Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 888
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Петенце,има ли снимки от сватбата?

Днес ни взимаха кръв от пръстчето и толкоз много плака,че чак се захласна.Предишният път по-нерева.От стискане и беше изтръпнало пръстчето,ама сега и мина.

Отивам да се приготвям,че днес съм на концерт,не ми се е случвало отдавна.

# 181
  • София
Здравейте,

набързичко до се отчета, че ще тръгвам след малко да вземам принца от яслата...
За тия няколко дни откакто не съм влизала тука много неща станаха - дипломирах се, бях на погребение, пътувахме до Свищов с влака двамата с Мъри...

Мишленце, моите съболезнования за бабата на мъжа ти, моя дядо също го изпратихме, но той доста се измъчи, направо се оттърва от мъките(имаше нещо като рак на костта-Сарком на Капоши), лека му пръст. Точно на Цветница, а той се казваше Цветан. Казал на баба, че до прозореца го чака пратеника, т.е., че ще умре този ден и так станало. Беше страхотно честен и добър човек.

Но, това е кръговрата на живота. А ето нещо по-ведро - имаше истинска церемония като ни раздаваха дипломите - с тоги, с шапки, ето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210559&photo=37 , но точно когато ми връчваха дипломата се изтощиха батериите на фотоапарата. Да видите каква картинка бях-стоим с декана ухилени и позираме да ни снимат-той уж ми я подава, аз уж я вземам. А той явно свикнал с тези пози, поизчака, поизчака, ама накрая се отказа да чака снимка Joy

А за пътуването, какво да ви кажа - Мъри много обича да пътуваме с влак, всичко мина чудесно. Опс, тръгвам да си го прибирам, ае, чао

# 182
Людмилана, първо честито за дипломата, това е голяма новина  bouquet Пожелавам ти да ти влезе в употреба и то срещу достойно заплащане Hug Приеми съболезнованията ми за смъртта на дядо ти Praynig Бог да го прости човека Praynig Добре, че се е отървал от мъките.

Ние днес бяхме на погребение и доста се разстроих. Мъжа ми пита и казаха, че и аз трябва да застана до роднините, та и аз се курдисах там, а пък братовчедите от Габрово явно се подразниха от този факт и като отивахме да се прощаваме с бабата, единия братовчед се набута преди мен Crazy Чак пък такива демонстрации Rolling Eyes Хич не би беше мерак да се изтъпаня най-отпред, ама щом мъжо каза, че трябва и аз какво да правя Rolling Eyes И без това трудно издържам на погребения Embarassed

Иначе днес намерих плуване за моите мишоци, в събота сме на Спартак, да видим как ще бъде, Ники продължава да говори за бИсена всеки ден, та явно няма да миряса, докато не отидем.
Днес ги водих при нашия доктор, та да видя как са ,че кашльотят, ама той каза, че са ок, реакция към средата в детската градина и т.н. За плуването каза, че го препоръчват за астматици, макар че ако нашата алергия наистина е към хлорни препарати може и да се обостри в басейна. Каза да опитаме и да видим.

Петенце, този Сандански явно много ги впечатлява дечицата Simple Smile

Лили, а кръвта за какво я взимате? Големи вълнения сте имали Sad

# 183
Мищленце и Людмиланка, много съжалявам за загубата ви!  Sad Тези дни само тъжни новини научавам... Cry

Точно на Цветница, а той се казваше Цветан. Казал на баба, че до прозореца го чака пратеника, т.е., че ще умре този ден и так станало.
От това ми настръхна косата... Понеже вярвам, че е възможно да се случи, много, ама много се надявам да не виждам никакви пратеници, когато ми дойде реда. Макар че тогава човек едва ли изпитва страх, както когато е силен и жизнен... Ох, какво ми става днес?! Embarassed
Вчера преди да си затрия поста ви бях писала, че Стефан е започнал повече да говори и забелязвам, че вече имаме предлози в речта  Joy, за разлика отпреди да тръгна. И двете деца били страшно послушни, пу пу пу, аз явно нещо съм се била поизнервила преди, та ми се струваха ужасно непослушни. Маци бил едно усмихнато, щастливо бебе и вече си има зъбче!  Mr. Green
Вили, извинявай, мила, че чак сега, ама Честит Имен ден!  bouquet  Embarassed Както и на Лилия и на ааабсолютно всички, които са празнували тези дни!   bouquet Да сте живи и здрави всички!  Hug

# 184
ludmilana честито дипломиране.
Ние днес бяхмепакна преглед,вече сме добре,изписахани прахчета нещо си Бронхе.....,зада не прави пристъпи,витамини и сироп за кашлица.
Казах на шефката че утре си вземам болнични за детето.

Имам утре много работа,а как ще боядисваме яйцата с Ади незнам!?
Тази вечерй казах,че вече е голяма и трябва да заспива сама,тя се съгласи,но пак със филмче.Викнаме 2-3 пъти ина последното викване какво да видя:
Станала,махнала си памперса,изпишала се в гърнето и ме вика да й го сложа.Каза ми да седна на леглото и след 2 мин. заспа.
Това е от нас,просто вече не виждам буквите,много ми се спи.
Лека нощ.

# 185
Сега пък ви казвам:Добро утро.

Преди малко мъж ми дойде с кучето до вкъщи,нещо си забравил и Ади беше много щастлива.

Някой ранобуден като нас?!

# 186
Здравейте,

Пепито, браво на малката, че се оправя. И аз се 4удя как ще стане боядисването на яйцата в събота  newsm78 Калоян отсега се е настървил да боядисва и той...  Crazy

Анту, не знам каква е тази работа, но и Калоян като го оставя на някого или в градина винаги е слушал, мен ме прави луда гъба  Joy

Мишленце, сподели после за плуването. Може и аз да заведа Калоян, че наистина басейна в Сандански строшно му хареса  Mr. Green

Лудмилана, първо моите съболезнования!
Второ честито дипломиране! Наистина ти пожелавам да си я използваш по предназначение дипломата! Университета в Свищов ли завърши (ако не е тайна)?

Жени, радвам се, че сте добре  Hug Разписвай се по-честичко...

Лилия, как беше концерта  Wink А снимки има и ще кача някоя и друга през почивните дни.

Нещо ми се губят Телма и Галита. Дали нямаме някое ново бебче вече  newsm78 А и още народ се е загубил...

# 187
ilindi4ka, давам 2%, защото в млеката с по-голям % добавят маслеността по изкуствен начин.Това бях чела някъде, ако го намеря, ще ти го изпратя.Понякога давам 3,6%, ако в хладилника няма 2%.Наистина е добре в по-ранна възраст децата да приемат високомаслени продукти, но така реших.Чела съм, че повечето майки също дават 2%.А за пр.мляко-давам 3,4%.
ludmilana, честито дипломиране!......И съжалявам за загубата Sad
Пепито , дано не се налага да даваш АБ на Ади, че много й се насъбра, откакто е на ясли Praynig
Нашият тати от вчера е в командировка.Днес двечките с Поли ще боядисваме яйцата.

# 188
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!!! Praynig

mishlentze, ludmilana, моите съболезнования!!Чувала съм , че хора починали на големи Християнски празници , отиват в рая(не зная дали го има , но пък звучи успокояващо)!

Пепито, Дейзи ,дано  здравословните проблеми са зад гърба ви !! Praynig Hug

Анту, представям си колко ти е тежко далеч от децата! Hug

liliq, културни мероприятия , а? Laughing Гушки на Бети! Hug

ilindi4ka, ако Калоян ядеше кисело мляко бих му давала 3,6%, това от 2% ми прилича на мляко за пиене  Sad !

petenceto, за инатите ,ако ще те успокои  не сте сами  Sad!Плаче , пищи , тръшка се и се мъчи по този начин да се наложи !Не ми е приятно като прави така , но пък повече ме притеснява желанието му да се катери , направо ще ми побелее косата и си мисля , че ако за миг си отклоня погледа белята е готова! Rolling Eyes

Вили , как е Али???

Нещо ми се губят Телма и Галита. Дали нямаме някое ново бебче вече  newsm78 А и още народ се е загубил...

И аз това си мислех  newsm78

Дес , Морска
,вие  къде се изгубихте??? newsm78

ludmilana, честито дипломиране и от мен!  bouquet

# 189
  • Варна
Морската е хремава и главата й се мота. Децата подивяват. Очертава се да пътуваме 4 дни към Търговище, така че аконе се весна, после ще дойда да напомня за себе си. Wink

# 190
Днес двечките с Поли ще боядисваме яйцата.
И аз съм замислила същото мероприятие за този следобяд  Grinning  easter
Ще видим Мимито дали ще се радва , или ще разлива боите  Mr. Green ако остане някое здраво яйце , може и да има с какво да се чукнем  в неделя  Wink

# 191
Морската е хремава и главата й се мота. Децата подивяват. Очертава се да пътуваме 4 дни към Търговище, така че аконе се весна, после ще дойда да напомня за себе си. Wink
Слагай морска вода  Wink в носа (Стеримар)  #Puppy dog

# 192
Здравейте!

Вивка, добре е за сега Али.Нещо през нощта ми похъркваше, ама ще я видим тази работа. Благодаря, че попита  Hug

Вчера ходих с Алинка на пица  Mr. Green От яслата я взехме с майка ми и нейни колеги и седнахме в една пицария на близо.Али като седна да яде направо ми взе акъла - явно беше пропуснала 1-2 хранения в яслата.После изгълта цяла чаша сок и накрая стана да танцува  Joy Голяма веселба.Сега само обяснява как иска на "клъчма с маси и столчета да папка и да танцува"  Blush То майка й на кръчми ще я научи, няма на какво друго  ooooh! Joy

# 193
Vili4ka ми то няма лошо.Ади когато е на разходка с баща си,винаги го карала да седнат да барче да пиели кафе! Joy Joy Joy

Ние бяхме по задачи с Ади,ходихме и до док. за болничния.Исках док. да й види пъпчиците по ръчичката/много ситни/и какво се оказа пясъчен дерматит.Много ми е алергична.Лятото направи и дерматит от слънцето/целияй гръб беше в ситни пъпчици/.
Сега я полежих и отивам да сваря яйцата е като стане ще я почваме с мацането.

# 194
Виличка, разсмя ме искрено с новто искане на Али Laughing

Вивка, това не съм го чувала за християнските празници и рая, но дано да е така, ще му кажа на мъжа ми да е спокоен.

Не знам вие как се решавате да боядисвате яйца заедно с децата, но аз ако го направя знам, че после и денонощно да търкам, пак всичко ще е боядисано наоколо Crazy Затова си пратих децата на ясла и си ги боядисах сама, прибрах ги в една кора в хладилника и ще им ги покажа чак като дойде време да ги карам на бабите за празника Mr. Green Подличко от моя страна, но иначе едно яйце здраво няма да има, а казах на майка ми да разчита на мен за яйцата тази година Naughty

Тази година за първи път взех и ваденки и станаха много хубави яйцата с тях. Аз ги боядисвам с памук, само първите 3-4 яйца са едноцветни, останалите шаренки, та точно там, където остава бяло петънце от памук или примерно в жълто съм лепнала картинките и се получи добре Grinning Особено има едни с гълъбче или пък кръстове, та наоколо става като ореол.

Пепито, за сефте чувам за този пясъчен дерматит Shocked Дано го израстне, както и алергията към слънцето Praynig

Общи условия

Активация на акаунт