Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 4

• 30 998
  • 437
  •   1
Отговори
# 30
Иля, мерси!  newsm51

Крайно време е да взема и аз да го пробвам!

# 31
Иля, ползвам нещо на което пише, че предпазва косата ат външни фактори. "SAPHIR"-non oil- professional  внася ги"Christian of Roma",ползвам и кристали с масло от ленено семе на "ROLLAND" Италия. Ти какво ще ми препоръчаш?

# 32
  • Варна,морето ...
Ползвали ли сте серията за боядисана коса на Керастаз ?

таман вчера поръчах и шампоана и маската другата седмица като дойдат щя пиша отзиви

# 33
  • София
Иля, ползвам нещо на което пише, че предпазва косата ат външни фактори. "SAPHIR"-non oil- professional  внася ги"Christian of Roma",ползвам и кристали с масло от ленено семе на "ROLLAND" Италия. Ти какво ще ми препоръчаш?

Mi6ina, ами те и двата продукта не са термозащитни. Задължително трябва да си вземеш хубав защитен продукт, така само я гориш косата.   Confused

Можеш да пробваш темозащитното мляко на Лореал, има хубави отзиви за него или Термичния Цимент на Керастаз, от който аз съм страшно доволна.  Peace

# 34
Иля, дай ми моля те предложение за фиксатор или пяна за оформяне на къдрици и да бъде щадящ за косата, щото моята доста си я третирам.

# 35
моята коса е нормална, суха в краищата от боядисването в русо, но като цяло косъмът ми е много твърд и здрав по дължината, с изключение на сухите краища.
дали и подходяща за мен серията цимент?

# 36
Мелиса, в края на миналата тема нали ти препоръчаха неща на Лореал, доколкото разбрах си се спряла на 2 серии и ще си ги купуваш...какво стана, защо се отказа   Thinking или просто профилактично си питаш  Whistling
Май по-скоро профилактично,но наистина не знам към какво да се насоча. ooooh!
Консултирала съм се с доста фризьори и всички са единодушни,че щом се изрусявам трябва да ползвам Абсолют Рипеър,а от него не съм супер доволна. Thinking

# 37
  • Варна,морето ...
Добре де, има ли нещо на Керастаз, подходящо за коса без проблеми? Боядисана, неизтощена, права, с блясък  Crazy
Искам и аз да пробвам нещо, ама като нямам проблем  Thinking
и  аз така косата ми не е изтощена не е суха абе нормална и за това си взех слънцезащитната серия soleil Simple Smile

# 38
  • Варна,морето ...
моята коса е нормална, суха в краищата от боядисването в русо, но като цяло косъмът ми е много твърд и здрав по дължината, с изключение на сухите краища.
дали и подходяща за мен серията цимент?
няма да е подходяща тя е за много увредени коси изгорени при къдрене или кичури.аз я пробвах и при мен не подейства  просто защото косата ми не е изтощена

# 39
  • София
няма да е подходяща тя е за много увредени коси изгорени при къдрене или кичури.аз я пробвах и при мен не подейства  просто защото косата ми не е изтощена

belka, а какъв и беше ефекта, че ми е интересно, как действа на не силно изтощена коса ?

# 40
и аз да се запиша,нищо ,че не пиша в темата...но пък чета  Mr. Green

искам и тук на благодаря на Иля   bouquet

мила,кристалите са страхотни-мерси че ми ги изпрати!!!  Hug

# 41
Тук има повече продукти на Керастаз, и  са по- евтини, но се плаща шипинг такса ,$ 13.95  така че нещата се компенсират :
https://hairloss1.introweb.nl/cgi-bin/hairloss.storefront/47ffbe … 0/UserTemplate/16
Обещават, че нещата идват за 2-3 дни Rolling Eyes

# 42

Mi6ina, ами те и двата продукта не са термозащитни. Задължително трябва да си вземеш хубав защитен продукт, така само я гориш косата.   Confused

Можеш да пробваш темозащитното мляко на Лореал, има хубави отзиви за него или Термичния Цимент на Керастаз, от който аз съм страшно доволна.  Peace

Hug Много ти благодаря мила, ще си взема Термичния Цимент на Керастаз на всяка цена!!!!  bouquet

# 43
  • София
и аз да се запиша,нищо ,че не пиша в темата...но пък чета  Mr. Green

искам и тук на благодаря на Иля   bouquet

мила,кристалите са страхотни-мерси че ми ги изпрати!!!  Hug

Миличка много се радвам, че ти харесаха.  Heart Eyes Hug

# 44
  • София
Иля, дай ми моля те предложение за фиксатор или пяна за оформяне на къдрици и да бъде щадящ за косата, щото моята доста си я третирам.

Мая, аз не ползвам никакви стилизиращи продукти, но може би момичета, които ползват такива ще ти помогнат като споделят.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт