислям и аз дали при второ дете ще кърмя така дълго Thinking,ще видим.Но да,до годината със сигурност бих кърмила! Simple SmileТъй като мисля това събитие да се случи определено не в близко бъдеще,не мога да съм сигурна какво ще мисля.Вероятно ще съм по-улегнала,а може и още по-...  #Silly
 Вивка,направо искам да се запознаем вече!  Heart Eyes

# 102
Пепито Как сте днес  Sick ще спират ли инжекциите  Confused

Значи сме уредени с уискито , след масажа  Mr. Green

Ами като гледам , даже някои хора вече са се излегнали на морския бряг в очакване на масажиста  Wink Laughing
mishlentze

Хайде и ние да се присъединяваме  Party http://www.youtube.com/watch?v=UvUzctkqAJ4&NR=1

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 08:22 от Мимито & Светла

# 103
Здравейте, милички!  Hug

Бордима, ЧРД и от мен   bouquet

Пепито, как сте? Дано се е поуспокоило положението  Praynig

Лика, благодаря ти  Hug

ludmilana, голям смях с твоя ПРИНЦ  Joy

Деска, важното е Хрисито да суче, кака Вяра си е взела дажбата вече  Joy

Вивка, как сте вие?

Момичета, да ви почерпя по случай това, че баща ми днес има рожден ден:

# 104
Vili4ka честит ти рожденник.

След около час сме на лекар,зада видим как сме.Иначе Ади е по-добре,кашля все по-малко.Но много е непослушна.Не се спира за секунда.
Тази сутрин се събужда и слиза от леглото,оглежда се и излиза от стаята.След 2-3 сек. се връща и вика:"Тате,мойто гъне що там в дора,а,тука в таята оставяш,чули?!/тате,мойто гърне защо е там в коридора,а,тука в стаята ще го оставяш,чули?

Не плаче много на инжекциите,само докато я боднат.
Хайде че отивам Иван да ми наготви нещо,и да пия едно кафе.

Общи условия

Активация на акаунт