Къде в Пловдив??? - 3

• 159 480
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, да попитам дали знаете и магазин в който продават обувчици на Капчица .... на по-прилични цени?
С 1-2 лв.по-скъпи от изброените горе 2 магазина  ,но с голям избор -на Джумаята в началото -от джамията по бялата главна- първия магазин вляво(на ъгъла,за обувки ) има на Капчица.

# 106
  • София
В Babyland, на П.Д.Петков. По-евтини са от магазина в подлеза, който уж им е фирмен.

# 107
  • тук-там
някой няма ли да напише нещо за аутлета на последния етаж във форума - тракия - цени марки, абе въобще има ли нещо интересно.

# 108
Подсети ме да задам един глупав въпрос. Какво всъщност представлява Аутлета Embarassed. На брезовско шосе видях един с голям надпис, днес и на Мария Луиза и във форума се говори много за тях, но така и не разбрах с какво са по- различни от другите магазини.

# 109
Някой знае ли,къде мога да намеря корнизи за пердета,освен в Практикер,Бриколаж,Баумакс и Юск  newsm78
Във всички магазини за пердета има  Rolling Eyes
Като разнообразие не знам как са, но аз съм гледала в един магазин срещу ПУ-то на светофара, по Руски, преди кръстовището с "6-ти септември" също има голям магазин.

# 110
Подсети ме да задам един глупав въпрос. Какво всъщност представлява Аутлета Embarassed. На брезовско шосе видях един с голям надпис, днес и на Мария Луиза и във форума се говори много за тях, но така и не разбрах с какво са по- различни от другите магазини.

PeaceОбяснението е в самото име- за англоговорящите WinkИначе Аутлет е магазин,в който се разпродават минали /стари/колекции на дадени марки,фирми.Може да е смесен,може да е само фирмен-както са в Пловдив Зара,Росиньол,Адидас ит.н. Hug

# 111

PeaceОбяснението е в самото име- за англоговорящите WinkИначе Аутлет е магазин,в който се разпродават минали /стари/колекции на дадени марки,фирми.Може да е смесен,може да е само фирмен-както са в Пловдив Зара,Росиньол,Адидас ит.н. Hug

Благодаря за разяснението, ще ги посетя в скоро време.

# 112
моля ви, препоръчайте ми козметичка- искам да ми оформи веждите, че напоследък се излагам, а последния път пък козметичката ме изгори с колата и "вместо да изпише вежди...." Simple Smile та ако може някоя изпробвана, и да работи по стария традиционен начин- с пинсетка Simple Smile и да има нерви 'щот има много мат'риал. благодаря ви предварително.

# 113
  • тук-там
аз да си отговоря сама за аутлета в Тракия- днес се довлачих и до там. Марки - мис Сиксти /не ми се пише на латиница/, пепе джинс, килах, фард, дизел  и.....Капаска - ни в клин ни в ръкав. Има доста хубави неща - но за цени от 170 лв. за дънки /при това намалени от 280/ - по добре да си ги поръчвам  от Италия.  Ами - това е все пак си заслужава да се види.

# 114
  • на пистата
да кажете някой хубав индийски магазин за дрехи

# 115
  • Пловдив
До сега съм успявала да си харесам нещо само в този в подлеза на Тримонциум и на Гладстон. Даже май имат една и съща стока.

А аз да питам за заведения с детска площадка и люлки? Веднъж решихме да излезем с компанията с дребосите по семейно и се оказа трудна задача. Сетихме се само за Лаута и Гребната. Я... дайте малко идеи за другия път да сме подготвени  Mr. Green

# 116
в новотела има огроомна детска площадка- там при боулинга, отзад към марица.
http://strikersbg.com/deca.php

# 117
А аз да питам за заведения с детска площадка и люлки? Веднъж решихме да излезем с компанията с дребосите по семейно и се оказа трудна задача. Сетихме се само за Лаута и Гребната. Я... дайте малко идеи за другия път да сме подготвени  Mr. Green

За лятото точно: Сентрал парк на Младежкия хълм. Кухнята им е хубава и имат чуден кът за игра на малките  Peace

# 118
За евтини колички видях в Пинокио за 40лв. А сега имам едно питане за студио Пикасо за лазерната епилация някякви цени .

# 119

този срещу аптека"Марица" след подлеза/преди пешеходния мост/ в ляво-мноооого е голям и има избор Hug

Общи условия

Активация на акаунт