Къде в Пловдив??? - 3

• 159 959
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Арабски ресторант - да, ама арабски магазин не се сещам  newsm78

И аз да попитам - къде в Пловдив се продават бански на Делфина, имат ли нещо като фирмен магазин? Намерих едно магазинче в капана, но бяха заредили само някои модели, а тия които ми харесват ги нямаше. Може да ми помогнете и с информация за други хубави бански  Peace

# 196
Бански на Делфина съм виждала в един магазин на Иван Вазов от лявата страна се пада. Мисля че магазина се казваше Мила или нещо подобно  Wink

# 197
в сайта на делфина има списък с магазините им. иначе аз се сещам точно до халите, в посока към подлеза, отдясно; мисля, че мернах също на гладстоун от странта на дома на техниката, някъде там Simple Smile

# 198
  • Пловдив
Благодаря ви   bouquet
Намерих моделите, които ме интересуват от ляво на халите! Там винаги са се продавали бански, има и на някаква друга фирма, по-скъпички са (към 80 лв комплекта), но доста по-качествени от тези на Делфина.

# 199
аз там си харесах един ESPRIT ама да видим дали ще си го взема, че имам доста бански ама...

# 200
  • Пловдив
По-добрият гръцки /като вкусови качества и ястия/ е ресторанта до ресторант Стадиона, до Горското стопанство!
Елея също е хубав - с отлично обслужване и кухня, но не е типичен гръцки! Peace

# 201
  • Зеленият рай в сърцето на България
Благодаря за бързите отговори!   bouquet   bouquet   bouquet

А случайно да имате телефон на ресторанта, който е до ресторант Стадиона или името му(за да си потърся телефона)?  Heart Eyes

# 202
Гръзки ресторант има на пешеходния светофар на 2-ра Поликлиника (Ресторант Стадиона).
На първият етаж на една сграда с оранжеви пердета от страна на булеварда, иначе входа е от зад.

Аз защо зная, че това е рибен ресторант. newsm78

# 203
  • Пловдив
Здравейте момичета ,
Търся жълта еко кожа /от екрю до патешко жълто / да претапицирам холовата гарнитура. Някой ако е виждал по мазините  или знае вносител нека сподели .....

# 204
  • Някъде в Европа...
запис!

# 205
  • Пловдив
Ресторанта се казва Дюняс,но не мога да намеря телефона...затрила съм го някъде... Thinking

# 206
  • Зеленият рай в сърцето на България
Ресторанта се казва Дюняс,но не мога да намеря телефона...затрила съм го някъде... Thinking

bouquet

И това стига  Wink . Ще потърся телефона, ако не го намеря направо ще отскоча.

# 207
Здравейте момичета ,
Търся жълта еко кожа /от екрю до патешко жълто / да претапицирам холовата гарнитура. Някой ако е виждал по мазините  или знае вносител нека сподели .....

Едно магазинче зад Халите- в Капана има изкуствени кожи разни цветове  Peace

# 208
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Търся възглавничка за пътуване за малката, тя е на 2 години.
Тия дни обиколих всички магазини, които се сетих и няма и няма ... - Хиполенд, Вис Виталис, Джуск (има едни дето са за възрастни само и супер неудобни, имаме си вкъщи от тях), Бейби Ленд и някои магазинчета за детски дрехи по главната.
Моля, помагайте, че в петък заминаваме  Praynig

# 209
Момичета, помагайте с координати на добър УНГ ... за възрастен.

Общи условия

Активация на акаунт