Къде в Пловдив??? - 3

• 160 041
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Момичета помагайте - къде мога да поръчам сладка питка за погача? Давайте и адреса, че по име само няма да се ориентирам

В сладкарница Амброзия, на ул. Богомил.

А и в Сани съм чувала, че има.  Thinking
Джени, аз също от Амброзия поръчах, доволна съм, много вкусна беше.  Peace

# 151
  • София / Пловдив
Мисля, че сладка питка можеш да поръчаш и от хлебарницата, която е точно срещу Общината и фонтана.

# 152
  • гр. Пловдив
Здравейте, момичета!
Не съм много редовна, ама с малкия не остава никакво време. Но за сметка на това ви чета редовно.
Може ли някой да ми каже къде в Пловдив има най-голямо разнообразие на бебефони?
Мерси предварително за отговорите.
Във Вис Виталис съм виждала доста видове.  Peace

# 153
Поръчах от Амброзия.
Благодаря на всички , които се включиха Hug

# 154
.....Видях, че вече разпространяват продуктите на д-р Пашкулев и в Пловдив в една дрогерия и някакъв здравословен магазин и няма нужда да си ги поръчваш с доставка от София...
Позволявам си да цитирам от друга тема тук,може да е от полза и за други.
Къде точно в Пловдив?
Благодаря   bouquet

# 155
Всъщност, не знам от колко почват № т.е. дали имат бебешка...мойте носят 29 - 30  и 31 - 32, за нас има.
Ако ви трябват обувки - изборът е само между два модела, затова са и на тези цени, но сандали имат повече.
Бендйи би ли обяснила този магазин за обувки по-подробно, защото живея точно зад Пощата в Кършияка но не се сещам за такъв магазин.Мерси предварително

# 156
Всъщност, не знам от колко почват № т.е. дали имат бебешка...мойте носят 29 - 30  и 31 - 32, за нас има.
Ако ви трябват обувки - изборът е само между два модела, затова са и на тези цени, но сандали имат повече.

PeaceМен пък ме интересува до кой номер са най-много-кои са най големите номера де Laughing

# 157
  • Пловдив
За продуктите на д- р Пашкулев - продават ги в магазина за здравословни продукти на ул. "Д- р Вълкович", точно срещу стълбите на Каменица, пресечка е на Главната. Вчера си купих мехлема Календула от там, координати има в сайта на д- р Пашкулев. Но за съжаление не предлагат цветните есенции, дори и по поръчка, питах специално.

За склад - магазинчето за детски обувки - после ще пиша пак, днес ще ходим с децата и една приятелка, да накупим сандали и обувки, дано работи, нали все пак е работен ден. Ще запиша и точния адрес, щото не ме бива много с обясненията - онзи ден обяснявах на една приятелка, която живее наблизо и тя не успя да се сети, чак като тръгнала да го търси, го намерила... Wink

# 158
  • Пловдив
За магазинчето за детски обувки - ходихме, много е обрано в момента, нямаше точно този номер, дето ми трябваше за малкия, от модела сандали, които харесах, очакват стока днес, така че е добре да се отиде в понеделник - вторник.
Ето къде се намира: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=4f44b9171ea44ee1960e15bceb4186 … mp;strcomplid=824

# 159
 PeaceНещо по моя въпрос за максимум номерацията newsm78

# 160
  • Пловдив
teo_71, сори, не погледнах,  Blush бяхме общо с три деца, като се разбесняха, обърнаха магазинчето наопаки...И като разбрах, че няма неговия номер, имаше по-големи и по-малки, излязох отвън да чакам другата мама да избере /тя купи от обувките - 12 лв. №31/.

# 161
  • Пловдив
teo_71, сори, не погледнах,  Blush бяхме общо с три деца, като се разбесняха, обърнаха магазинчето наопаки...И като разбрах, че няма неговия номер, имаше по-големи и по-малки, излязох отвън да чакам другата мама да избере /тя купи от обувките - 12 лв. №31/.
а работното време какво беше?

# 162
а работното време какво беше?
Силве:

Момичета дайте идея за хубави момчешки обущета. Ама да не са повече от 30 лв. В Кичука няма нищо хубаво. В Касиада имаше хубави,ама 50-60 лв не ми се дават. Вьв Вис Виталис няма нищо интересно,освен едни кецове,ама пьк те платнени.
Има едно магазинче за детски обувки в Кършияка до Пощата, намира се зад дългия блок на партера на който са заведенията - Евъргрийн и Универс. Минаваш зад блока, по уличката в посока Филипово, в непосредствена близост е, представлява една ламаринена постройка, магазин -склад е на завода в Добрич /сега работи марката "Примиджи"/. Естествена кожа са и са на много добри складови цени. С клиенти на дребно работят делнични дни между 10 и 12ч. В момента обувките са намалени, и има само два модела, но като номера имат, сандали има доста.
От там съм харесала сандали и обувки за сина ми, но това работно време ме спира...Нали трябва с детето, за да ги мери... Peace

bouquet

# 163
Знаете ли откъде мога да купя памперс "Хъджис", искам малко да сменя "Памперс", в "Сани" на центъра и във "Вис Виталис" няма, а утре ми е ден за купуване на поредния пакет.

# 164
  • Пловдив
Ваниа П последния път видях в Кауфланд памперси на Хъджис Peace

Общи условия

Активация на акаунт