Къде в Пловдив??? - 3

• 159 965
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 020
А някой има ли представа, как вървят цените на тези бонбони и вкусни ли са наистина. Скоро ми предстои да черпя по два повода и ме заинтригувахте.

Аз посетих това магазинче при откриването му и ми се стори дооостаа скъпичко, та нищичко не си купих... Tired

# 1 021
Аз довечера ще докладвам живот и здраве за бонбоните.  Grinning

# 1 022
Бонбоните са много хубави, по мой вкус, де. Цените им също са много хубави. Вчера като минавах от там обаче видях, че сградата се ремонтира, не можах да видя обаче дали магазинът работеше, цялата фасада беше закрита. murvet77, дано имаш късмет!

# 1 023
Сутринта ходих до Примиджи. Докарали са нови модели, но много малко. Почти всички модели са с набук. Цените на 2-3 моделчета, за които питах бяха 38лв. Не взех нищо Cry Умирам от яд. Доколкото разбрах и в Мечо Пух след новото зареждане няма 22-23 номер. Накрая ще отида в Барт и ще купя от там.

# 1 024
  • Пловдив
Момичета подсетете ме къде да потърся хубави, качествени хавлиени кърпи от големите.

# 1 025
  • Пловдив
Джони , в Метро

# 1 026
  • Пловдив
Там ли са най-хубавите?
Търся нещо за подарък - "по-така"  Wink

# 1 027
  • Пловдив
Джони,ами аз ги харесвам.Имат и на фирма Яна.А за по-така са на Терингтън Хаус-с бродерии и т.н.

Все пак трябва да ги разгледаш,дали ще ти допаднат.

Друг магазин има срещу Халите.

# 1 028
  • Пловдив
Благодаря ти - много си бърза - ще отскоча до Метро и до Халите  Twisted Evil

# 1 029
Вчера обикаляхме да търсим зимни шапки  ,ама никъде нямаше май още не са ги заредили по магазините

Във Фокса имаше останали от миналата година- по 4 лв бяха намалени-аз взех за малкия, но повече за момиченца имаше цветове! Peace

# 1 030
Джони, в Тач има хубави със сигурност. Преди тунела в дясно се намира.

# 1 031
Къде мога да намеря чадъри Samsonite newsm78

Хавлии има и в едно магазинче на Отец Паисий с/ъ р-т Чучура.

# 1 032
Аз пък ще бъда много благодарна ако ми отговорите къде има пуловери и грейки без ръкави за 2-3 годишни госпожици  Laughing
Обиколих детските магазини на главната,Гранда,Касида,но не намерих-имаше пуловерчета,но бяха само до 18 месеца  Rolling Eyes,а грейки само някакви китайски от 15 лева,но не ми харесаха  Sad

# 1 033
Провери ли в Mariquita?Там сигурно ще има.

# 1 034
Някой знае ли магазин в който да има чанти на Tous,аз намерих един но има малко избор,пък взеха че ми харесаха ,но искам да видя и другаде цени

Общи условия

Активация на акаунт