Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 4

• 31 036
  • 437
  •   1
Отговори
# 60
  • София
В момента ползвам подхранващиятшампоан,същата маска,кристали течни ,имам и продукт за изправяне,както и един серум,които предпазва с растителни аминокиселини.ПОлзвала съм и шампоана за боядисвана,както и за къдрава коса,а също и straight.Косата ми е суха,боядисана,в същото време имам и кичури, както  и мога да получа раздразнения  по скалпа от неподх или некач продукти.Естествено къдрава,я стилизирам с  Londa jelly,продукт,които не утежнява косата,дава и блясък.За изпр гореспоменатите продукти.

Мерси Odill, полезно е за всички да споделяме за хубави нови марки и продукти.  Hug

# 61
Иля, от кой салон мога да си купя Термичния цимент в София!

# 62
  • София

Mi6ina, можеш да звъннеш в салоните на Кало и да ги попиташ направо, дали имат при тях.  Wink

# 63

Mi6ina, можеш да звъннеш в салоните на Кало и да ги попиташ направо, дали имат при тях.  Wink

Много, много, много благодаря!

# 64
  • София
Аз също съм ползвала на Лакме шампоани-два вида, балсам, и едно мляко L2 без отмиване.
Нищо особено не са според мен.

# 65
  • София
Аз ползвам от години Kerastase и за момента на по- добра козметика не съм попадала.  Heart Eyes

# 66
  • Варна,морето ...
няма да е подходяща тя е за много увредени коси изгорени при къдрене или кичури.аз я пробвах и при мен не подейства  просто защото косата ми не е изтощена

belka, а какъв и беше ефекта, че ми е интересно, как действа на не силно изтощена коса ?

ами  все едно си ползвала  балсам ама а от този по хубавия който го слагат в  боята лореал

# 67
  • София
няма да е подходяща тя е за много увредени коси изгорени при къдрене или кичури.аз я пробвах и при мен не подейства  просто защото косата ми не е изтощена

belka, а какъв и беше ефекта, че ми е интересно, как действа на не силно изтощена коса ?

ами  все едно си ползвала  балсам ама а от този по хубавия който го слагат в  боята лореал

belka, нищо не разбрах, а и не знам, как действа балсама от боята на Лореал.  Grinning

Значи казваш, че при теб тъй- като не ти е изтощена косата не е подействала серията Цимент.

Бих искала да знам, какъв е бил ефекта от нея тогава, тоест да ми обясниш примерно, дали косата ти е нямала никаква форма или се е омазнявала по- бързо, била е по- суха или пък пърхот ти се е появил ?

# 68
  • Варна,морето ...

belka, нищо не разбрах, а и не знам, как действа балсама от боята на Лореал.  Grinning

Значи казваш, че при теб тъй- като не ти е изтощена косата не е подействала серията Цимент.

Бих искала да знам, какъв е бил ефекта от нея тогава, тоест да ми обясниш примерно, дали косата ти е нямала никаква форма или се е омазнявала по- бързо, била е по- суха или пък пърхот ти се е появил ?

косата ми е нормална не е мазна, не е суха само краищата се изсушават и то лятото.
като се боядисам с лореала и сложа балсама косата става  много мека и  на пиапне като сатен става и леко лъскава.такова беше и действието на цимента , та за това не усетих разликата
ох дано си ме разбрала че и аз не мога да го обясня по добре Simple Smile

[/quote]

# 69
  • София

косата ми е нормална не е мазна, не е суха само краищата се изсушават и то лятото.
като се боядисам с лореала и сложа балсама косата става  много мека и  на пиапне като сатен става и леко лъскава.такова беше и действието на цимента , та за това не усетих разликата
ох дано си ме разбрала че и аз не мога да го обясня по добре Simple Smile

Сега разбрах belka, мерси много !  Hug

Помислих да не би да не ти се е отразила добре серията на косата и да са ти се появили проблеми.

Аз си взех отново серията Цимент, нищо че не ми е изтощена косата.
Максималист човек съм и искам да си я заздравя на макс. за лятото.  Crazy

# 70
И аз останах много доволна от Цимента.
Иля ти добре си си взела още една опаковка,но при мен последно време забелязвам лек пърхот,явно вече ми действа силно,а е почти на привършване Thinking
Ще си го доизползвам разбира се,имам още малко и от шампоана от специфичната им серия за косопад и след това мисля да отида до някои салон да ми направят диагностика на косата и да видим коя серия ще ми препоръчат.
Колкото до термичния цимент,наистина е невероятен продукт Laughing

# 71
  • София
И аз останах много доволна от Цимента.
Иля ти добре си си взела още една опаковка,но при мен последно време забелязвам лек пърхот,явно вече ми действа силно,а е почти на привършване Thinking
Ще си го доизползвам разбира се,имам още малко и от шампоана от специфичната им серия за косопад и след това мисля да отида до някои салон да ми направят диагностика на косата и да видим коя серия ще ми препоръчат.

mery_79, не, не съм си взела още една опаковка от серията. Преди година и нещо, две даже ползвах серията Цимент, сега си взех отново, макар че не ми е изтощена косата.

От серията се ползва само по една опаковка и след това се сменя с друга серия.  Naughty
Отдавна не съм я ползвала, но ми е любима, за това реших пак да си я купя.  Heart Eyes

А иначе и с мен се случи същото като при теб когато я ползвах първият път. На края на опаковката ми се появи пърхот, консултирах се и ми казаха, че вече ми е време да сменям с друга серия, защото ми идва силен.  Peace

# 72
Иля като спреш цимента ,на какъв продукт се спираш.Аз имам още от цимента засега ми действа супер нямам никакви забележки но след това какво да си взема не знам още newsm12

# 73
  • София
Иля като спреш цимента ,на какъв продукт се спираш.Аз имам още от цимента засега ми действа супер нямам никакви забележки но след това какво да си взема не знам още newsm12

ANIKA81, след като си възстанових косата със Цимент, започнах с подхранващите серии Nutritive Bain Satin и Nutritive Bain Oleo-Relax.  Peace

# 74
Иля, искам да те питам нещо за сатенената серия
Кой номер шампоан взимаш?
 Аз си взех 1-ца, страхотна ми е косата, но забелязвам,че на 3-ия ден се омазнява.
Не че е болка за умиране, разбира се - просто ми е интересно
Ако ми е силна, да пробвам за боядисани коси серията, чудя се Thinking

Но като цяло това е най-добрият шампоан, който някого съм ползвала и мисля,да не сменям никога марката Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт