Къде в Пловдив??? - 3

• 160 066
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 135
Момичета дайте идея за хубави момчешки обущета. Ама да не са повече от 30 лв. В Кичука няма нищо хубаво. В Касиада имаше хубави,ама 50-60 лв не ми се дават. Вьв Вис Виталис няма нищо интересно,освен едни кецове,ама пьк те платнени.

# 136
  • Пловдив
Привет! Зноете ли къде продават кристали на Сваровски?Виждала съм само в Шик на главната, но нямаха това, което търся...

Моите свекита има златарско ателие на градинката на джумаята, ако искаш пиши на лични да ти кажа къде е да не излезе реклама  Embarassed
Сега заредиха с доста кристали Сваровски  Peace

# 137
  • Пловдив
Момичета дайте идея за хубави момчешки обущета. Ама да не са повече от 30 лв. В Кичука няма нищо хубаво. В Касиада имаше хубави,ама 50-60 лв не ми се дават. Вьв Вис Виталис няма нищо интересно,освен едни кецове,ама пьк те платнени.

Има едно магазинче за детски обувки в Кършияка до Пощата, намира се зад дългия блок на партера на който са заведенията - Евъргрийн и Универс. Минаваш зад блока, по уличката в посока Филипово, в непосредствена близост е, представлява една ламаринена постройка, магазин -склад е на завода в Добрич /сега работи марката "Примиджи"/. Естествена кожа са и са на много добри складови цени. С клиенти на дребно работят делнични дни между 10 и 12ч. В момента обувките са намалени, и има само два модела, но като номера имат, сандали има доста.
От там съм харесала сандали и обувки за сина ми, но това работно време ме спира...Нали трябва с детето, за да ги мери... Peace

# 138
  • Някъде там...
А какви са им цените горе долу ?

# 139
  • Пловдив
Обувки - 12 лв и 9 лв., сандали - 15, 18, 20, 23 лв... Нали ти казвам -без пари са! Ама щото са склад - магазин.  Peace

# 140
  • Някъде там...
Обувки - 12 лв и 9 лв., сандали - 15, 18, 20, 23 лв... Нали ти казвам -без пари са! Ама щото са склад - магазин.  Peace
#Crazy Shocked, те направо са по-евтини от китайските боклуци.
Мерси за инфото   bouquet

# 141
  • София / Пловдив
Обувки - 12 лв и 9 лв., сандали - 15, 18, 20, 23 лв...

А номерацията да не е само бебешка?
Че ние вече сме на 27-28 номер и се оказва, че доста по - трудно намирам обувки, в сравнение с времето, когато носеше до 25 номер.

# 142
  • Пловдив
Всъщност, не знам от колко почват № т.е. дали имат бебешка...мойте носят 29 - 30  и 31 - 32, за нас има.
Ако ви трябват обувки - изборът е само между два модела, затова са и на тези цени, но сандали имат повече.

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 20:27 от bendji2710

# 143
  • Пловдив
Племенника ми има рожден ден на 12-сти и иска да му подаря тениска и гащета на ЦСК. Много моля, ако някой знае къде се продават такива за 8 годишно дете да ми каже.

# 144
  • Някъде там...
Племенника ми има рожден ден на 12-сти и иска да му подаря тениска и гащета на ЦСК. Много моля, ако някой знае къде се продават такива за 8 годишно дете да ми каже.
аз съм виждала долу вподлеза на Ц.гара, точнокато слизаш от спирката от страната на гарата , вдясно, но са ментаци  Mr. Green

# 145
  • Пловдив
MimSss , още днес ще проверя, благодаря  ти   bouquet
Няма нищо че са ментаци, важното е да се зарадва детето.

# 146
Здравейте, момичета!
Не съм много редовна, ама с малкия не остава никакво време. Но за сметка на това ви чета редовно.
Може ли някой да ми каже къде в Пловдив има най-голямо разнообразие на бебефони?
Мерси предварително за отговорите.

# 147
Момичета помагайте - къде мога да поръчам сладка питка за погача? Давайте и адреса, че по име само няма да се ориентирам

# 148
  • Зеленият рай в сърцето на България
Момичета помагайте - къде мога да поръчам сладка питка за погача? Давайте и адреса, че по име само няма да се ориентирам

В сладкарница Амброзия, на ул. Богомил.

А и в Сани съм чувала, че има.  Thinking

# 149
Ми свекървата ходи до Сани, ама и казаха че не правят сладки. Мерси- ще ходя да питам в тази сладкарница.

Общи условия

Активация на акаунт