КаК ТренираХ-5

• 34 064
  • 957
  •   1
Отговори
# 765
...... искам да отслабна казвайте как се кара,доколкото знам на малка скорос колкото може по бързо,верно ли е това? Rolling Eyes

Добре е  bouquet  bouquet
Точно така се кара Peace
Важно е тениската да е мокра,не чакай мускулна треска Peace  bouquet
  bouquet благодаря ти за отговора!Имам още едни въпрос през ден правя и една програма със гиричкиза около 30 мин,незнам какво се явява/аеробика ,силови newsm78,незнам/,цялото тяло се стяга,правя коремни и разни други...-та като имам във деня и такава тренировка,велото преди или след нея да е ?Или този ден без вело newsm78 или друг ден да е почивката без нищо Whistling,как се прави,знам ,че трябва и да се почива,но кага и как newsm78,явно не мога да си изработя програмата Rolling Eyes

# 766
  • София
И днес 56 етажа - 4*14етажа.  running

# 767
...... искам да отслабна казвайте как се кара,доколкото знам на малка скорос колкото може по бързо,верно ли е това? Rolling Eyes

Добре е  bouquet  bouquet
Точно така се кара Peace
Важно е тениската да е мокра,не чакай мускулна треска Peace  bouquet
  bouquet благодаря ти за отговора!Имам още едни въпрос през ден правя и една програма със гиричкиза около 30 мин,незнам какво се явява/аеробика ,силови newsm78,незнам/,цялото тяло се стяга,правя коремни и разни други...-та като имам във деня и такава тренировка,велото преди или след нея да е ?Или този ден без вело newsm78 или друг ден да е почивката без нищо Whistling,как се прави,знам ,че трябва и да се почива,но кага и как newsm78,явно не мога да си изработя програмата Rolling Eyes

Велото след нея Peace  bouquet

# 768
# 769
15 мин крос-тренажор и упражнения за корема.

# 770
50 мин на пътека - 25 мин ходене при макс наклон+ 25 мин интервално бягане

# 771
  • София
И днес 56 етажа - 4*14етажа.    running

# 772
  • here, there, everywhere
Здравейте. Дано да на спамя много темата, но да си кажа. Купихме си спининг колело. Проблемът е, че не знам каква е разликата между велоергометър и спинига и как най-опитмално да използвам последния. Идеята е сваляне на килограми.
Предварително благодаря на отзовалите се  bouquet

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 18:50 от TedyV

# 773
гръб, рамо и трицепс, 15 степер, 20 пътека Peace

# 774
Здравейте. Дано да на спамя много темата, но да си кажа. Купихме си спининг колело. Проблемът е, че не знам каква е разликата между велоергометър и спинига и как най-опитмално да използвам последния. Идеята е сваляне на килограми.
Предварително благодаря на отзовалите се  bouquet
http://www.bb-team.org/articles/1139/
  bouquet  bouquet  bouquet

# 775
Днес-ръце+30 мин пътека Hug  bouquet

# 776
  • here, there, everywhere
Поци, благодаря. Аз рових в нета, но нищо контретно като инфо не намерих. Явно трябва тренировката ми да е дълга и с променливо натоварване.

# 777
  • София
Да се разпиша за днес:
1. вдигане от лег
2. рамо
3. клек
4. изтласкване
5. трицепс
6. бицепс
всичко по 3 серии*12 повторения
20мин кардио
  jump

# 778
Вчера 40 мин аеробика +15 мин крос-тренажор.
днес - 40 мин крос-тренажор

# 779
30 мин крос тренажор
15 вело
100 коремни

Общи условия

Активация на акаунт