Стамболийски с нова тема, bg-mamma ще превзема!

• 12 622
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • под тепетата
 Честито и от мен!
gns, жив и здрав да ти е именика,много да те слуша, глези и обича !
 Намери ли хартийки за мъфините?

# 121
Да ми е жив и здрав и да слушка!
Понеже не можах да стигна до хартииките, правя едни огромни мъфини във формата за кекс, които пак се омитат светкавично.

# 122
Честит празник и от мен!
gns, да ти е жив и здрав именника!
Gepard, честит имен ден! Желая от сърце да ти се сбъднат мечтите!

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 20:52 от Мари_Анка

# 123
  • под тепетата
Аааа, не знаех, че и Gepard е именик  Embarassed
 Поздрав и за него - жив и здрав, и  бързо да си намира половинката!

# 124
  • гр. Пловдив
Здравейте и от мен!
Тези дни не сме на линия, че сменихме малко климата. Бяхме на почивка в Смолян. Качихме се на смолянските езера и там с едни приятели си направихме страхотно барбекю.

Голямо ядене падна, а с малката щъкахме наоколо. Не съм ви се похвалила, че от 2 седмици ходим бе. Като фурия е. На 10 месеца и половина малката реши, че е време мама да оформя снага  Joy 
Но за съжаление климата ни направи лоша шега. Малката сега ми е болничка и пак съм под напрежение. Sad Утре пак сме на доктор и дано отървем антибиотика.  Praynig
Бремелинка, и аз ти се чудя как се излъга та дойде при тази мръсотия. Е, то любовта не пита де, ама Троян си е Троян!
Гепард, честит имен ден и от мен! Жив и здрав и хайде скоро с бебче в нашия клуб. Simple Smile
gns, намери ли си работник? То магарето носи, колкото го натоварят, но друго си е въздух да си поемаш отвреме навреме.
Билянка, честит рожден ден на патерички!!! Извинявай, че забравих, но здраве и много поводи за усмивки ти желая от сърце!  Hug
Марианка, тази снимка дето си я сложила направо ме депресира, като гледам какво е мрачно на вън Sad НО ще се надявам скоро да се оправи и хайде слънчице идваме. Simple Smile
Това е за сега от нас. Отивам да готвя, но само ако знаете как нищо не ми се прави. Едно ми е тъжно  Cry От щастливи дни минавам директно на самота с болничко детенце в къщи. Ех, хайде да не ви депресирам и вас и да ви почерпя с нещо сладичко за повдигане на настроението  по случай единадесетата ни месечинка Joy

Hug

# 125
Цветелина, както винаги не си забравила никого! Безаварийно ходене и бързо оздравяване, а слънцето вече всички го чакаме с нетърпение. Навън е направо зима. Миналия ден и ние направихме една планинска разходка и ни заваля дъжд. Добре, че имаше една беседка, та в нея разпънахме софрата и едвам помръдвайки от хилядите дрехи се подкрепяхме:)
А Троян.......... какво да кажа, няма работа там за нас. Иначе можеше да дърпам в онази посока:)

# 126
Благодаря на всички за пожеланията. Надявам се мина в графа татковци, ама знам ли кога. И аз съм един инат.  newsm78
Какво се притеснявате за времето, след всеки дъжд изгрява слънце. Ще видите август месец как ще искате сянка и хлад.  Joy

# 127
  • София
    Привет и от мен   bouquet !

Дългата почивка ни се отрази добре. Великден бяхме при нашите. След това релаксирахме на Халкидики (както казва Алекс - Кики  ). Хотела беше на някоколко метра от плажа и гледката беше страхотна. В хотела имаше и други дечица, та Алексчо си потърча на воля.  Хванахме слънчево време и сме с тен, но водата беше студеничка. Българската реч преобладаваше  Laughing . Пропуснахме разходката с корабче около Атон (или Атос, както гърците го наричат), но с малко дете не е много подходящо. Стана ми жал за българското черноморие предвид грандоманията на родните ни хотелиери  Cry .

# 128
  • София
    Честит Имен Ден на Георги (на мама Станка), Гепард и на именника на gns! (на патерички)

На малкия Георги желая безгрижно детство! На Гепард отроче! На празнуващия на gns семейно щастие!
   На всички ви здраве и късмет!

# 129
Вчера забравих да поздравя и Гепард и Бремелинка, много съм завеяна. То с тия никове забравих, че хората си имат имена.
Гепард да е жив и здрав! На Бремелинка честита годишнина от сватбата! Цялата любов на света им желая!

# 130
  • Някъде там...
Оо много празнуващи тук Simple Smile
Честито на всички! Бъдете живи и здрави!

zwetellina, bremelinka, Дори направо ви завидях за Смолян , Троян и Халкидики  Sunglasses
zwetellina честита ти ходеща мома. Е сега вече няма сядане. Ама тя много рано бре, моя го мързеше и чак на 1.2 год. проходи Simple Smile , но сега няма сядане пък  ooooh!

Дори я кажи с оферта от агенция ли ходихте , дай повече инфо за цени и т.н.

А сега и аз да почерпя със закъснение за моя Жорко(мъжа ми ) Laughing

# 131
Е, то се е видяло, че три дни ще празнуваме Гергьовден:) Честито на всички именици - малки и големи, да сте живи и здрави!
ГНС, благодаря за пожеланията,  да ти се връща!

# 132
Аз уж видна клюкарка, а много съм изпуснала. Mr. Green ooooh!
ЦветиМного се радвам за пътуванията на всички.  Grinning На 23-ти и ние заминаваме за Халкидики, за жалост само за 3 дни, но аз много се вълнувам. Дори, в този ред на мисли да попитам за паспорта на малкия. Мими няма такъв, а ще пътува с нас. За колко време става, ако го поръчам експресно? И вие на кой "ръкав" на Халкидики бяхте? Ние ще сме на Касандра.
Цвети, честито краченца на малката Габи! Grinning Прощъпулник правихте ли? Да не забравиш да се похвалиш какво си е взела малката. А снимката е разкошна!
Gepard, нищо не разказваш, как отпразнува именният ден? Сега ревем за слънце, след някой друг месец, ще ревем от него. Да му мисля аз, че у дома няма климатик. ooooh!
stanka, забравих че и ти си имаше именник у дома на 6-ти. Embarassed Да ти е живо и здраво момчето!  bouquet
bremelinka, честита годишнина! Да сте все така влюбени!

Мимс, честит празник и на твоята половинка (на патерици)! Да ти е жив и здрав и много да те слуша. Аз успях да го поздравя лично на детската площадка. Wink

# 133
Марианка, експресните паспорти ги вадят във второ РПУ в Пловдив. Има за един и три дни. За по-малко от ден не съм сигурна. До скоро им имах телефона, но реших, че няма да ми трябва и го изтрих. Може да го вземеш от дежурния в нашето РПУ и да питаш каквото те интересува.

# 134
  • София
Цвети, честити ходещи крачета на Габи  smile3539! Желая и безаварийно ходене и на теб по-малко търчане!

bremelinka, честита годишнина (на патерички)! Живейте в здраве, любов, хармония и бъдете родители на здраво бебче! 

MimSss, честит ти именник  newsm67 (със закъснение) ! Да ти е жив и здрав и вечно се обичате!
За Гърция, организацията беше самостоятелна, директно със собственика. Така, че излезна по-евтино (40 евро на вечер) и все пак е  началото на сезона. Стаите са тип студио (оборудвани с печка, хладилник, мивка към кухнята, телевизор, съответно баня, тераска с масичка и столове).

Марианка, бяхме на първия рекав -Касандра, в х-л "Кастело", Сивири. Пада се след Калитеа. Вие къде ще бъдете точно?
Носи си ксерокопие на акта за раждане на Мими (някои митничари го искат). Ние минахме без него. Макар, че справка и на момента могат да направят.
Задграничен паспорт е задължителен за Мими. На Алекс изкарахме за 3 дни, бърза поръчка още миналата година.
това са необходимите документи за паспорта на дете:
1.паспортна снимка на детето (самостоятелно)-2 броя
2. удостоверение за адресна регистрация от общината, в която е записано детето. Издава се на място. Кажим им, че става въпрос за задграничен паспорт на детето.
3. оригинален и копие от акта за раждане.
4. присъствие на 2-мата родители  в момента на подаване на документите и техните лични карти.
5.присъствие на детето в момента на подаване на документите.
6.квитанция за платена такса.
7.формуляр, който се взима от съответното заведение, където се издава паспорта.
8. Бавната поръчка е 7лв, а бързата 14лв. Отделно се заплаща такса превод-2лв.
9. Взимането на паспорта може да стане само от единия родител, но служителката трябва да го отбележи във формуляра.

Общи условия

Активация на акаунт