Къде в Пловдив??? - 3

• 159 960
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 035
Провери ли в Mariquita?Там сигурно ще има.

А би ли ми казала,къде точно се намира  newsm78

# 1 036
Като идваш от пешеходния мост, посока Кършияка, слизаш от моста, продължаваш напред, в ляво е магазинчето, след Прокредит Банк, точно до Офис 1 Суперстор. Табелата е с калинка.

# 1 037
Като идваш от пешеходния мост, посока Кършияка, слизаш от моста, продължаваш напред, в ляво е магазинчето, след Прокредит Банк, точно до Офис 1 Суперстор. Табелата е с калинка.

bouquet много ти благодаря,дано утре да не вали и ще го посетя  Laughing

# 1 038
Вчера обикаляхме да търсим зимни шапки  ,ама никъде нямаше май още не са ги заредили по магазините

Във Фокса имаше останали от миналата година- по 4 лв бяха намалени-аз взех за малкия, но повече за момиченца имаше цветове! Peace
Аз като питах преди 1 седмица имаше само летни.

# 1 039
  • Plovdiv
Къде да намеря пюрета на Хипп?

# 1 040
Къде да намеря пюрета на Хипп?
Навсякъде ги има. Като гледам са най-разпространени по магазините.

# 1 041
  • София / Пловдив
Снощи ходихме до Мечо Пух, купихме само пантофи на КиК за 9лв., 28 номер. От обувките нищо не харесахме, стават ни само едни с връзки, но дребната пък не ги хареса.
Пуснали са хубави ботуши, 45 лв. са, до 34 номер има от тях.

# 1 042
Аз вчера купих боти с пух отвътре от Бейби ленда на Младежка за 28лв. Естествена кожа са и ми харесват.

# 1 043
В Mariquita има само за момченца пуловери без ръкав,а хубави грейки за момиченца има в Unique ,преди 2 дни пазарувах от двата магазина.

# 1 044
  • София / Пловдив
Аз вчера купих боти с пух отвътре от Бейби ленда на Младежка за 28лв. Естествена кожа са и ми харесват.

А кой номер са?
Ние търсим 28-29 и да са по - мадамски по възможност  Wink че мойта щерка вече има претенции и към цветовете на обувките.

# 1 045
В Mariquita има само за момченца пуловери без ръкав,а хубави грейки за момиченца има в Unique ,преди 2 дни пазарувах от двата магазина.

Бях до Mariguita,но нямаше пуловери,казаха ми след събота да проверя  Laughing
А сега ако ми кажеш и къде е Unigue,ще ти бъда безкрайно благодарна  Heart Eyes

# 1 046
miss_74 , продължаваш от Марикита напред към магазин Нева, точно срещу магазин Нева е въпросния магазин.

# 1 047
miss_74 , продължаваш от Марикита напред към магазин Нева, точно срещу магазин Нева е въпросния магазин.
murvet,страхотна си,всичко знаеш  Laughing
Благодаря ти отново   bouquet
Иначе във Фокса има доста пуловери-цената им е 49лв.  Grinning

# 1 048
Някои знае ли каде в Пловдив мога да си купя ароматизиращи кърпички за сушилна?

# 1 049

А кой номер са?
Ние търсим 28-29 и да са по - мадамски по възможност  Wink че мойта щерка вече има претенции и към цветовете на обувките.

Ботите са 25ти номер, но отговарят според мен на 23. Това беше най-малкия номер, така юе сигурно има. Иначе са по-скоро спортни, но стават и за поличка според мен. В примиджито имаше едни по-мадамски ботушки- златисти-38лв, но нашите си ми харесват повече Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт