Къде в Пловдив??? - 3

• 159 427
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 75
Момичета и аз да попитам знаете ли къде има богато разнообразие на анцузи - памучни с кант мъжки и дамски ме интересуват - изключвам дино и метро не си харесахме оттам. Сега навсякъде има някви ишлемета на адидас но полиестирна леко лъскава материя не харесвам.
Търся анцунг  да преобладава памук и да е без подплата със кантове отстрани... Ако някой се сеща да пише ...
на пешеходния мост има едно малко магазинче с анцузи, преди 2 години си купих за аеробиката, не е мръднал (а си го използвам усилено). сега не знам обаче дали има такива. а от тези българските- diamond няма ли хубави? в кенвело също имаше май някакви анцузи но мисля, че бяха с къси долнища - 7/8 или нещо такова.

# 76
Момичета от къде мога да си купя колан за след раждане?
Честито Бебче,да са ти живи и здрави дечицата  Hug
Аз си взех колан-гащи(италиански) от едно магазинче за бельо на Отец Паисии-срещу градинката на Джумаята до Джамията.20 лв. бяха

Мацки,къде склад за памперси (Мамиа) -някъде на Брезовска ли  newsm78
От склада Слънчо на Карловска се правят на много интересни-онзи ден 3 майки с колички на края на работния им ден ни върнаха,днес пък не работили с клиенти

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 15:45 от Туранага_Санka

# 77
Доста време се лутах из нета да намеря СПА центрове в Пловдив и не открих нищо, което да хваща око. Във в. Марица четох по едно време за един в Рилон център, на 2 етажа бил...ама в нета не можах да го намеря, а вестника отдавна съм изхвърлила...
рилон центъра е на бул. "Хр. Ботев" 92, но не знам какво има там... http://www.plovdivguide.com/newsfiles/news.php?id=1030&lang_id=2
в новотела има спа, предполагам, че има доста процедури...
имах карта за намаление за някакъв салон за красота, в пресечка на иван вазов, така и не отидох... там май имаше разни масажи. а иначе ако не държите на спа-център, мисля, че се сещам няколко салона, където има разни такива масажчета, но за съжаление не мога да препоръчам от личен опит

# 78
  • София / Пловдив
...
...

Аз купувах "Мамиа" по цени на едро от складовете в Кючук Париж. Едно малко павилионче от дясната страна, като влезеш в самите складове. Но беше преди две години... не знам сега дали още ги има.

# 79
...
...

Аз купувах "Мамиа" по цени на едро от складовете в Кючук Париж. Едно малко павилионче от дясната страна, като влезеш в самите складове. Но беше преди две години... не знам сега дали още ги има.
Кючука ми е тъмна Индия  Mr. Green Тука едно квартално има,ще си взема на дребно,да не останем без гащи по празниците  Mr. Green

# 80
Това Мамия ми е много познато. Мисля, че една майка взимаше от някакво магазинче до пожарната на Глдстоун, но не съм сигурна. Ако става въпрос за евтини памперси, баща ми взима от търговията на Брезовско- 15бр за 3.15лв. Ако има заинтересовани, ще обясня къде точно. Също Нестле Джуниър за 7.50лв.

# 81
Момичета от къде мога да си купя колан за след раждане?
Честито Бебче,да са ти живи и здрави дечицата  Hug
Аз си взех колан-гащи(италиански) от едно магазинче за бельо на Отец Паисии-срещу градинката на Джумаята до Джамията.20 лв. бяха

Мерси за инфо-то!
Ще съм ви благодарна ако ми кажете от къде мога да си купя и по свестен сутиен за кърмене!

# 82
Това Мамия ми е много познато. Мисля, че една майка взимаше от някакво магазинче до пожарната на Глдстоун, но не съм сигурна. Ако става въпрос за евтини памперси, баща ми взима от търговията на Брезовско- 15бр за 3.15лв. Ако има заинтересовани, ще обясня къде точно. Също Нестле Джуниър за 7.50лв.

Благодаря,сещам се за склада,ще го преслушам и ще докладвам   bouquet

Нестле Джуниър храна ли е или памперси  newsm78

# 83
  • София
Благодаря за инфото на всички!
намерих халатче в Кимекс до Рилон центъра. Струва 20лв. и е комплект с чехлички, изтривалка и кърпа за лице. Българско е и мисля, че е добро попадение за подарък.

# 84
  • гр. Пловдив
Момичета, къде мога да си намеря дъждобран за количка Mag England?  newsm78

# 85

В магазин Штъркел съм виждала.

# 86
  • гр. Пловдив

В магазин Штъркел съм виждала.
Ей, верно бе. Ние от там си взехме количката. Как не се сетих?! Още днес отивам да взема.
Благодаря velina.pl !   bouquet

# 87
  • Пловдив
Някой виждал ли е в Пловдив от най-леките летни колички, не помня марка, но бяха много евтини - към 30 лв  newsm78
Не са на ТСМ, миналата година ги е имало в Хиполенд, но тази година няма Rolling Eyes

# 88

Благодаря,сещам се за склада,ще го преслушам и ще докладвам   bouquet

Нестле Джуниър храна ли е или памперси  newsm78

Адаптирано мляко Peace

# 89
Христос Воскресе!
Момичета, моля, обяснете ми къде точно се намира м-н Мечо Пух ... къде точно се свива по Вапцаров ... след второто кръстовище със светофара ли ...и навътре в тази уличка ли е или на самия булевард?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт