Къде в Пловдив??? - 3

• 160 029
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 165
Знаете ли откъде мога да купя памперс "Хъджис", искам малко да сменя "Памперс", в "Сани" на центъра и във "Вис Виталис" няма, а утре ми е ден за купуване на поредния пакет.

Аз преди и от Метро съм купувала Хъджис, но сега ползвам друга марка и не съм ходила скоро, но предполагам още предлагат там тази марка памперси! Peace

# 166
  • Пловдив
Илянче мерси ,много съм загубена не проверих първо тук,мислех че е в другата тема  Whistling може да идем до там някой ден Simple Smile

# 167
Знаете ли откъде мога да купя памперс "Хъджис", искам малко да сменя "Памперс", в "Сани" на центъра и във "Вис Виталис" няма, а утре ми е ден за купуване на поредния пакет.
В Байби Ланд на Петко П. Петков има. Като тръгнеш от Гранда в посока Богомил, по десния тротоар е магазина.

# 168
Благодаря Ви  момичета   bouquet

# 169
Zwetellina, мерси много за инфото Wink

# 170
  • Пловдив
Момичета, знае ли някой къде има дрешки на фирма "Сали"? Благодаря   bouquet

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 00:48 от tatito

# 171
Мен пък ме интересува, дали има малки номера- 19-21.

Съжалявам за спама, бенджи, подписах петицията с/у задължителната ваксина от името на 4ма човека, които са съгласни, но ни няма.

# 172

Мисля, че имат фирмен магазин в Гранд. Беше на първия етаж, но после го преместиха на втория.
Ако наистина е същата фирма, за която се сещам, имат магазин и в Илиенци на брезовско шосе.

# 173
Мерси за инфото момичета. Взехме това http://www.kasidabg.com/images/b2/q209l1.jpg

# 174
А аз да ви дам прясна информация от магазина за обувки на Примиджи в Кършияка, вече работят до 19 часа.  bouquet

# 175
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам къде има памперс бански на Либеро (може и друга марка, но май само те имат)?

Купувала съм от Вис Виталис, но не винаги имат, пък и ми е далече. В Хиполенда дали имат?  newsm78

# 176
  • София
Хъджис има в Метро, винаги оттам купувам. В Кауфланд е друга серия на Хъджис и са с по-лошо качество от тези в Метро.

Дрешки "Сали" мисля, че съм виждала и в магазинчето на Кимекс до ТЦ Рилон.

# 177
Здравейте, искам да попитам къде има памперс бански на Либеро (може и друга марка, но май само те имат)?

Купувала съм от Вис Виталис, но не винаги имат, пък и ми е далече. В Хиполенда дали имат?  newsm78

Памперс гащи съм виждала в Метро  Simple Smile.

# 178
Купувала съм такива от Штъркел

# 179
Здравейте!
Искам да ви попитам в района на Метро има ли други магазини за бебешки работи освен Вис Виталис и Хиполенд? Иска ми се да обиколя повече магазини, но знам само тези двата. А може и някой по далече, но да е на известно място,защото не съм от Пловдив и незнам дали ще се оправя. Мерси предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт