Къде в Пловдив??? - 3

• 159 378
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 45
 PeaceИма -и на Дебора също,а сега се сещам че щанд на Евелин са спретнали и при новата наредба на Бонжур-а. Hug

# 46
  • Зеленият рай в сърцето на България
PeaceИма -и на Дебора също,а сега се сещам че щанд на Евелин са спретнали и при новата наредба на Бонжур-а. Hug
Ок, благодаря.   bouquet  Отдавна търся, защото в Сани има само: кремове, лосиони, тоалетни млека, антицелулитни и т.н.

# 47
Знае те ли дали има нещо интересно намалено във Фокса , дали има от онези ранички които се бутат.

# 48
Къде в града правят масаж с вулканични камъни?

# 49
И ние бяхме до магазин Мечо Пух днес. Има много обувки на КиК но са малки (19-20 номер) и големи над 24 което мен не ме устройва. Ама ние пак се купихме обувчици де>Жената ми каза че получавала стока 2 пъти за сезон  newsm78 Доколкото разбрах всичко което не се продаде във фирмените магазини и го карат. Но каза че получава основно малки номера 19-20, а от 21 и 22 и карат малко бройки и свършват бързо.

PeaceА кои са най-големите номера,които предлагат? Thinking

CrazyСамоцитирам  се че никой не ми отговори-моя тийн е на13 и носи 38-39.В магазина им на "Иван Вазов" има съответните номера-та дали и в аутлета им има питам Thinking

# 50
  • Пловдив
Някъде предлагат ли се джапанки или гумени сандалки малки номера - 20 или 21

# 51
За малките джапанки- днес видях някъде, но не помня дали бяха във Фокса или в магазина за обувки Мечо Пух, за който стана въпрос. На едно от двете места беше. Някой попита във фокса дали има нещо намалено- важи промоцията купуваш за 99лв, плащаш за 69лв. Иначе има по 20лв намалени блузи- мъжки и женски, но нищо особено. В Kenvelo има добра промоция- купуваш за 200лв, плащаш 100. С една дума правят ти 50% отстъпка. Само трябва да отида с колежките и да се комбинираме.

От Мечо Пух си взехме сандалки- Беко- 15лв, в понеделник ще зареждат. Не зареждат 2 пъти в в сезона, а често. Сега започвали да им идват сандалите. Работят до 20 часа през седмицата. В събота и неделя също, но не зная до колко.

# 52
  • Пловдив
Да, благодаря  Hug
Днес минахме през Мечо пух и намерих някакви джапанки... ще ги пробваме да видим що за стока са Simple Smile
От малките номера нямаше нещо впечатляващо, но все пак се забелаза, че има нови неща:)

# 53
  • София / Пловдив
.... В Kenvelo има добра промоция- купуваш за 200лв, плащаш 100. С една дума правят ти 50% отстъпка. ....

Но е само до края на месеца промоцията!

# 54
Препоръчайте ми козметичка/козмеичен салон, за предпочитане в района на Каменица, Военна болница ... , но може и другаде. И някакви средни цени на кола маска (крака, ръце ... )newsm78 , защото изобщо нямам представа.

# 55
  • Пловдив
Препоръчайте ми козметичка/козмеичен салон, за предпочитане в района на Каменица, Военна болница ... , но може и другаде. И някакви средни цени на кола маска (крака, ръце ... )newsm78 , защото изобщо нямам представа.
Аз ходя в Белиссима, намира се на Сан Стефано 53, пресечка на Богомил. Козметичката е добра, работи с еко кола, с ленти. Аз си правя всичко за 34 лв (крака, ръце, триъгълник, мишници). Ето телефон 621389

# 56
Аз ходя в Белиссима, намира се на Сан Стефано 53, пресечка на Богомил. Козметичката е добра, работи с еко кола, с ленти. Аз си правя всичко за 34 лв (крака, ръце, триъгълник, мишници). Ето телефон 621389

Благодаря, това ми е на доста удобно място.   bouquet

# 57
Никои ли не знае в кой Спа център предлагат масаж с вулканични камъни? Praynig

# 58
  • София
Къде продават обикновени курабии? Аз ли съм сляпа, ама все попадам на такива с формички, а аз искам от най-обикновените, продълговатите, защото ще ги слепям с мармалад.

И още един въпрос имам: Препоръчайте ми СПА процедури в града, подходящи за мъж. Иска ми се подарък да направя на мъжа ми. Ако може и цени. Simple Smile

# 59
  • Пловдив
Доста време се лутах из нета да намеря СПА центрове в Пловдив и не открих нищо, което да хваща око. Във в. Марица четох по едно време за един в Рилон център, на 2 етажа бил...ама в нета не можах да го намеря, а вестника отдавна съм изхвърлила...

Ако някой знае, да казва и мен ме интересува за подарък, имаме годишнина от сватбата скоро и си мисля да се потопим един ден в някой СПА център Flutter

Общи условия

Активация на акаунт