Къде в Пловдив??? - 3

• 160 019
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 180
Сещам се за Барт-Денси -до Вис Виталис в посока Бриколажа.

# 181
  • Зеленият рай в сърцето на България
Здравейте!
Искам да ви попитам в района на Метро има ли други магазини за бебешки работи освен Вис Виталис и Хиполенд? Иска ми се да обиколя повече магазини, но знам само тези двата. А може и някой по далече, но да е на известно място,защото не съм от Пловдив и незнам дали ще се оправя. Мерси предварително  bouquet

На 1-вата страница го има този списък, но меже да не си обърнала внимание  Peace

# 182
Магазин "Неокнит "като този на Младежка (Ларедутски и др. блузи и потници)има и зад Четвъртък пазара . Peace

# 183
  • гр. Пловдив
Някой може ли да ме ориентира за ресторантче с детска площадка за празнуване с родата на първи рожден ден?  newsm78

# 184
Някой може ли да ме ориентира за ресторантче с детска площадка за празнуване с родата на първи рожден ден?  newsm78

Нашето тържество беше миналата  седмица в "Ривиера"на "Данаил Николаев".Има люлки,пързалка,канарчета дори Simple Smile Просторно е в градината им - може да се поразходи някое детенце.Няма места за по-големи компании навън,но вътре е добра вентилацията.  Доволна съм  Peace

# 185
 Twisted EvilА за 13-годишен рожденден Laughing-ама май е излишно да питам newsm78

# 186
  • гр. Пловдив
Там не съм ходила до сега. А иначе маси отвън има ли. Към 15-тина човека дали ще се съберем?

# 187
Twisted EvilА за 13-годишен рожденден Laughing-ама май е излишно да питам newsm78

Не пита ли дискотека вече? ooooh!

# 188
Там не съм ходила до сега. А иначе маси отвън има ли. Към 15-тина човека дали ще се съберем?
Има и отвън маси,по-добре виж на място(на нас ни казаха,че не може да ни съберат вън).
Ресторанта е по Д.Николаев посока от Руски към В.Априлов,левия тротоар,веднага след частното училище,каменен зид -в двора на бившия винпром Simple Smile

# 189
 PeaceЕ горе-долу за такова става въпрос Thinking-ходил е на такъв рд в "Боро"-то/което вече го няма/ и "Симфония"от която никак не е очарован-Боулингите и Мокдоналдс "били бебешки" ooooh!-ама аз се чудя какво от това,като всички са фенове на храната им-хем ще си хапнат,хем ще се видят и посмеят newsm78Сега проучваме "Акваленд"-а-то е рано за басейни още. Tired

# 190
  • Зеленият рай в сърцето на България
Знаете ли къде в Пловдив има гръцки ресторант?

# 191
 PeaceРесторанта на "Папараци"-сега е такъв-"Елея"се казва ако не се лъжа-имаше специална похвала за кухнята му от гръцкия консул. Hug

# 192
Гръзки ресторант има на пешеходния светофар на 2-ра Поликлиника (Ресторант Стадиона).
На първият етаж на една сграда с оранжеви пердета от страна на булеварда, иначе входа е от зад.

# 193
Някой знае ли къде в Пловдив има арабски магазин? Или къде другаде мога да намеря арабски хранителни стоки? Simple Smile

# 194
  • Пловдив
И аз да се включа с въпросче. Виждали ли сте някъде из Пловдив подобно канче за баня  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт