Къде в Пловдив??? - 3

• 159 990
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 495
  • София
В Форума в Тракия е хубава сладкарницата и детският кът също, на последния  етаж се намират.

# 496
А дали се плаща такса такса за ползването на детския кът или се ползва свободно.Не съм ходила там,но ако е хубаво ще отида да погледна.

# 497
Търся си китайска рокля Simple Smile, нещо такова- http://www.polyvore.com/cgi/img-set/BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQK … WUAAAAEc2l6ZQ.jpg

Някой знае ли къде мога да си намеря или да ми даде координати на китайски магазини, където мога да проверя?
виждала съм подобни, но не знам дали още съществува магазина... значи като излизаш от подлеза на аптека марица към главната първата пресечка вдясно 2-рото или 3-тото магазинче, вижда се витрината от главната Simple Smile ако откриеш някакви по-готини казвай, че и аз съм си заплюла такава, но не мога да си харесам Simple Smile

# 498
Търся си китайска рокля Simple Smile, нещо такова- http://www.polyvore.com/cgi/img-set/BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQK … WUAAAAEc2l6ZQ.jpg

Някой знае ли къде мога да си намеря или да ми даде координати на китайски магазини, където мога да проверя?
виждала съм подобни, но не знам дали още съществува магазина... значи като излизаш от подлеза на аптека марица към главната първата пресечка вдясно 2-рото или 3-тото магазинче, вижда се витрината от главната Simple Smile ако откриеш някакви по-готини казвай, че и аз съм си заплюла такава, но не мога да си харесам Simple Smile

И аз сьм виждала,даже сьм мерила такива рокли там. Но беше отдавна.

# 499
някой да знае къде продават най-евтино летни колички в Пловдив?В няколко магазина видях един и същи модел на бертони например с доста големи разлики в цената.. Rolling EyesАко знаете къде продават най-тънко помагайте! LaughingЧе хич не ми се иска да давам повече от70- 80лв,а искам кличката да има легнало положение и да е тип чадър..

# 500
някой да знае къде продават най-евтино летни колички в Пловдив?В няколко магазина видях един и същи модел на бертони например с доста големи разлики в цената.. Rolling EyesАко знаете къде продават най-тънко помагайте! LaughingЧе хич не ми се иска да давам повече от70- 80лв,а искам кличката да има легнало положение и да е тип чадър..
На Бертони ако си търсиш специално, представителния им магазин е на ул Любен Каравелов, срещу НОИ, Бимбо се казва. Там виж как са цените, но друга марка няма.
Иначе в Щъркела може да видиш, също не ми е направило впечатление да работят с големи надценки

# 501
Да си повторя въпроса, колко лева е цената на билета на плажа на хотел Санкт Петербург?

# 502
Kъде в Пловдив мога да разгледам количка Инглезина Зиппи?
http://cgi.ebay.com/NEW-Inglesina-Zippy-Compact-Lightweight-Baby … dZ1QQcmdZViewItem

# 503
  • Пловдив
Преди имаше в "Пинокио", на бул. "България", до кръстовището с "Васил Априлов". Аз съм я пробвала там. Наистина се сгъва уникално лесно и си е много хубава количка. Продавачките ме ядосаха, защото  исках да видя на живо определен цвят, който нямаха, и ми се сопнаха, че не можели да поддържат на склад такава скъпа количка (не че е толкова скъпа в сравнение с някои други) и всячески се опитваха да ми пробутат Джордани, което аз не исках. В крайна сметка отидох в София да си избирам в един магазин Плико 3 или Зипи, а в резултат взех Косато. Но и двете колички за мен са равностойни, само Инглезината се сгъва по-лесно от Пликото. Която и да се вземеш, мисля, че няма да съжаляваш.

# 504
  • Пловдив
Да си повторя въпроса, колко лева е цената на билета на плажа на хотел Санкт Петербург?

6 лв,ако искаи шезлонг-още два лева.Чадъра върви с шезлонга

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 11:05 от Elfita

# 505
Много полезна тема,записвам се да я следя  bouquet

# 506

6 лв,ако искаи шезлонг-още два лева.Чадъра върви със шезлонга
Благодаря, тъкмо се отчаях, че няма да получа отговор Hug

# 507
  • Пловдив
Някой знае ли къде продават щори за кола?

# 508
В магазините за автоаксесоари, също по бензиностанциите, а също и в магазините за авто-части Simple Smile.

# 509
  • на пистата
Някой знае ли къде продават щори за кола?
в етро има с патока доналд струват по лев и нещо

Общи условия

Активация на акаунт