Стамболийски с нова тема, bg-mamma ще превзема!

• 12 609
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • София
О, днес съм първа  Laughing. Хайде да ви почерпя с кафенцето,

# 196
  • гр. Пловдив
 newsm03
Ето ни и нас. Габи спи и аз на компа съответно.
Някой скоро е празнувал годишнна от сватбата, а? Хайде да сте живи и здрави, да се обичате все така и да сте заедно до дълбоки старини!!!

# 197
Момичета, Мими си има вече задграничен паспорт! Flutter И Слава Богу, че онези фантастични цени дето писах се отнасяли за документи на възрастни. При детските е доста по-евтино. Та за 8-часова поръчка платихме 38 лв.
Целият ден прекарахме в Пловдив и съм уморена. Малко ще полегна, а утре по-подробно ще се разпиша. Heart Eyes

# 198
Марианка, разказвай! Това "цял ден в Пловдив" защо ли ми прилича на "солидна шопинг-терапия"? Simple Smile Стегна ли банските за Халкидики? Много да снимаш и после да пуснеш да гледаме!
Дори, оздравя ли? Изгубихте се всички, ей. Пекна слънце и никакви ви няма Simple Smile

# 199
  • гр. Пловдив
Ейййй, Марианка, хайде честито. Най сетне бе  ooooh! Направо аз се уморих като чета какви премеждия имаше.
Аз да питам - като ти бяха съвсем мънички момиченцата голички ли ги пускаше на плажа или някакви гащички има слагаше? newsm78  Ние сме с памперс още, но малко ме притеснява с голо дупе да я слагам на пясъка или в басейна с водата.   Thinking Нали е момиченце та се притеснявам от някакви инфекции.
Ние пак от доктор се връщаме, че едни гъсти сополи я мъчат моята калпазанка.  Tired Взеха и секрет и сега ще се моля да няма някаква бактерия вътре.  Praynig
Леле какъв дъжд се изсипа тука. Като из ведро, но сега вече напича.
Хайде по едно безалкохолно коктейлче да ви почерпя за разведряване на обстановката.  Laughing

# 200
Здравейте! Grinning
Днес стягам багаж и още довечера "отлитаме" за София, където ще нощуваме у приятели. Понеже автобусът ще тръгне от "Александър Невски" рано зутринта в 7ч. Хем се радвам много, хем ми е едно такова свито на душата, защото Веси ще остане при баба цели 3 нощи. Не сме се разделяли за такъв период...
Цвети, децата ми ходят голички на плаж. Мими е вече по-голямка и влиза с бански във водата, но като го намокри и аз и го свалям да не настине. На плажа все си подухва, та не смея да я държа с мокър бански. А Веси и това лято ще е голичка. Ако толкова се притесняваш, можеш да купиш на Габи памперс-бански. И такова чудо има. Wink Бързо да оздравявате и като се завърнем, само хубави новини да чета! Naughty
bremelinka, какъв ти шопинг?! След като подадохме документите на Мими, бяхме на форумска среща с пловдивската отчетна група от Родени през септември 2006  Mr. Green. После до агенцията, която организира екскурзията, последва посещение на пицария Верди (ядох диетична пица Mr. Green) и накрая завършихме деня при логопеда.
Оставям ви за 3 дни и да слушкате! Heart Eyes

# 201
  • София
Марианка, браво за паспорта  Peace. Безавариен път и качествено оползотворяване на почивката  Party.
Хубавото е, че повечето гърци знаят английски и може да се разбирате. При нас и продавача в магазина знаеше, където бяхме чести посетители за сладолед  Laughing. Та в този ред на мисли, 1 сладолед е към 1,50-1,80 евро. Също взимахме прясно мляко за Алекс, което варираше от 1 евро в "Линд", а в селцето 1,50 евро.

bremelinka, вече съм по-добре, но малко кашлицата да оправя  Praynig. Хубавото е, че антибиотика го спрях, защото се чувствах като отнесена.
При теб как е, наедравяш ли  Wink?

Цвети, дано няма бактерийки в носния секрет  Praynig.
ЗА банските, Марианка ти е казала, че има памперс-бански. Дават да се стои към 2 часа с тях, ако са мокри. Мисля, че ги има само в 2 размера. Провери за по-сигурно.

# 202
Цвети, с бански и без бански, дупето и на малки, и на големи все е пълно с пясък. Хубава баня после и готово   bath1 .
Марианка, айде леко да пътувате и живи и здрави да се върнете да разказвате.
Едрея, Дори и понасям все по-укрепнали ритници.

# 203
  • София
Едрея, Дори и понасям все по-укрепнали ритници.

Joy  Joy  Joy

Надявам се следващия път като си идвам да се запознаем  Peace. Ама нищо не обещавам, че все време не ми стига  Cry.
Та в този дух, знаете ли кога е празника на града? Спомням си, че го правят на "Св.Дух"  newsm78

# 204
На Свети Дух е празника, а тази година се пада 16ти юни.
Ела, че да не дойдем ние:) Ще се радвам да се запознаем.

# 205
  • гр. Пловдив
Дори, празника на града действително всяка година е на св. Дух, а тази година св. Дух се пада на 16 юни. Официално не съм чула кога ще е празника на града.  newsm78
 ОБАЧЕ БРЕМЕЛИНКА МЕ ИЗПРЕВАРИИИИ  Joy

# 206
Дет се вика на едно място сме били, а не сме се видяли с Цвети Simple Smile

# 207
Каня ви на почерпка,в другата тема в която влизам, че да не копирам и да не пиша наново, да търся същите неща!Влезте и се почерпете! Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=290430.240   Praynig Flutter

# 208
  • под тепетата
Ели, честита абитуриентка!
 Да ви е жива и здрава, да и върви по вода!

# 209
Ели, то няма ставане след тази почерпка:) Честита абитуриентка, успех!

Общи условия

Активация на акаунт