Стамболийски с нова тема, bg-mamma ще превзема!

• 12 616
  • 287
  •   1
Отговори
# 180

Успяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях!

# 181

А това е специално за Дори, която ми беше обяснила точно какво да направя. Но понеже съм много разсеяна, все нещо пропусках, докато Марианка не ми потрети, че трябва да маркирам адреса. Дори, Марианка, много ви благодаря!
Малко са ми мънички снимките, но след като си почина от това постижение може да ми кажете как да ги уголемя Joy

# 182
  • гр. Пловдив
Бремелинка  smile3501

# 183
Бавно възприемам, но за сметка на това трайно Simple Smile

# 184
bremelinka, аз за размерчето на снимките. Когато си откриеш снимка в нета, която искаш да качиш, кликаш върху нея. Тя излиза в горната част на екрана и до нея пише "Покажи снимката в цял размер" или нещо подобно. Кликаш отново върху това изречение и готово! От там нататък действаш по познатия начин. Wink
Ние се завърнахме от Цигов чарк. прекарахме чудесно, а и времето беше прекрасно. В понеделник ще тичаме да правим на Мими задграничен паспорт и в петък потегляме за Халкидики. Grinning

# 185

Добра ли съм, а? Simple Smile Благодаря, Марианка.
За паспорта нали знаеш къде се правят бързите поръчки? Ако си приготвила всички документи не бой се, няма друго тичане. Може да почакате на опашка обаче.

# 186
Добра ли съм, а? Simple Smile Благодаря, Марианка.
Супер си! Само гледай друг път да не ни сервираш кафе в късния следобяд, че да не се кокорим цяла вечер. hahaha
Утре Мими няма да ходи на градина, отиваме да вадим паспорт. Уж всичко приготвих... Thinking

# 187
Марианка  може да съм пропуснала да прочета,но да питам с някакъв туроператор ли ще ходите?Къде мога да погледна за подобни почивки? newsm78 newsm78 newsm78

Приятно и весело прекарване и ще чакаме снимки! Hug

# 188
  • София
  Черпя ви по случай вчерашната ни годишнина, която беше дървена  Laughing:

# 189
  • София
Малко да се пооплача, че Алексчо и аз сме болнички. Двамата сме на АБ. Той вече е по-жизнен и върви към оздравяване, ама аз съм не много добре.

bremelinka, много благодаря за кафенцето   bouquet. Радвам се, че вече си спец  Peace.
Марианка, браво за уикенда  Hug. Носете си бански за Халкидики  Peace. Сигурно си се сетила, ама аз да ти напомня  Wink.

# 190
Дори, честита годишнина! И както се казва да отареете заедно и да видите децата на децата си! Много здраве, любов и разбирателство!  family
Бързо оздравявай и идвайте към Стамболийски да направим форумска среща.
Видяхте ли в http://www.stamb.net/portal/news.php - малките щръкльовчета са се излюпили!

# 191
Момичета, писах, писах и какво натиснах, всичко затрих! #Cussing out Та почвам от начало.
Днес претърпях пълен провал с подаването на документите на Мими за задграничен паспорт. Дори ми беше писала, че трябва да набавя удостоверение за адресна регистрация от Общината, ама аз забравих. Добре че сутринта погледнах какви документи ще ми трябват, та не стигнахме до Пловдив. Ама голям зор беше с двете в Общината. ooooh! И май вече няма да имаме време да поръчаме паспорта за 3 дни и трябва да направим 8-часова поръчка, която ще ни излезе 150лв. ooooh! Така е, разсеяността скъпо се заплаща. Mr. Green
На всичкото отгоре от фирмата се обадиха, че Гръцката вечер отпада понеже не са се събрали необходимият брой желаещи. Много ме е яд!
Ели, ще пътуваме с туроператорска фирма "Бохемия". Офисът и се намира на улицата на Джумаята (олеее, забравих как се казваше  Embarassed) съвсем близо до ДСК. Като отидеш до там, ше ти подарят книжка с всички екскурзии и почивки, които организират. Имат и сайт, аз всъщност от нета ги открих.
Дори, честита годишнина! Много дълги години любов и разбирателство! Честита годишнина и на gns (беше на 17-ти)!

# 192
Марианка, защо не вземеш телефона на РПУ-то и не се обадиш да питаш за работно време и пак за всички документи? Жива набутвация си е това с 8-те часа. Отивайте следобед и го подайте!!!

# 193
Мъжо се оказа зает следобяд, а трябва да присъстваме и двамата, задължително е. Tired

# 194
  • София
bremelinka, Марианка, мерси за пожеланията   bouquet.

Марианка, питай със сигурност дали удостоверението за адресна регистрация от Общината се изисква при вас  Thinking. Предполагам, че навсякъде е еднавко. Дано минете с бързата поръчка  Praynig.
Напомням ти, че вземането на паспорта може да стане само от единият родител, но трябва служителката да го е написала в документа.

gns, честита годишнина! Нека домашното ви огнище е изпълнено със здраве, мир, любов и детска глъч от пра-внуци!

Общи условия

Активация на акаунт