Къде в Пловдив??? - 3

• 159 482
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 120
А сега имам едно питане за студио Пикасо за лазерната епилация някякви цени .
тук има някакви цени, но не знам колко са актуални.

# 121
Някои има ли отзиви от спа студио Кадифе?

# 122
  • на майната си
А аз да питам за заведения с детска площадка и люлки? Веднъж решихме да излезем с компанията с дребосите по семейно и се оказа трудна задача. Сетихме се само за Лаута и Гребната. Я... дайте малко идеи за другия път да сме подготвени  Mr. Green

Central Park - на Младежкия хълм до тенискортовете, има люлки от вън и детски кът вътре. Ямахата - до алеята до Братската могила /сега има лунапарк/, до ТЕТ-а - мисля че Пикасо се казваше - това се сещам на прима виста.

# 123
Здравеите дали знаете  за едни детски ранички които се носят на гръбче и имат колела за да са бутат имаше ги до скоро във Фокса .

# 124
А аз да питам за заведения с детска площадка и люлки? Веднъж решихме да излезем с компанията с дребосите по семейно и се оказа трудна задача. Сетихме се само за Лаута и Гребната. Я... дайте малко идеи за другия път да сме подготвени  Mr. Green

Central Park - на Младежкия хълм до тенискортовете, има люлки от вън и детски кът вътре. Ямахата - до алеята до Братската могила /сега има лунапарк/, до ТЕТ-а - мисля че Пикасо се казваше - това се сещам на прима виста.
Днес бяхме в Пикасо. Много е приятно. Има пързалки, люлки, замък с вода и е заградено отвсякъде.

# 125
  • Пловдив

Днес бяхме в Пикасо. Много е приятно. Има пързалки, люлки, замък с вода и е заградено отвсякъде.
Сентрал парк в "Цар Симеоновата градина", Пицария "Верди" зад Копчетата, Евъргрийн в Кършияка до пощата,...

# 126
  • гр. Пловдив
А къде се намира Пикасо?  newsm78

# 127
  • София
Пицария Верди в Кючука също има детски кът.

# 128
  • Пловдив

За лятото точно: Сентрал парк на Младежкия хълм. Кухнята им е хубава и имат чуден кът за игра на малките  Peace

Точно за Сентрал парк искам да споделя - преди ни беше любимото заведение с кът за деца, но през почивните дни го посетихме и се разочаровах - площадката е доста занемарена и катерушките изпочупени, а кухнята - този път ужасна. Пилешките хапки не струваха, соковете за деца - изобрани, детското меню оскъдно...защо така са занемарили този обект  newsm78

# 129

В Смирненски,на Пещерско шосе близо до ТЕТ Ленин.Едно до друго са с Фламинго(пак заведение).

# 130
  • на майната си

От Гладстон към Пещерско, след ТЕТ-а, от неговата страна бул."Пещ. Шосе" 28. Скоро не съм ходила, но имаше замък, люлки, пързалка.

# 131
  • Пловдив
Привет! Зноете ли къде продават кристали на Сваровски?Виждала съм само в Шик на главната, но нямаха това, което търся...

# 132
Привет! Зноете ли къде продават кристали на Сваровски?Виждала съм само в Шик на главната, но нямаха това, което търся...

Май в подлеза на Тримонциум мернах такъв магазин! Peace

# 133
  • Пловдив

Май в подлеза на Тримонциум мернах такъв магазин! Peace
Благодаря!  Hug Само да се пооправи времето, да мога да излизам с бeбока и непременно ще проверя!

# 134

На Пещерско шосе, преди прелеза, след Електротехникума и преди пощата.

Общи условия

Активация на акаунт