Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 4

• 31 003
  • 437
  •   1
Отговори
# 45
Тук има повече продукти на Керастаз, и  са по- евтини, но се плаща шипинг такса ,$ 13.95  така че нещата се компенсират :
https://hairloss1.introweb.nl/cgi-bin/hairloss.storefront/47ffbe … 0/UserTemplate/16
Обещават, че нещата идват за 2-3 дни Rolling Eyes
Обаче за доставка на маска и шампоан искат 14.85 долара за доставка. Пробвал ли е да поръча някой от този сайт да знам дали да поръчам.

# 46
# 47
  • София
моята коса е нормална, суха в краищата от боядисването в русо, но като цяло косъмът ми е много твърд и здрав по дължината, с изключение на сухите краища.
дали и подходяща за мен серията цимент?

Юка, щом косата ти не се нуждае от възстановяване, серията Цимент не е подходяща. Можеш да пробваш серията за нормална коса Nutritive Bain Satin 1 на Kerastase и кристали с ленено семе на Alfaparf за сухите краища.  Peace

# 48
dolores, $13,95 е доставката на всеки отделен пакет, а +0,90 цента е ако са в отделни опаковки, разбрах аз... т.е. разбирам го, че ако са заедно опаковани се таксуват като 1 бр. newsm78
Аз не съм поръчвала оттам.

# 49
jaklins,   smile3525още утре ще си го взема.

# 50
  • Neverland
Аз си взимам продуктите на kerastase    от тук http://cgi.ebay.com/KERASTASE-AGE-RECHARGE-2-ITEMS-PRO-SIZE_W0QQ … dZ1QQcmdZViewItem
излизат доста изгодни сега с падналия долар ,особено ако комбинирам няколко в една пратка.Освен това доставката е е от Франция и пристига бързо. Simple Smile
В горепосочения сайт цените са особено  добри ,но трябва да се пробва.

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 08:51 от Ana Maria

# 51
dolores, $13,95 е доставката на всеки отделен пакет, а +0,90 цента е ако са в отделни опаковки, разбрах аз... т.е. разбирам го, че ако са заедно опаковани се таксуват като 1 бр. newsm78
Аз не съм поръчвала оттам.
Когато сложа в кошницата 1 шамп. и 1 маска от малките разфасовки ми дава 14.85$ според мен е общо за двата продукта. Ох, чудя се да рискувам ли и да поръчам. Имам нужда от лятната серия Солей, а тук само маската е 75 лв. шампоана 33лв newsm78.
Всъщност скоро не съм проверявала може и повече да са станали.

# 52
  • варна
Аз си взимам продуктите на kerastase    от тук http://cgi.ebay.com/KERASTASE-AGE-RECHARGE-2-ITEMS-PRO-SIZE_W0QQ … dZ1QQcmdZViewItem
излизат доста изгодни сега с падналия долар ,особено ако комбинирам няколко в една пратка.Освен това доставката е е от Франция и пристига бързо. Simple Smile
В горепосочения сайт цените са особено  добри ,но трябва да се пробва.

Дай да пробваме!Не ми е ясно само колко е доставката като парички и колко време се бави newsm78Не съм виждала досега този сайт,някой да е поръчвал от тук? newsm78

# 53
dolores, извинявам се, ако съм те подвела  bouquet

# 54
От 3 години ползвам продуктите на Лакме.Линията е испанска и съм много доволна

# 55
С нетърпение чакам някои да сподели отзиви от серията за боядисана коса на Kerastase Hug
Представям си, че придават страхотен блясък на косата  bouquet

# 56
  • София
От 3 години ползвам продуктите на Лакме.Линията е испанска и съм много доволна

Odill , разкажи повече за тази козметика, май никой до сега не е писал за нея. Какъв тип ти е косата, от кои продукти си доволна, има ли проблем по косата ти който с тази марка продукти да си излекувала ?  

# 57
  • варна
С нетърпение чакам някои да сподели отзиви от серията за боядисана коса на Kerastase Hug
Представям си, че придават страхотен блясък на косата  bouquet
Аз я ползвам-маска и шампоан-и найстина придават блясък,косата ми става много жива и цвета е някъкси искрящ.След маската винаги слагам кристали за коса на Луна/от фризиорски салон са/.Но вече втора опаковка ползвам на маската и шампоана и като че ли искам да ги сменя с лятната серия на Керастас.

# 58
Марката е професионална,внася се в Балгария и по салоните я има.www.lakme.com

# 59
В момента ползвам подхранващиятшампоан,същата маска,кристали течни ,имам и продукт за изправяне,както и един серум,които предпазва с растителни аминокиселини.ПОлзвала съм и шампоана за боядисвана,както и за къдрава коса,а също и straight.Косата ми е суха,боядисана,в същото време имам и кичури, както  и мога да получа раздразнения  по скалпа от неподх или некач продукти.Естествено къдрава,я стилизирам с  Londa jelly,продукт,които не утежнява косата,дава и блясък.За изпр гореспоменатите продукти.

Общи условия

Активация на акаунт