Стамболийски с нова тема, bg-mamma ще превзема!

• 12 617
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • София
В неделя правихме прощъпулник. Габи си хвана еврото и боичките. Питата ми стана просто върха.   chef Направо на себе си се учудих. Ама голямо месене падна де.  Joy

Знае детето къде е истината от малко  Wink.
Цвети, поздравление за питата    bouquet. Дай едно фото да я зърнем.

# 166
  • Някъде там...
Цвети значи художничка а  Mr. Green
Иначе и моята пита , която направих за сефте в моя живот беше на прощъпулника на малкия и стана върха, толкова вкусна  Wink Рецептата е бях взела от Готварския.

# 167
Цвети, честито прощъпулник! Добре се е ориентирала малката. Mr. Green Давай да гледаме снимки.
bremelinka, вчера не ти беше толкова голям тумбака. Crossing Arms

# 168
Цветелина, честито ви прохождане, да си щъпука насам - натам Габи и да няма произшествия:) Четвъртия месец го забравих отдавна, преполових петия. Добре е шкембака, а от няколко дни имам чувството, че всеки ден е по-голям.
Марианка, споко. С дрехи не личи толкова:) Кажи кога ще караме заедно колелета.

# 169
  • гр. Пловдив
Благодаря много за поздравите!!!  Hug
Миме, ами решихме, че нещо с реклама ще се занимава  Thinking . И аз взех рецептата за питката от готварския. Питка "Слънце"
Бремелинка ти много напреднала бре  Shocked То ей сега ще дойде 9-тия месец. Аз бих те посъветвала да не се качваш на това колело вече.  Naughty Чакам да видя кафенце качено от тебе . Дори много добре обяснява. Аз от нея съм се учила. Simple Smile
Ей, Марианка, това твоето детенце голяма сладурка. Пу Пу Пу!!!
Ето малко снимки. Нестанаха много професионални, че татито с камерата действаше, но от филмчето ще се опитам да изкарам по добри.
http://images26.snimka.bg/005866313-big.jpg
http://images26.snimka.bg/005866316-big.jpg
http://images26.snimka.bg/005866602-big.jpg

# 170
  • гр. Пловдив
"Преди раждането си дете попитало Бог:Не знам защо ще се появя на този свят?Какво трябва да правя?Бог казал:Ще ти подаря ангел,който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни;-Но как ще го разбирам, аз не знам езика на ангелите?;-Той ще те научи на своя език и ще те пази;-А как е името на моят ангел?;-Не е важно как се казва,ти ще го наричаш Мамо!"
Ей просто не се сдържах и реших да ви го пусна. Копнах го от подписа на мама тук във форума.
 Heart Eyes

# 171
Цвети, страхотни снимки! Питата изглежда много апетитно, браво на майсторката! А Габи е истинска красавица. Влюбена съм в нея и в красивото и име. Heart Eyes Да ти е жива и здрава!
Много хубаво нещичко си споделила с нас. И мен ме впечатли! Grinning
А bremelinka да гледа, че живот и здраве и нея я очакват такива сладки неща.
Вчера взех снимките на Мими за задграничния паспорт. Сега ни очаква едно тичане, че няма време. Оказа се, че бързата поръчка е за 3 дни и ще ни струва 60лв., а експресната е за 8 часа и цена 150 лв. Shocked
От агенцията се обадиха, че Гръцката вечер отпада (бяхме си платили като екстра). Жалко, щеше ми се да видя. Остава ни панорамна обиколка по ръкава Касандра. Тръгваме на 23-ти и много се вълнувам. А утре заминаваме на Цигов чарк през за уикенда.

# 172
  • София
Цвети, питката е много хубава, но и Габи доста е пораснала  Hug.
Хареса ми посланието  Peace.
Марианка, доста са вдигнали цените на паспортите, ама инфлацията е така  Wink.
Да си изкарате чудесно на Халкидики. Ще ви хареса там.

# 173
А Gepard къде е? Thinking

# 174
Само дебне за сега. hahaha

# 175
# 176
bremelinka, на бебето май не му се спи и се "моташ" насам по късни доби. Laughing Mr. Green

# 177
# 178
bremelinka, на бебето май не му се спи и се "моташ" насам по късни доби. Laughing Mr. Green
O, то само ме чака да легна и започва да играе рокендрол. Ама тая сутрин си наваксах за цяла седмица - преди малко станах:) А ти като преспиш дяцата що чиниш, та не си лягаш:)?
Дори, не мога да го кача туй кафе и това е! Все не мога да сложа направо картинката, а излиза адреса, на който е.
Цвети, на едната снимка крачето на детето се "топва" в питката, доколкото виждам. Това някаква традиция ли е?
Мимс, твоя юнак на колко е? Аз май само веднъж съм ви виждала.
Какво ще кажете за една Стамболийска среща?

# 179
Здравейте! Grinning
Аз на бързичко, че след малко потегляме за Цигов чарк.
bremelinka, ами ти си стигнала почти до края с качването на картинки. Щом ти излиза само адреса, следва маркиране с ляв бутон на мишката и после пак с него кликаш върху квадратчето на което има изобажение картина. То се намира над полето, в което пишеш, първото на вторият ред.
За топването на крачето в питата, традиция е, така се прави. Wink Ще се изучиш покрай нас. Laughing
Пък на Мимс юнака е колкото Василенка. Айде, отговорих вместо всички. Mr. Green
Чудесно предложение за срещичка!
ЕлиCrossing Arms
Причтен уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт