Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 4

• 32 194
  • 437
  •   1
Отговори
# 150
belka знам го мила това магазинче,аз също пазаря от там,но там термозащитния спрей на

CHI го няма Crossing Arms
Благодаря ти все пак ,ако го откриеш някаде свиркай   love001

# 151
Момичета, да споделя, че си купих шампоан и маска от диамантената серия на Алфапарф. Придават блясък, не съм имала и проблем с разресването, но си усещах косата някакси по-твърда и недостатъчно подхранена. Явно тази серия не е за мен  Confused

Кристалите обаче са страхотни, продължавам да си ги ползвам и съм супер доволна  Heart Eyes

# 152
  • София
Момичета имам два въпроса:
1. В салона на втория етаж в Мола на Стамболийски има ли Керастаз?
2. Има ли продукт на Керастаз, спрей или нещо което да е предназначено за предпазване на косата от накъсване (не цъфтеж)?

# 153
Наистина,може ли да препоръчате нщо против накъсване? Praynig

# 154
Чета ви аз, чета..........

Някоя от вас знае ли каква е разликата между
http://cgi.ebay.com/KERASTASE-CHROMA-RICHE-SHAMPOO-MASQUE-PRO-SI … Zp1742.m153.l1262

и това
http://cgi.ebay.com/KERASTASE-Chroma-Mask-500ml-Shampoo-1000ml-P … Zp1742.m153.l1262

А??  newsm78 newsm78

# 155
  • София

2. Има ли продукт на Керастаз, спрей или нещо което да е предназначено за предпазване на косата от накъсване (не цъфтеж)?

Наистина,може ли да препоръчате нщо против накъсване? Praynig

Момичета, има такъв продукт на CHI, води се Кератинов Мист.  Wink

# 156
  • София
Мерси миличка, ще трябва да го пробвам, защото ако не ползвам такъв продукт, косата ми започва много да се къса в краищата.

# 157
  • Варна
Вивиан, а ти какъв ползваш сега  Peace

# 158
  • София
На Глис спрей против накъсване с възтанъвяващи масла. Вече две години го ползвам, помага ми, но ми писна и искам да го сменя. Flutter

# 159
  • Варна
Наистина ли ти помага Shocked...аз не съм и предполагала, че наистина вършат работа тези спрейове...но пък явно вършат...супер Peace

# 160
  • София
Наистина ли ти помага Shocked...аз не съм и предполагала, че наистина вършат работа тези спрейове...но пък явно вършат...супер Peace

И аз по същият начин  Shocked реагирах като прочетох. Хич нямам вяра на супермаркет козметика.  Crossing Arms

# 161
  • София
И аз в началото не вярвах, но вече втора опаковка спрей на Глисс изхабих- за блясък с течна коприна. А косата ми е суха и на кичури, отделно с изсветлена основа. ooooh!

# 162
  • София
Да, наистина ми помага. Моята коса е много слаба като косъм. Подстригвам се най-редовно, на месец и половина и от подстригване до подстригване краищата ми са накъсани. Обаче с този спрей успях да си пусна дълга и плътна коса, вярно че е супер маркет, но ми помогна.

# 163
  • София
И аз в началото не вярвах, но вече втора опаковка спрей на Глисс изхабих- за блясък с течна коприна. А косата ми е суха и на кичури, отделно с изсветлена основа. ooooh!

illy, а придава ли спрея видим блясък на косата ?  Flutter

Обаче с този спрей успях да си пусна дълга и плътна коса, вярно че е супер маркет, но ми помогна.

Супер мила, явно наистина е хубав при такъв ефект.  Wink

# 164
  • София
Иля, не е впечатляващ ефекта относно блясък. Много ми омекотява сухата коса, аз пръскам по дължината. Дава някакъв блясък, но ми се струва, че по-скоро боята е от решаващо значение в случая. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт