Къде в Пловдив??? - 3

• 159 911
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Някой знае ли къде продават щори за кола?

Аз си купих от Бриколаж 2бр в пакет, стоят при автоаксесоарите. Има също и в практикер и другите големи вериги

# 511
  • Pb
Имам нужда от помощ за магазините на Бг бебе. Знам, че има в Тракия и в Кючука (някъде зад гарата). Някой, ако ги знае, ще съм благодарна, да даде по-подробно обяснение или адресите също ще свършат работа.

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 13:56 от елхичка

# 512
  • Пловдив
В Кичука не го знам къде е, но в Тракия се намира вътре в Сани /в самия хипермаркет/.

# 513
  • Пловдив
До мамите в Кичука Разбрах от една мама, че близо до някаква кухня в Кичука продавали чантички за бурканчета от детска кухня... Видях въпросната чантичка и много ми хареса...ако някой е виждал да се продавата наоколо  newsm78 бих искала да си взема, струва ми се удобна  Thinking

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 11:18 от asq82

# 514
Пловдивски мамита,тъй като ми предстои граждански брак и съм замислила да ходя до Асеновград за оглед на чашки и такива дреболии,има ли някой информация къде да ида да гледам.Или във всеки булченски магазин ги има тези неща? newsm78 Също ме интересува,ако някой има наблюдението дали има разлика с цените тук в Пловдив.Многоооо ви благодаря   bouquet

# 515
  • Пловдив
Пловдивски мамита,тъй като ми предстои граждански брак и съм замислила да ходя до Асеновград за оглед на чашки и такива дреболии,има ли някой информация къде да ида да гледам.Или във всеки булченски магазин ги има тези неща? newsm78 Също ме интересува,ако някой има наблюдението дали има разлика с цените тук в Пловдив.Многоооо ви благодаря   bouquet
Във всеки магазин има, но в Асеновград като че ли има повече избор на дреболии. Иначе като поразгледаш, всички ще започнат да ти се струват еднакви. Аз чашите си ги взех от Пловдив, бул. Хр. Ботев, ателие Принцес - ръчно изработени от някаква софийска художничка, една с една няма еднакви, това ми хареса. Цените ми се виждат еднакви навсякъде, в Асеновград цветенцата май бяха малко по-евтини.

# 516
В този магазин не се бях сетила да ида да погледна,мерси Катерина78 много за информацията. newsm51

# 517
  • Пловдив
И аз съветвам чашите да са от Пловдив. Нашите ги взехме от едно от магазинчетата на Заимов. Възможно най-некичозните  Mr. Green
Иначе всички други аксесоари може да се вземат заедно с роклята  Peace

# 518
  • Pb
mamageri, благодаря за инфото!

# 519
Във всеки магазин има, но в Асеновград като че ли има повече избор на дреболии. Иначе като поразгледаш, всички ще започнат да ти се струват еднакви. Аз чашите си ги взех от Пловдив, бул. Хр. Ботев, ателие Принцес - ръчно изработени от някаква софийска художничка, една с една няма еднакви, това ми хареса. Цените ми се виждат еднакви навсякъде, в Асеновград цветенцата май бяха малко по-евтини.
Също така има един магазин до събота пазара "Голямата обувка". За чашите незнам какво разнообразие имат, но там има интересни предложения, като цветенца, украса, кошнички, керамички фигурки за подаръчета и тн. Моята сватба беше преди 4 години и от там взехме доста неща.

# 520

Също така има един магазин до събота пазара "Голямата обувка". За чашите незнам какво разнообразие имат, но там има интересни предложения, като цветенца, украса, кошнички, керамички фигурки за подаръчета и тн. Моята сватба беше преди 4 години и от там взехме доста неща.

Даааа,дьржи го моя предподавателка от университета и е ужасно любезна. Ако нещо го нямат могат да го доставят или да го изработят. Party

# 521
Момичета, а знаете ли фирма, която изгодно доставя галони с минерална вода-Девин или Горна Баня по домовете? Търся в интернет, но нещо нямам успех - намерих само един доставчик- Аквадом, а те са доста скъпи, след като проверих цените по телефона....Благодаря предварително за всеки отговор...

# 522
  • Пловдив
Някой знае ли откъде може да се купи лятна количка "ТСМ"?
Или лятна количка втора употреба?

Една приятелка търси и ме помоли да питам.

# 523
Моля, препоръчайте ми козметичка. За предпочитане от Кичук париж. Благодаря предварително

# 524
Има ли в Пловдив склад на Бертони,имам предвид нещо подобно като на Чиполино?Май някой беше писал,но не можах да намеря с търсачката newsm78

Общи условия

Активация на акаунт