КаК ТренираХ-5

• 34 055
  • 957
  •   1
Отговори
# 60
Поци, на мен проблема винаги са ми били краката и ханша. Винаги като съм на диета отслабвам навсякъде без тях /краката и ханша/...за това реших да опитам с фитнес. Първо правя силови упражнения за цялото тяло - разделям го на отделни тренировки /примерно един ден ръце и гърди и кардио, крака и кардио.../. Задължително след силовата тренировка имам по 30 мин. кардио - 15 пътека и 15 вело, или 30 вело. Определено част от обиколките са и мазнини, които искам да махна Blush

# 61
Днес гърди и кардио 30мин. Simple Smile

# 62
Поци, на мен проблема винаги са ми били краката и ханша. Винаги като съм на диета отслабвам навсякъде без тях /краката и ханша/...за това реших да опитам с фитнес. Първо правя силови упражнения за цялото тяло - разделям го на отделни тренировки /примерно един ден ръце и гърди и кардио, крака и кардио.../. Задължително след силовата тренировка имам по 30 мин. кардио - 15 пътека и 15 вело, или 30 вело. Определено част от обиколките са и мазнини, които искам да махна Blush
\

Не правиш кардиото както трябва,дай по-подробно Peace

# 63
Значи....почвам тренировката с 10 мин. вело. После правя силовата, като винаги започвам първата серия с по-малка тежест и после увеличавам. Конкретно за краката правя напади с дъмбел, бедрено сгъване, разгъване, хиперекстензии, има един комбиниран уред за вътрешната, страничната и задната част на краката, мъртва тяга - всички 4х20. Не ги правя в тази последователност, само посочвам какво правя за крака. След силовата правя кардио на пътеката при наклон 4% и скорост 6 км/ч. Ако увелича темпото много ми скача пулса, а нали трябва да е в определени граници newsm78. /15 мин/. После кардио на велото пак 15 мин. на 2-ра степен, 23-25 км/ч и пак внимавам за пулса. Ако няма свободна пътека кардиото ми е само от 30 мин. вело при същите параметри.

# 64
Сега-прави кардиото за деня само на един уред поне 40 мин Peace
Ако е на пътека не се тревожи за пулса ,ами се опитай и да бягаш Peaceостави тези 'писани' граници
На колело карай на 1 степен поне половин час без да падаш от 35-38 км/ч  bouquetпулса го остави за личният лекар  bouquet

# 65
Ок, още днес ще последвам съвета ти Peace. А нещо да поправя в силовата тренировка? Забравих да спомена, че сутрин взимам суроватъчен протеин и Л-карнитин, преди тренировка също вземам карнитин, а в дните когато не тренирам и вечер преди лягане. Също по два пъти на ден /на обяд и вечер/ взимам по 2 табл. липотропен фет бърнър. Хапвам един час след тренировка, а около нея /преди или непосредствено след нея/ не хапвам нищо.

# 66
колко дена в седмицата тренираш

# 67
3 пъти седмично

# 68
1-гърди+бицепс+корем+кардио
2-гръб+трицепс+кардио
3-рамо+крака+корем+кардио

# 69
Поци, много ти благодаря. Hug

# 70
Днес-Гърди, рамо, гръб , 25мин.кростренажор   bouquet