Къде в Пловдив??? - 3

• 159 472
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Во истина воскресе!
 Grinning
Мисля, че се пада първото кръстовище в дясно когато вурвиш от 1 РПУ към Нептун  Peace

# 91
Има ли някой точния адрес, че така май по-лесно ще го открием.
Благодаря предварително.
От квартала съм уж ама не съм го чувала преди това магазинче. Wink

# 92
Върнах се малко по-назад в темичката и разбрах къде точно е магазина. Утре ще го посетя.

# 93
  • София
Къде в Тракия има химическо чистене?

# 94
Някой знае ли къде изработват детски тениски с щампа по собствен дизайн? За възраст 3 г. ми трябва. Проверих в онлайн магазините, но предлагат само мъжки и дамски размери.

# 95
Някой знае ли къде изработват детски тениски с щампа по собствен дизайн? За възраст 3 г. ми трябва. Проверих в онлайн магазините, но предлагат само мъжки и дамски размери.
В някое фото дали няма да ти свършат работа    newsm78

# 96
  • Някъде там...
http://teniski.be/?id=kal&bc=669

# 97
Мерси, сега ще разгледам сайта  bouquet

# 98
Къде в Тракия има химическо чистене?
Срещу пазара до бл.100,до Адисата,до фото Пинк.

# 99
  • София
Намерих го хим. чистене. Благодаря за инфото!

# 100
Момичета, да попитам дали знаете и магазин в който продават обувчици на Капчица .... на по-прилични цени?

# 101
Момичета, да попитам дали знаете и магазин в който продават обувчици на Капчица .... на по-прилични цени?

В подлеза на Тримонциум има един фирмен магазин на "Капчица" -цените са между 30 и 35 лева  Peace

# 102
miss 74,   bouquet

# 103
  • Пловдив

И на "Иван Вазов" срещу Първа градска болница.

# 104
Някой знае ли,къде мога да намеря корнизи за пердета,освен в Практикер,Бриколаж,Баумакс и Юск  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт