Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 850
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Едно предложение от мен: "Януарче сладкодумно песни пее, иде' топло лято, слънце грее!"

И от мене  ЯНУАРСКИДЕ ДЕЦА ЧАКАТ ЛЯТНА ВЕСЕЛБА

# 121
  • Madrid
Подсетихте ме,че е време да кача морските снимки от миналия месец в сайта.На който му се гледа. Simple Smile
http://samyil.multiply.com/photos/album/13/more2008#2

# 122
Мишленце, те са в Сандански от четвъртък и са купили купони за следващата седмица. Така, че уредихме дребното с детска кухня благодарение на теб Peace

Морска, браво на Светлин, че си развива таланта предполагам пее добре А на Сашко беше ли му интересно представлението?

# 123
И едно заглавийце от мен - "Козуначета и шарени яйца ще хапнат на Великден Януарските деца!"  Joy

Как сте в това гадно време?

# 124
И трите предложения за заглавия много ми харесват  Grinning

Как сте в това гадно време?
Тук времето е много хубаво , направихме една дълга разходка  newsm68 1swing nuts running и на връщане пазарихме  newsm71
Ама Мимито не й се върви много много... дърпа се и мрънка...

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 16:42 от Мимито & Светла

# 125
Сега да се включа на спокойствие,че онзи ден имах едно мрънкащо мъниче до мен.
Пепито,въоръжи се с търпение и не обръщай внимание на свеки(доколкото може де),въпреки,че няма как нередностите да не те дразнят.Бързо оздравяване.
Илиндичка,това с олиготерапията ме заинтригува(за пръв път чувам за такава терапия),най-важното,че има резултат и вече сте здрави.
Виличка,че е гадно времето няма спор,но въпреки това бяхме на разходка,та този вятър направо ни издуха.

Гледам всички сте на морска вълна,та по този повод(да си кажа)направих резервация за хотелче на "Златните",ама края на Юни,никога не съм ходила на море толкоз рано дано е хубаво времето-стискайте палци.Живи и здрави за пръв път ще сме с Бети на почивка.

Има ли именници днес?
Честито на всички празнуващи!

# 126
И аз предложих едно великденско заглавие в началото на темата:
Едно предложение от мен: "Януарските ни слънчица ще се борят с Великденските яйчица!"(в случай, че успеем да изпишем тази преди Великден Wink)
Но дали наистина ще успеем тази да изпишем.

ilindi4ka, много хубави снимки!Изглеждате страхотно(всички) HugДа полюбопитствам малко Embarassed...кои са възрастните мъж и жена? Embarassed
Ние сутринта бяхме на разходка, след като Поли се събуди пак излязохме, но за 1/2 час.Чакаме татито да ни вземе и пак ще излезем.
Да ви разкажа каква пакост ми направи вчера Поли.Оставих на масичката й купичка с мляко с грис.Влизам по едно време и виждам как загребва с четката за коса на куклите и маже по мокета #CrazyИ ми казва:"кемче, мамо".Стана ми смешно hahaha

# 127
Дейзи,много са сладки малчуганите.И как ни имитират само-Бети се кара на куклите така както аз на нея- размахвайки пръст.Като им дава вода иска наистина да сипя а не наушкем,същото е като иска да ги храни-да сложа "хебче","букички"(кус-кус).
Сега се сещам как на баткото госпожата в детската казваше"Вие да не си мислите,че не знаем,какво правите в къщи,всичко знаем?!"Като гъби са,всичко попиват.

# 128
Ето и моето предложение за една от следващите темички- Януарските мамчета мечтаят за морето, готвят отдалече багажа и детето Mr. Green Този път майчетата да сме на челна линия Naughty Мъжете не съм ги споменала, те са си част от багажа Laughing

Ние тази събота пак бяхме в зоопарка, изкарахме си страхотно Peace Напоследък ни е нещо като традиция да ходим там всеки уикенд и сутринта пак ги заведох, независимо, че вемето беше мръчкаво и пред дъжд. Дъжд не ни валя, а и ванахме някакво празненство по случай осиновяването на зебра и пони,  пяха разни дечица, моите се включиха в танците и се качиха даже на сцената Peace Снимаха от канал 1, така че нищо чудно довечера да се видим по ТВ-то по новините.

Иначе моята фръцла нещо я хващат бесните все по-често напоследък, ама вече няма оправдание със зъбите, защото са й изникнали всичките, та се наказваме Twisted Evil Освен това се е лепнала се е за мене като гербова марка и не дава друг да я докосва. Дори на баща си не дава и той само беснее как съм я била разлигавила.

Илиндичка, много са ви хубави снимките Heart Eyes Сами много е пораснал Peace

Бисе, браво на Светлин, да се развива все така детето и да му хвърлите пъпа на сцената ако още не сте го направили, щом го влече детето Peace

В тази връзка, вие какво направихте с пъповете на децата ви? Аз моите още ги пазя, ще реша по-късно къде да ги метна като видя какво ги интересува.

И нещо лично да спомена - една бенка, която ми беше излязла по време на бременноста забелязах нес че се е уголемила. Къде се ходи на преглед втакъв случай? Кожен лекар или направо в ракова болница? Знаете ли?

# 129
Честит имен ден на всички цветя! Много здраве, много късмет и любов!

Ето и скромна почерпка от мен по този повод:

# 130
  • Madrid
Sea Woman,чудесно е,че Светлин е участвал в театрално предсавление!Хем приятно,хем поучително,браво!А за забравения фотоапарат не съжалявай,важното е,че сте изпитали приятни емоции! Simple Smile
Дейзи,на снимките са родителите ми,освен от морето има и няколко снимки с тях,когато бяхме в Толедо. Grinning
Ти на Поли като и правиш мляко с грис слагаш ли захар?Аз съм го приготвяла само с вода.Понякога с масло и сирене,друг път с настърган суров домат,зехтин и много малко чубрица.Но любимата му "каша "си остава овесени ядки с масло и сирене,на ден яде поне по една купичка. Heart Eyes
Мишленце,мисля че на онколог.Но и да отидеш на кожен лекар,той ще ти каже дали имаш нужда и от преглед при онколог.
Аз забелязах,че Самуил се прикрепва за мен,когато има непознати хора,вчера бях на тости с него,той не даде никой да го вземе,да го закачи,само "мама" повтаряше. Rolling EyesУчудих се,не защото го смятам за ненормално,а защото е нехарактерно за него,може и обстановката да му е повлиала.

Честит имен ден на всички с цветни имена!Бъдете винаги в добро настроение!  bouquet

# 131
Честит Имен Ден,Вили и Лилия!Честито на всички с имена на цветя които празнуват днес!Лика,Роси май и вие празнувате днес newsm78 (не съм сигурна).Бъдете живи и здрави и много обичани всичките!

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 16:08 от Дес

# 132
Мишленце ,мисля че на онколог.Но и да отидеш на кожен лекар,той ще ти каже дали имаш нужда и от преглед при онколог.
и аз така мисля  Confused

Ти на Поли като и правиш мляко с грис слагаш ли захар?Аз съм го приготвяла само с вода.Понякога с масло и сирене,друг път с настърган суров домат,зехтин и много малко чубрица.Но любимата му "каша "си остава овесени ядки с масло и сирене,на ден яде поне по една купичка. Heart Eyes

ilindi4ka , кое правиш с домат и зехтин  Simple Smile грис ли ?
Питам,  защото Мимито много обича домати( любимия ни зеленчук ) и искам и аз да го правя  Party
Досега грис само с мляко съм й правила , но овесените ядки често правя с масло и сирене (това закуси днес)
 Повече ги харесва с масло и сирене  Grinning , отколкото с мляко и плодове...

# 133
Честит Имен Ден на Вили и Лилия!
Носете си със здраве и гордост хубавите цветни имена!

Вили, благодара за почерпката! Hug
И аз имам повод да почерпя днес-мъжО е именик Heart Eyes

ilindi4ka, на 1л. мляко слагам 1/4ч.ч. захар.Идеята с домат и зехтин ми хареса GrinningМоже и сиренце и малко босилек да се прибави.Ще пробвам Peace

# 134
  • Варна
Мишленце, Hug не се тревожи напразно, а потърси консулт от кожен лекар. Моят мъж има много такива бенки по гърба, някои нарастват, но не е ходил ан лекар. Мъже... Rolling Eyes

Грис Александър не консумира. Домати също. Зелена салата тоже и куп други неща. Станал е много избирателен. Тази вечер е на "паче пап" (парче хляб  Laughing). Е, какво да направя вече. Rolling Eyes

Аз предлагам този път да пропуснем великденската тематика на новата ни тема. Така да се каже да избягаме от шаблона, че отчетните ще са фраш с писани яйца и козунаци. Laughing Wink

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИТЕ НИ ИМЕНИЧКИ И ТЕЗИ, ЧИИТО БЛИЗКИ ПРАЗНУВАТ!!! Слънце и любов в дните им!

Общи условия

Активация на акаунт