Къде в Пловдив??? - 3

• 159 902
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 210
  • София / Пловдив
Радостинче, погледни и в Здравния справочник, там има Бял списък на лекарите в Пловдив.
Аз съм ходила при д-р Кулов, приема в Каспела, работи със здравната каса.

# 211
  • Пловдив
Ходили сме при доста лекари - УНГ. Доволна съм от д-р Милинич /Каспела, МС "Хипократ"/, д-р Ганчев /2 ДКЦ на ресторант "Стадиона"/, д-р Андреева и д-р Бешкова /ВМИ/.
Не съм доволна: д-р Дойков /Каспела/, УНГ лекарите в Поликлиника "Капана", УНГ лекарите в ДКЦ "Надежда",...
Става въпрос за деца, но мисля че няма значение, по принцип.   
Но, наистина, виж в Белия списък, предполагам, че ще има отзиви за доста лекари  -УНГ. Peace

# 212
милинич Peace

# 213
Здравейте момичета ,
Търся жълта еко кожа /от екрю до патешко жълто / да претапицирам холовата гарнитура. Някой ако е виждал по мазините  или знае вносител нека сподели .....

Пиши ми на лични да ти дам тел.на вносител на еко кожа.

# 214
Здравейте момичета!

Спешно ми трябва цветарски магазин,който да доставя цветя по домовете в Пловдив.
Благодаря предварително!  Hug

# 215
  • Пловдив
http://www.tilia.bg/contacts.html

Това е сайта на Тилия, има и телефони! Peace

# 216
ето един сайт и от мен: http://www.tzvetya.com/ - магазинът е на гладстоун на едно ъгълче, също и сега имат нов малко по-към руски по едни стълбички нагоре, май беше някакво заведение там преди.
също вчера видях на една сергия на четвъртък пазара табела "доставки по домовете по всяко време на денонощието"- точно срещу главния вход.

# 217
Здравейте момичета,
Търся възглавничка за пътуване за малката, тя е на 2 години.
Тия дни обиколих всички магазини, които се сетих и няма и няма ... - Хиполенд, Вис Виталис, Джуск (има едни дето са за възрастни само и супер неудобни, имаме си вкъщи от тях), Бейби Ленд и някои магазинчета за детски дрехи по главната.
Моля, помагайте, че в петък заминаваме  Praynig
Такива има в Кауфланд и в OMV съм ги виждала  Peace

# 218
  • Пловдив
Благодаря на всички за отговорите , murvet77 писах ти на личния за тел на вносителя на еко кожи ако може да ми го изпратиш ...

# 219
  • Пловдив
Момичета,откъде мога да купя наколенки за малката? Имам предвид текстилни,от трико, а не от тези за скейтборд например.Веднъж успях да купя то Вис виталис едни червени  и от тогава не са зареждали.Искам да взем и поне още едни розови.

# 220
  • гр. Пловдив
Взехме от Штъркел розови на Camera. 5 лв. са . Имаше и в синьо.  Peace

# 221
Благодаря   на steli-ssd и zero !

Стархотни сте момичета!   Hug  bouquet

# 222
  • Пловдив
zwetellina  много ти благодаря!  bouquet Обадих се в Штъркел-а, имат и таткото довечера ще мине да ни вземе няколко чифта! Party

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 14:31 от Golden girl

# 223
  • Пловдив
Взехме от Штъркел розови на Camera. 5 лв. са . Имаше и в синьо.  Peace

Може ли да те помоля да ги снимаш  Praynig Hug
Взимала съм от тези на Вис Виталис, но ги загубих някъде  Confused , но пък и не бях много очарована от тях.

Има ли мами на кухня до пощата в Тракия? Мернах там едно магазинче, с надпис конфискувани стоки, но нямаше как да влезна. Има ли там нещо интересно и изгодно?  Mr. Green

# 224
Има ли мами на кухня до пощата в Тракия? Мернах там едно магазинче, с надпис конфискувани стоки, но нямаше как да влезна. Има ли там нещо интересно и изгодно?  Mr. Green
[/quote]
Поне в момента няма нищо интересно,незная кога зареждат,аз чат-пат поглеждам,но досега нищо не ми е привлякло вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт